Dodaj do ulubionych

Powrót Ryszarda Raczka?

IP: *.vf.shawcable.net 11.12.06, 19:36
Najlepszym rozwiazaniem dla "platnikow" byloby,zeby ob Nabrdalik wyplacil z
wlasnej kieszeni wszystkie nalezne pieniadze niewlasciwie zwolnionemu.
Jesli ob Nabrdalik lamie prawo, to sam powinien sie zwolnic, albo powinien go
zwolnic ten, ktory go na tym stolku zatrudnil.
Czy ktos wie jak sie ten zatrudniacz" nazywa???
Obserwuj wątek
    • Gość: ROTFL Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: 212.87.241.* 11.12.06, 20:18
      Czekam na komentarz Ireneusza Lesnikowskiego. Znaczy sie, kolejna kadencja,
      kolejne sprawy w sadzie pracy przegrane. Przedtem przedpole czyscil w edukacji
      ktos inny, teraz zajal sie tym kto inny w MPK. I tak za wszystko zaplacimy my.
    • Gość: polon Zarzucanie Raczkowi uległości wobec Zarządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 20:47
      Miasta, przez Nardbalika przyłapanego na zrywaniu plakatów konkurentów Wrony
      samo w sobie jest wystarczjąco śmieszne.
      Nie wspominając o spolegliwości pana N. wobec pana W.
      Jurajskie jaja , ot co !
    • Gość: zzz co za jaja IP: *.gre.pl 11.12.06, 20:56
      takie jaja to tylko w panstwowej firmie sa mozliwe, bo za bledy i tak zaplaca
      podatnicy czyli my !
    • Gość: Docent Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 21:44
      Ciekawe, czy Pana Raczka przywrócą do pracy, bo wróżę, że skoro W. został na II
      kadencję, to raczej N zostanie...
      • Gość: Menel Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:27
        No raczej na bank nie-ale kase dostanie. dOBRY PRZYKLAD
        • Gość: Student Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:37
          Wlodek napisal:
          >Najlepszym rozwiazaniem dla "platnikow" byloby,zeby ob Nabrdalik wyplacil z
          >wlasnej kieszeni wszystkie nalezne pieniadze niewlasciwie zwolnionemu.
          >Jesli ob Nabrdalik lamie prawo, to sam powinien sie zwolnic, albo powinien go
          >zwolnic ten, ktory go na tym stolku zatrudnil.
          >Czy ktos wie jak sie ten zatrudniacz" nazywa???
          Nierozumiem tylko co cie to obchodzi stary kanadyjski tablojadku.
          Wynocha z tego forum.
          • januszkar11 Re: Powrót Ryszarda Raczka? 12.12.06, 01:01
            Jak Ci się wolna dyskusja nie podoba, to sam spadaj studenczyno!! Podaj wydział
            i uczelnię, to postaram się aby twoja edukacja się wnet zakończyła. A sprawy N.
            i W. zostaw ich własnemu biegowi. Każdy pisze tu co chce, a ty wooooon!!
    • Gość: ktoś Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:53
      ja wiem jak się zatrudniacz nazywa ale boję sie wypowiedzieć jego imię...
      • januszkar11 Re: Powrót Ryszarda Raczka? 12.12.06, 01:02
        A to jakaś tajemnica?? To są zwykłe sprawy proceduralne
    • belferka5 A co z procesem prezesa ? 11.12.06, 23:26
      Słyszałam że ciągnie się proces prezia. Jak Raczek wygrał,to znaczy że prezio
      przegrał? A co z procesem prezia ?
