Gość: yaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:23 Czy ktoś w czasie jazdy samochodem całuje kolanka swej ukochanej? Bo mnie spotyka ten zaszczyt za każdym razem , jakie to jest cudowne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anula Re: kolanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:26 ...nie za każdym bo wczoraj nie było kolanek................. ale za to dzisiaj były dwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: kolanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:20 Moją dziewczynę od jutra też będę cmokasał po kolankach. Że na to wcześniej nie wpadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: kolanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:21 Zebys kiedys nie obudzil sie na intensywnej terapii po wypadku, a kochanka w kostnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Re: kolanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:55 wspaniale to mało powiedziane jest cudownie wręcz,tylko że moja pani ma problemy z podniesienioem prawego kolanka ale to dopracuję może autko za ciasne.pozdrawiam wszystkich co całują kolanka i te panie co mają ten zaszczyt mieć całowane kolanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: kolanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:25 Mój men też tak robi, i nie ma żadnego zagrożenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całowane kolanka Re: kolanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:58 A ja pozdrawiam panów którzy te kolanka całują:) Odpowiedz Link Zgłoś
juzsenior Re: kolanka 08.12.06, 11:02 Eeee... ja w czasie jazdy całuję pierożka mojej narzeczonej. Odpowiedz Link Zgłoś