Dodaj do ulubionych

Świateczny wystrój miasta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 20:16
Po raz pierwszy z czystym sumieniem moge powiedziec,ze podoba mi sie
Częstochowa "świateczna"Gustownie,wielkomiejsko,ba nawet europejsko .Nareszie
nie ma styropianowych maszkaronów trzepoczących sie ma wietrze i po kilku
dniach potarganych,Wypiękniało miasto.To dobrze!
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Świateczny wystrój miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 20:41
      zgadzam sie z Twoim zdaniem ,posune sie nawed dalej i powiem, że Częstochowa
      pięknieje z kazdym dniem bardziej !oby tak dalej!!
      • Gość: xx Re: Świateczny wystrój miasta IP: *.icis.pcz.pl 21.12.06, 20:52
        Gdyby jeszcze mieszkancy mniej smiecili - tutaj wciaz zbyt malo sie zmienia na
        lepsze. Czestochowianie uwielbiaja smiecic i zostawiac po sobie brud :((
        • Gość: cyklista Re: Świateczny wystrój miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:10
          jaki świąteczny wystrój ??? te żarówki w Alejach ? żenada
          • Gość: Mati Re: Świateczny wystrój miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:15
            Sam jesteś żenujący. Jeżeli to ci sie nie podoba to nie wiem... Pięknie jest w
            Alejach!!
            • Gość: cyklista Re: Świateczny wystrój miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:23
              Gość portalu: Mati napisał(a):

> Pięknie jest w
              > Alejach!!

a wiesz co ja na to ? cha, cha, cha :DDD
              • Gość: Mati Re: Świateczny wystrój miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:26
                No cóż, Twoje zdanie. Według mnie (i na pewno jeszcze wielu) jest naprawdę
                ładnie
                • Gość: xx Re: Świateczny wystrój miasta IP: *.icis.pcz.pl 21.12.06, 21:35
                  W tym roku mi sie tez podoba - sa jeszcze Ratusz i Popowka pieknie oswietlone a
                  na Nowy Rok moze zajasnieje nam kamienica naprzeciwko CC ?
                  • Gość: I.LEŚNIKOWSKI Re: Świateczny wystrój miasta IP: *.um.gov.pl 22.12.06, 13:01
                    W noc Sylwestrową zajaśnieją sztuczne ognie...
              • Gość: wert Re: Świateczny wystrój miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:11
                skor w grudniu jezdzisz na rowerze to pewnie bez siodełka. już wiemy dlaczego
                ci sie nic nie podoba....
          • ka-8 Re: Świateczny wystrój miasta 02.01.07, 22:15
            Nie przesadzaj... Czestochowa to nie Londyn, uważam że miasto (dokładniej Aleje)
            jak na lokalne możliwości jest przystrojone całkiem ładnie. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka