Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:45 Jutro chodzi u nas ksiądz po kolędzie. ile dajecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarzebinka007 Re: kolęda 27.01.17, 15:41 Co łaska :) Grunt, że dzisiaj zamówiłam zestaw kolędowy :D to może zdąży przyjść na kolędę. www.meritohurt.pl/komplety-koledowe/metalowe/komplet-koledowy-metalowy,602,1.html Co roku pożyczam od sąsiadki, ale ile można :DD Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: kolęda 28.01.17, 06:07 Ja daję 30 sekund i spuszczam psa. A na poważnie, - 20 lat temu poprosiłem ( wtedy jeszcze grzecznie ) - by mnie raczej omijał co oczywiście nie poskutkowało i dopiero za trzecim razem, gdy usłyszał konkretny opie... - zrozumiał, by mi dupy nie zawracać i od tej pory mam śnięty spokój. Dyzio. p.s Bezczelność tej firmy nie zna granic. Nie dość, że otrzymują tak ogromne dotacje z naszych podatków a które to pieniądze można by przeznaczyć na bardziej zbożny cel, - jeszcze mają czelność zawracać dupę o kasę w moim własnym domu. Do wapna........ Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: kolęda 28.01.17, 12:33 Dyźku! bezbożnieś potraktował bliźniego. Ale i tak godziwiej niż jedna z moich sąsiadek. Ta odpaliła ratlerka na korytarzu. Ach jaki pienkny był .....walczyk:):):) Nie masz pojęcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: kolęda 28.01.17, 18:53 Eee! - to Ty nie znasz moich możliwości .......! Przy mojej wyobraźni to Andersen mógł by za mną teczkę nosić. Niestety, ale ta sekta nie rozumie normalnych argumentów i trza do nich bez ogródek..... : A najlepiej przemawia do nich odpowiednio spreparowana "wiązanka". Oczywiście natychmiast zostaje o takim fakcie poinformowana parafia i jesli ktoś jest słaby psychicznie, - już po nim. Na szczęście ja się niczego ( ani nikogo ) nie boję więc mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś