Gość: Asia IP: *.eranet.pl 13.12.06, 13:27 Czy macie jakiś fajny pomysł na prezent dla miesięcznego chłopca (synek znajomych).Nie mam pojęcia co i gdzie mu kupić. Dzieki z góry za pomysły i wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: Prezent dla niemowlaka IP: *.hcz.com.pl 13.12.06, 13:33 moja córka dostała buciki dla niemowlaczków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scubabe Re: Prezent dla niemowlaka IP: *.gre.pl 13.12.06, 13:40 fajne zawieszki do wózka firmy playgro(można kupić świecie dziecka na rynku wieluśkim lub w pierwszej alei w księgarni) albo ubranko, lub też coś fisher- price np: grzechotke. Można też kupić gryzaka lub poprostu jak dla każdego faceta skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Żbik Re: Prezent dla niemowlaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:45 Sądzę, że tego niemowlaka generalnie wali co dostanie. Szczególnie, ze ma miesiąc. Kup lepiej jego starym flaszkę. I wypijcie za jego zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania paczkę pamersów - zdecydowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:18 bo sa drogie, a duzo potrzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: paczkę pamersów - zdecydowanie 13.12.06, 14:57 A może frida - takie fajne, sprytne, idealne jak dziecko ma katar. Cena około 28zł. jest napewno w aptece w Tesco, może gdzieś jeszcze nie wiem. Ja kupowałam dość dawno i tylko tam były. A może butelki - nawet jak dziecko jest "cycusiowe" to i tak napewno się kiedyś przyda, osobiscie polecam Avent Ciuszki - zależy czy ma już dużo, czy nie. Może jakiś komplet body, tego nigdy za dużo, tylko w większym rozmiarze, bo miesięczne dziecko to tak szybo rośnie, że ciuszko trzeba praktycznie co dwa miesiace wymieniać. Może fajny śpiworek - teraz zimą przyda się napewno. Fajne polarkowe są na Krótkiej. Wszystko zależy od kwoty, którą chcesz przeznaczyć na prezent Odpowiedz Link Zgłoś