Gość: a-normalna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:01 czy propozycja wyjscia do baru to cos innego jak umowienie sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: zagubienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:07 to zalezy, jezeli ktos Ci proponuje wyjscie tylko w jego towazystwie to tak - chociaz roznie to mozna interpretowac - bo nie wiem kto to jest, dlaczego Cie zaprasza, jakie sa miedzy wami stosunki... a jezeli ktos zaprasza ciebie i kilka innych osob to chyba nie - poprostu spotkanie przy piwku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-normalna? Re: zagubienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:10 no wiesz.. prowadze wlasnie spor na ten temat z moim chlopoakiem. jego zdaniem propozycja skierowana do kolezanki o wyjscie do knajpki to nie jest umowienie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: zagubienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:16 no wiesz jak by mi moj chlopak powiedzial ze chce wyjsc z kolezanka do knajpki to.... nie bylo by z nim za ciekawie... ale tez stawiajac sie w odwrotnej sytuacji ze ta kolezanka ma chlopaka albo chociaz chlopak czyli ten kolega ma dziewczyne to ja - przynajmniej wydaje mi sie ze jestem "normalna" ale nie poszlabym, jezeli by mu zalezalo to zaproponowalabym wyjscie cala 4.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-normalna Re: zagubienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:57 on nadal obstaje przy swoim....nic to...po raz kolejny wychodzi na to ze roznice miedzy kobietami i mezczyznami sa nie do przeskoczenia...i nie do zrozumienia oczywiscie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_81 Re: zagubienie 15.12.06, 18:08 punkt widzenia zależy od punktu patrzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś