Dodaj do ulubionych

zagubienie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:01
czy propozycja wyjscia do baru to cos innego jak umowienie sie?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: zagubienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:07
      to zalezy, jezeli ktos Ci proponuje wyjscie tylko w jego towazystwie to tak -
      chociaz roznie to mozna interpretowac - bo nie wiem kto to jest, dlaczego Cie
      zaprasza, jakie sa miedzy wami stosunki... a jezeli ktos zaprasza ciebie i
      kilka innych osob to chyba nie - poprostu spotkanie przy piwku :D
      • Gość: a-normalna? Re: zagubienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:10
        no wiesz.. prowadze wlasnie spor na ten temat z moim chlopoakiem. jego zdaniem
        propozycja skierowana do kolezanki o wyjscie do knajpki to nie jest umowienie
        sie...
        • Gość: aga Re: zagubienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:16
          no wiesz jak by mi moj chlopak powiedzial ze chce wyjsc z kolezanka do knajpki
          to.... nie bylo by z nim za ciekawie... ale tez stawiajac sie w odwrotnej
          sytuacji ze ta kolezanka ma chlopaka albo chociaz chlopak czyli ten kolega ma
          dziewczyne to ja - przynajmniej wydaje mi sie ze jestem "normalna" ale nie
          poszlabym, jezeli by mu zalezalo to zaproponowalabym wyjscie cala 4....
          • Gość: a-normalna Re: zagubienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:57
            on nadal obstaje przy swoim....nic to...po raz kolejny wychodzi na to ze roznice
            miedzy kobietami i mezczyznami sa nie do przeskoczenia...i nie do zrozumienia
            oczywiscie :) pozdrawiam
            • misiek_81 Re: zagubienie 15.12.06, 18:08
              punkt widzenia zależy od punktu patrzenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka