Gość: szengu IP: *.realestate.net.pl 22.12.06, 18:40 Nie ma ukochanej osoby i nie ma radości ze Świąt.... To bardzo boli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Święta w samotności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 19:03 Dla mnie lepiej by świąt nie było z podobnego powodu jak Twój szengu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Święta w samotności IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.06, 21:09 też chciałbym aby było już po swietach :( Swieta w samotnosci to ciężki okres :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Święta w samotności IP: 195.116.125.* 22.12.06, 19:07 wspolczuje wam obojgu z calego serca, strata bliskiej osoby najbardziej boli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Święta w samotności 22.12.06, 21:03 oj tam.. spójrz na to inaczej.. nie musisz kupowac prezentu.. ani robic super wystawnej kolacji, obiadu.. i mozesz chodzic w pizamach caly dzien ;) a wieczorem isc ze znajomymi do kina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Święta w samotności 22.12.06, 21:21 Gorzej, Altu, jak taki schemat powtarza się cały rok... :)) Optymizmu Wam życzę i powodzenia w każdej sferze życia... Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Święta w samotności 22.12.06, 21:31 no faktycznie, gorzej.. ale nie wierzę, że brak tak całkiem kogoś.. jest przecież rodzina, są przyjaciele.. no i .. zawsze można wyjechać np. do SPA, gdzie można kogoś spotkać.. a przynajmniej bedzie wesoło i nie samotnie ;) a optymizm - bardzo ważna rzecz.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Święta w samotności 22.12.06, 21:46 Ja też myślę, że tak naprawdę to nikt nie jest sam. Każdy ma jakąś przyjazną duszę, tylko trzeba się do niej odezwać. Jest jeszcze tyle świąt przed nami i będzie lepiej, a nawet bardzo dobrze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Święta w samotności 22.12.06, 21:54 Ja tam mam swoje definicje słów "sam" i "samotny". Żyję sam, ale nie jestem samotny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: Święta w samotności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 00:00 Witaj diabełku-znów się spotykamy na forum;i to przy tej ciekawo-drażliwej tematyce...Tak:zasadnicza różnica między"sam"i"samotny"!Chyba zmienię nick-sama (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Święta w samotności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 17:50 Zgadzam się z Piszczałką, sam, to nie znaczy samotny. A samotnym można być i w związku, znam takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szengu Re: Święta w samotności IP: *.realestate.net.pl 23.12.06, 14:52 altu napisała: > oj tam.. > spójrz na to inaczej.. > nie musisz kupowac prezentu.. > ani robic super wystawnej kolacji, obiadu.. > i mozesz chodzic w pizamach caly dzien ;) > a wieczorem isc ze znajomymi do kina ;) Tego właśnie chciałbym. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Święta w samotności 23.12.06, 18:13 wiesz, Szengu.. chcieć to móc.. czyli co - samotne święta bolą, ale jednak robisz to wszystko? hm.. trochę się pogubiłam.. nie wiem, czy częstochowskie cc działa.. jakby co - to do kina można isc ;) albo na spacer.. albo odrobić zaległości w spaniu i/lub czytaniu.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szengu Re: Święta w samotności IP: *.eranet.pl 24.12.06, 16:37 Jestem samotny i to boli. Chciałbym mieć komu kupić prezent, z kim połamać sie opłatkiem i zjeść kolację. Chciałbym mieć do kogo przytulić się w ten wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Święta w samotności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 16:46 Najlepszego szengu,trzymaj się,a będzie dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Święta w samotności 24.12.06, 22:43 Szengu, trochę uśmiechu.. proszę :) wiesz.. ja też tak mam .. niby z rodziną, ale samotna.. ale.. czasami jest tak, że łatwiej być samemu.. przytulenie.. fakt, rozwiązuje wiele problemów.. i odgania smutki.. przesyłam ciepły uścisk.. i uśmiech #6 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l-a Re: Święta w samotności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 05:24 poznałam smak samotnej wigilii i swiąt od dwócz lat.Maz po prosty wyszedł dzien przed wigilia jak do pracy ,a po porwocie (nie bylo go 6 dni) zapytał.Jak tam swieta.W tym roku "uczciwie" zapowiedział,ze swięta spedzi z kochanka,prosił tylko zeby mu zostawic potrawy świąteczne. Czuje sie jak w szklanej kuli spadajacej ze stromego stoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Święta w samotności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 15:03 Czemu go nie przegoniłas na 4 strony swiata? Ja nie wybaczyłabym, nawet mając 10 tke dzieci i status bezrobotnej bez prawa do zasiłku. Dasz sobie rade sama i nie pozwalaj sie dluzej tak upokarzac!! Sciskam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Święta w samotności IP: 212.87.244.* 25.12.06, 20:41 Gość portalu: szengu napisał(a): > Jestem samotny i to boli. > Chciałbym mieć komu kupić prezent, z kim połamać sie opłatkiem i zjeść kolację. > > Chciałbym mieć do kogo przytulić się w ten wieczór. A może stan Twojego ducha skłoni Cię do głębszych przemyśleń tzn. CZY NIE WARTO W KOŃCU ZMIENIĆ STANU SAMOTNOŚCI NA ZAKOCHANIE SIĘ i AKCEPTACJĘ DRUGIEJ OSOBY TAKĄ JAK JEST (ze wszystkimi wadami jakie w sobie posiada). Rozejrzyj się czy w Twoim otoczeniu naprawdę nie ma nikogo (lub nie było kogoś) z kim mógłbyś dzielić radości i smutki tego świata? Kto jest być może równie samotny i zagubiony w swoim świecie jak Ty. Osoba ta być może okaże się właśnie Twoją drugą połówką. POWODZENIA i DUŻO DUŻO OPTYMIZMU, UŚMIECHU I OTWARCIA SIĘ NA LUDZI :-) ŻYCZĘ TOBIE Z CALEGO SERCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: Święta w samotności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 15:45 samotność to taka straszna trwoga ogarnia mnie przenika mnie Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Święta w samotności 24.12.06, 16:49 Niby z rodzina, z bliskimi... A jednak sam... samotny! Zamkniety w sobie z dala od wszystkich, nie obecny!! Najgorsze siweta w moim zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1313 Re: Święta w samotności 24.12.06, 21:07 A rodzina znajomi? Nie masz takich?Święta to nie czas na smutki więc może wypadałoby kogoś poznac na poprawienie chumorku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Święta w samotności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 21:12 widać,że nie masz pojęcia o czym ludzie tu piszą, a Twój " chumor" naprawde nie poprawi mojego humoru Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Święta w samotności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 17:11 To jest przykry temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szengu Re: Święta w samotności IP: *.realestate.net.pl 26.12.06, 18:27 Koniec Świąt, ale nie koniec cierpienia. Jak to ktoś mądry powiedział: czas nie leczy ran - on tylko przyzwyczaja nas do bólu... Może zakocham się ponownie w nowym, lepszym roku? Pozdrawiam wszystkich Samotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanca Re: Święta w samotności IP: 83.13.134.* 26.12.06, 20:17 Właśnie przyzwyczaja... mnie juz przyzwyczaja ponad rok i jest gorzej zamiast lepiej, chciałbym zeby Nowy Rok był choc troszke lepszy i Wszystkim samotnym zycze tego samego, a tym z ukochanymi osobkami w poblizu, zeby siesoba cieszyły ile wlezie, warto bo nigdy nic nie wiadomo... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Święta w samotności 27.12.06, 12:46 Szengu, proszę.. trochę optymizmu i uśmiechu :) a zobaczysz, że będzie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Święta w samotności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:09 pozdrawiam wszystkich samotnych. Odpowiedz Link Zgłoś