Gość: Vad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:34 Gdzie zaprosić kolegów z pracy na piwo i dobrą przekąskę?Co polecacie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierownik Re: Wkupne IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 21:43 Budki na Piłsudskiego, pycha frytki, piwko można zorganizować ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim Re: Wkupne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:46 www.naszewesele.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vad Re: Wkupne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:17 No i co nic nie piszecie...?Gdzie jest w tym zapyziałym świętym mieście(celowo piszę z małej litery) jakiś lokal gdzie można sie do diabła napi piwa i coś porządnego zjeśc.Chodzi mi o grupe 20-30 osób jakiś porządny lokal...?Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptic Re: Wkupne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:22 mysle vad (celowo z małej litery), ze w tym miescie nie ma miejsca odpowiedniego dla takiego światowca jak ty. Więc może zasponsoruj kolegom wyjazd do Warszawy. Albo lepiej od razu do Paryża lub Londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vad [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vad Re: Wkupne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:43 Więc ponawiam co polecacie jaki jest fajny lokal? :) Żeby sie fajnie zabawic i dobrze pojeśc :) Odpowiedz Link Zgłoś
marijja Re: Wkupne 09.12.06, 23:46 Jest taka fajna knajpka w alejach, z tego co przeczytałam będzie Ci pasowała, dla homoseksualistów. Fajna zabawa i dobre jedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vad Re: Wkupne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:49 Na poważnie bez jaj ja nie szukam pracy tylko moja dziewczyna chciała się zapytac o jakis fajny lokal na taką impre bo to jej chodzi o jakąś lokalizację?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_kutas Re: Wkupne 09.12.06, 23:48 Vadzie, po co do knajpki, zapraszam do siebie, a na tych głupoli nie zwracaj uwagi, pozdrawiam cieplutko Vadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Wkupne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:36 Vadzie - piszesz o poziomie inteligencji niektórych forumowiczów, a Twój poziom jest niestety taki sam, o czym świadczą Twoje odpisy na debilne posty. Z knajp polecam Podróze Kulinarne na Tysiącleciu. Zjeść można dobrze i smacznie, a i alkoholi też spory wybór. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kol Re: Wkupne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 13:08 Najlepszy lokal to będzie allegro dobre jedzenie i piwo tez jest amiejsca powinno starczyć Odpowiedz Link Zgłoś