      • januszkar11 Re: A co z procesem prezesa ? 12.12.06, 01:09
        Ale Ty czytasz artykuły!! Jak mały Kaziu po dużym piwku. Raczek był dyrektorem
        technicznym. Takiego stanowiska nie ma. To tak jak kogoś by zwolniono kilka lat
        temu z podstawówki, a uczył np. fizyki. Do czego miałby dziś wrócić? Do nauki
        WF? Znam taką szkołę, gdzie nauczyciel fizyki wygrał, ale nie dopuścił do
        zwolnienia. Wcześniej rozpoczął walkę o stołek. W przypadku Raczka dla Zarządu
        MPK lepiej będzie wypłacić mu zaległe jubileusze i pożegnac się. Proces N. nic
        do tego nie ma. Zmiany w Zarządzie mogłyby (i pewnie by nastąpiły) gdyby
        wygrała R. Tak nie ma szans na Zarząd komunikacji w mieście i burdel z
        numeracją linii MPK, PKS, Biesy, prywatni mamy zagwarantowany na kolejne cztery
        lata. Obecny/stary prezydent jest bowiem przeciwny usystematyzowaniu
        komunikacji zbiorowej w regionie częstochowskim, tak jak stało się to niecałe 3
        lata temu, gdzie dawniej panowała całkowita wolna amerykanka
        • Gość: hmm Re: A co z procesem prezesa ? IP: 212.160.108.* 12.12.06, 10:55
          januszkar11
          Janusz Kar*****ski

I ty chcesz studentowi zaszkodzić - ROTFL !!!
    • Gość: ty Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: 80.54.173.* 12.12.06, 09:16
      Ale buractwo prowadzi ta polemike !
      • storina Re: Powrót Ryszarda Raczka? 12.12.06, 09:32
        Jestem gleboko zazenowana niskim poziomem zarowno autora postu jak i pozostalych
        osob wdajacych sie w glebsza polemike.
        Do rzeczowej polemiki potrzeba jeszcze minimum inteligencji.
        Nie wystarczy tylko sie zalogowac.
      • Gość: dj_rak Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 20:29
        burakiem jestes ty sku..elu co to piszesz uwazaj na slowa palancie
    • Gość: szofer Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.prenet.pl 12.12.06, 09:48
      Każda władza ma to do siebie,że lubi się odgrywać na poprzedniku.wszystko jest
      w porządku gdy robi to na swój koszt,ale zawzse to odgrywanie swymi kosztami
      jest przenoszone na podatnika.O odgrywaniu w MPK można mówić od roku 1990 t.j
      pierwszej kadencji prezydenta Wrony.Tylko wówczas nie wypadało spuszczać
      Raczka,bo po pierwsze ktoś musiał uczyć Nabrdalika dyrektorowania,a po drugie
      Raczek stał się lokalnym bohaterem po tym jak w proteście przeciw wprowadzeniu
      stanu wojennego w dniu 16 grudnia 1981 roku oddał legitymacje PZPR.Konflik
      Raczek Wrona to sprawa tych panów,a mie nas podatników.
    • marcys_czwa A wystarczyło normalnie... 12.12.06, 09:56
      Wystarczyło normalnie rozwiazać z Panem Raczkiem umowę o pracę z zachowaniem
      okresu wypowiedzenia. Bez złosliwości, normalnie się rozstać z pracownikiem do
      którego pracy były zastrzeżenia. Nie na tyle poważne jak się okazało aby
      starczyły na dyscyplinarkę. Niemniej polityczne zacietrzewienie, chęć
      natychmiastowego wycięcia kogoś kogo się nie lubi i głupie pokazywanie kto tu
      teraz rzadzi spowodowało że zapłacimy za to wszyscy. Życze trochę zdrowego
      rozsądku i spokoju przy podejmowaniu kolejnych decyzji personalnych. Pozdrawiam
    • Gość: max Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.iop.pcz.czest.pl 12.12.06, 10:04
      Powinni mu wypłacić pieniądze juz za 40 i 50-lecie pracy z odsetkami plus
      nagrodę za wytrawałość plus wyróżnienie prezydenta plus bilet miesięczny na
      okaziciela, a rada miasta powinna wygospodarowac z budżetu osobną nagrodę w
      wysokości 1 mln PLN.
    • Gość: wreszcie Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:32
      wreszcie jakaś sprawiedliwość!!!
    • Gość: krętlik Powrót Ryszarda Raczka? IP: 212.87.244.* 12.12.06, 10:39
      Podzielam opinię Włodka. Kiedy wreszcie za indywidualne błędy "dyrektorów" ma
      płacic społeczeństwo???? Prawo i S........ Czegoś tu brakuje.
      • Gość: tocika Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.eranet.pl 12.12.06, 11:06
        wracaj Rysiu do koryta.Może zrobisz ład i porządek w firmie,bo to jest udawanie
        że technicznego nie potrzeba.Wracaj na naczelnego,a jak nie to jedyne
        rozwiązanie dla tego bałaganu to prywatyzacja
    • Gość: Gość Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.hcz.com.pl 12.12.06, 11:42
      W schemacie nie ma ale kasę bierze ktoś inny po cichu rządzi Pan No.k
    • Gość: gośc Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:00
      Wrona oddaj Raczkowi forsę ze swojej pensji !!!!
      • Gość: Ryszard Raczek Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 17:49
        W tej zwycięzkiej batalii moją sprawę prowadził mecenas Jacek Będkowski -
        polecam wszystkim.
      • Gość: dj_ rak Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 20:23
        wlasnie Wrona peniorze za..y dawaj kase wasaczu wyglasz czlowieku jak
        piusudzki po I wojnie swiatowej
    • Gość: jeżdżę.... Powrót Ryszarda Raczka? IP: 212.87.241.* 12.12.06, 22:11
      Ale jaja. i nich ktoś mi powie że ta ekipa w otoczeniu Prezydenta jest dobra.
      Leć ty nasz sokole i z wielkim impetem rozwal wszysko zło które cię
      otacza-----
      • Gość: alberka Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.eranet.pl 12.12.06, 22:49
        Panie Ryszardzie trzymamy z Panem.Tacy ludzie jak Pan nie mogą zaginąć.Niech
        jest z Panem opatrzność a Pan odniesie zasłużony sukces,bo został Pan
        zniszczony.Teraz czas na sukces!
    • Gość: R.R. Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.eranet.pl 12.12.06, 23:06
      DuZo o Panu słyszałem i czytałem.Jest Pan zasłużonym społrcznikiem pragnący
      ujawniania prawdy.Teraz czas dla Pana.Nie mam możliwości pomóc,ale życze by
      sprawa zakończyła się pańskim sukcesem,a znam Pana sprawe i czuje pańską
      krzywde.Oby los się odmienił i okazał się łaskawy dla PANA.
      • Gość: beata Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.eranet.pl 13.12.06, 14:28
        poznałam Pana w czasie kampani Prezydenckiej.Zrobił Pan na mnie wrażenie i
        wtedy też dowiedziałam się kto Pan jest i kim. Teraz po tym art A dopiero
        dzisiaj bo mi kolega powiedział,chce dołączyć do forum i szczerze i głEboko
        Panu pogratulować iżyczyć szczęśliwego finału w sprawie i powrotu na
        stanowisko.Jest Pan zasłużony i zasługuje na to.Duchowo Pana wspieramy!!!
    • Gość: Alfa Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.wsl.edu.pl 13.12.06, 18:38
      Do Pana Raczka!
      Pięknie Pan zareklamował swojego przewodnika po meandrach Prawa i naszej
      częstochowskiej rzeczywistości.
      Ale skutki Pana zasłużonego sukcesu będziemy ponosili - my wszyscy - mieszkańcy
      Częstochowy.
      Dlatego proszę Pana, aby wiedza tego mecenasa - posłużyła takze nam -
      mieszkańcom Dobrego Miasta i aby Pana sukces obciążył Tych , którzy
      doprowadzili do takiego stanu rzeczy !
      Mam nadzieję, ze Pana Mecenas - zna drogę jak przerzucić obciążenia związane z
      Pana sukcesem na czcigodnego i wielebnego Prezydenta Dobrego Miasta.
      Teraz oczekujemy działań, bo mam nadzieję , że to nie była Pana - prywata ?!
    • Gość: Jerzyk Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 21:20
      Jak się nazywa "zatrudniacz"? Takie ptasie nazwisko..... Chyba Niedźwiedzki.
    • Gość: dj_rak Re: Powrót Ryszarda Raczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 20:02
      jak to ku.. jak wrona do ch..a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka