Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy, P O M O C Y !!!

05.01.07, 14:39
Witam. Chcialbym sie dowiedziec u kogo najszybciej (na tym zalezy mi
najbardziej) i w jakiej cenie zrobic prawo jazdy??? Prosil bym rowniez o
jakies namiary... Dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: grey Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.prio138.trustnet.pl 05.01.07, 14:47
      popytaj na rynku na zawodziu
      • Gość: lolek Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:01
        Szybko to sie mozna zesrac. Prawa jazdy nie robi sie w 5dni
        • Gość: Driver Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 212.87.244.* 05.01.07, 16:42
          Najszybciej w "Farcie" na Stradomiu
        • Gość: Driver Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 212.87.244.* 05.01.07, 16:45
          Co do wypowiedzi lolka to po ch.. piszesz jak nie masz pojecia o prawie jazdy
          (pewnie jeszcze bawisz sie autkami w piaskownicy) Wypie..j szmato :D, pasi88-
          powodzenia z prawkiem, w Farcie nie musisz robic wcale teorii, zapisujesz sie i
          umawiasz na jazdy
          • Gość: . Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 195.116.125.* 05.01.07, 17:16
            Gość portalu: Driver napisał(a):
            ...w Farcie nie musisz robic wcale teorii, zapisujesz sie i
            > umawiasz na jazdy

Taaaa i jedziesz na miasto bez znajomości żadnej teorii i przepisów o ruchu
            drogowym i jesteś zagrożeniem dla innych pojazdów poruszających się po drodze,
            rzeczywiście świetna reklama dla szkoły...:/ będę od dziś uważać na eLki tej
            szkoły co by komuś nieznającemu przepisy pod koła nie wejść:/
          • pasi88 Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! 05.01.07, 17:22
            Dzieki Driver jak nie wiem za info ;) Pozdrawiam :)
            • Gość: Driver Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 212.87.244.* 05.01.07, 19:46
              Nie ma za co. Mozna sie zapisac do tej szkoly na Matejki i na Kraowskiej.
              • Gość: marcinczwa Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:48
                ja polecam progress - bardzo fajna szkoła
                wiecej info znajdziesz na www.progress.czest.pl
          • Gość: bs Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:01
            A nie wiesz ile kosztuje godzina jazdy z instruktorem ?
            Mam prawo jazdy i mam dużą przerwę (parę lat)w prowadzeniu auta.
            Tak jak widać(teoria mi nie potrzebna), czasem te informacje przydają się ,
            choć wydają się dziwne:)
            Sądzisz, że 10 godzin jazdy mi wystarczy ?

• Gość: marcinczwa Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:17
              zadzwon do nich lub przyjdz do biura to sie dowiesz :)
            • Gość: hanss www.progress.czest.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 21:57
              napisz do mnie na gg 6762774, a sie dogadamy.
              polecam stronke www.progress.czest.pl
              • Gość: Instruktor Re: www.progress.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:00
                Hanss !!! Sadze, ze najleopiej bedzie jak zapłacisz klietowi, ze w ogóle chce z
                Toba jeżdzic i przyjśc do progres.
                Z Twoja wiedzą i tym co prezentujesz szkolac na miescie, to raczej musisz placic
                kursantom, za uczestnictwo w kursie
                • hanss25 Re: www.progress.czest.pl 07.01.07, 03:11
                  sami widzicie jaka jest konkurencja:)tylko ganic potrafią ,a sami liceum
                  eksternistycznie skonczyli, złosnicy:)
                  pozdrawiam konkurencje:))))

www.progress.czest.pl
                • hanss25 Re: www.progress.czest.pl 07.01.07, 03:13
                  stary zlosiwcze,na brak kasy nie narzekam,piorytetem jest by nauczyc ,a nie
                  brac 40 zl za godzine,jak wy wszyscy.
                  pzdr zlosiwa konkurencje:)
                  wwww.progress.czest.pl
              • Gość: ania Re: www.progress.czest.pl IP: 89.174.23.* 16.01.07, 09:56
                hanss.... widziałam wczoraj samochód z progressu, czy uważasz że nauka na punto
                a zdawanie na corsie czy mikrze jest ok, myślę że dla kursanta który na
                ezgaminie wsiada do auta którym nie jeżdził może być problemem. Ale to tylko
                moje zdanie
                • Gość: instruktor Re: www.progress.czest.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:57
                  Problemy to sobie robisz Ty dziewczyno,nie psuj sobie juz tym progresem tak
                  głowy, żyj sobie spokojnie i delektuj sie łagodną zimą:)), czym sie rózni corsa
                  od punta??jak sie nauczysz jezdzic corsa to juz nie bedziesz uamiala jezdzic
                  innym autem??:))progress ma 3 auta punto na ktorym obejezdza do 5 pierwszych
                  godzin zeby sie kursant oswoil z autem, bo jest najtansze w eksploatacji(mniej
                  sie stresuje,że rozwali nowy samochod) i jak cos sie zepsuje to sa mae koszty
                  naprawy,potem juz idzie na nowa MICRE i CORSE,w wiekszosci osrodków jest
                  podobnie,niektore maja nawet tylko jedno auto jak sie zepsuje to sa przestoje.

samochod od samochodu sie nie rozni,ma czetry kola i kierownice:) znam
                  dziewczyne z ukrainy, na ładzie zdawala a teraz jezdzi toyota avensis:)
            • Gość: mir Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 18:58
              To zalezy pewnie od Twoich umiejętności. Z tego co wiem godzina jazdy kosztuje
              35-40zlotych.
              • Gość: marta Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:46
                tak od 30 do 40 chodza dodatkowe godz zalezy gdzie i czy na micrze czy na corsie
          • Gość: Iza Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 18:56
            I pewnie później masz FARTA, jak zdasz skoro nie musisz robic teorii. JESTEM
            PRZEKONANA, ZE TEN FACET OSZUKUJE KLIENTOW, SKORO NIE MUISISZ ROBIC TEORII.
            Pewnie nawet jest, to nie zgodne z prawem !!!!
            • Gość: Driver Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 212.87.244.* 07.01.07, 20:13
              Zgadza sie, gosc ma w tym interes. Nie musi placic nikomu za przeprowadzone
              zajecia teoretyczne a za kurs bierze normalna stawke, ale pytanie bylo "gdzie
              najszybciej zrobic prawko" wiec udzielilem takiej informacji. Poza tym polecam
              "Format", mozna samemu ustalac sobie w jakie dni i o ktorej godzinie i po ile
              tematow chce sie zrobic. Ale i tak uwazam ze klucz do zdania prawka to nie bac
              sie auta. Ja mam to za soba, NARA :P
          • Gość: lolek Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:27
            Sam wydupiaj, matko jebco:) Prawko już mam i nie zrobilem go w tydzien
    • Gość: Rafał Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:17
      a ja wszystkim się pochwale ZDAŁEM, ZDAŁEM, ZDAŁEM .... za pierwszym razem he,
      he, he, he.... jestem wielki he, he, he, he... Cudowny ten dzień dzisiejszy !!!

co mi tam powiem ; uczył mnie Instruktor Robert z Artisu na Kościuszki 25 he,
      he, he, he, he, he...
      • Gość: s gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 06:31
        gratuluje Rafał mapisz jak bylo gdzie jezdziles jaki egzaminator.
        A co sadzicie o szkole nauki jazdy ADROM.
        • Gość: Rafał Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 07:33
          Nie znam tej szkoły. Zdawałem u Pana Nowaka ( normalny, spokojny ). Z parkowań
          robiłem tylko zawracanie i przodem na Al. Pokoju, objechałem Zawodzie, bylem tez
          przy Katedrze. Ogólnie spokojnie Instruktor - Robert radził mi, abym jechał tak
          około 40-50km/h i starał się dynamicznie ruszać ze skrzyżowań ( z tym mam
          problem, nie dodaje gazu i bardzo wolno ruszam ) ale poszło ok. Jeździłem ok
          35-40min.
          Zresztą i tak twierdze, że wszystko to zasługa Instruktora, bo cały czas mi
          doradzał i eliminowaliśmy błędy moje.

Kurde, ale nie wiem kiedy dostanę do ręki prawko :-(((
          • ziabcia Re: gratuluje 10.01.07, 20:56
            Gratuluje!!! A na jakim aucie zdawałeś egzamin? MIcra czy Corsa? Boz tego co
            wiem to p. Robert ma Corsę i jak to potem jest ze zdawaniem na Micrze?
            • Gość: Rafał Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:39
              Zdawalem Micrą, ale uczyłem się tez na Micrze - jezdzilem dwoma samochodami
              Corsa i Micra ( osobiscie wole Corse )
            • Gość: Rafał Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:41
              Znasz mojego Instruktora ??? Hmmm.... mi odpowiadał , trochę wymagający, ale ok.
              • Gość: piekna Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 06:30
                i dobrze ze wymagajacy przez to zdales!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: piekna Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:05
          ja tez gratuluje
          • Gość: Rafał Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:32
            Dziękuję :-)
    • Gość: marakuja Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:24
      co ponagle to po diable ....i taka prawda
      • Gość: ewa Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:52
        polecam instruktora - Jan Cieniewicz 034 364 34 47.
        • fachowiec007 Progress 11.01.07, 21:10
          Progress - robicie kategorie CE tez ? Jesli tak to jakim autem sie u was jezdzi
          i jaki koszt jest tego? Pytam o CE, samo C mam. Pzdr
          • Gość: mmmm Re: Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:16
            zadzwoń, zobacz na stronie www
          • Gość: mily Re: Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:15
            ADROM ROBI
            • amelka110 Re: Progress 12.01.07, 10:30
              polecam Progress , Michała -mam też nadzieje że zdam za pierwszym razem :-)
              • Gość: slawek Re: Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:04
                niech zyje progress!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • hanss25 Re: Progress 12.01.07, 22:55
                  :),a teraz idziemy na jednego :))
                  • lolcia25 Re: Progress 14.01.07, 21:52
                    hej polecam super instruktora Pawel Bargiel 509799354 super nauka w przyjemnej
                    i milej atmosferze bez zadnych krzykow wyklady w "niezlej jezdzie " polecam
                    wszystko rewelacja zdalam za pierwszym razem
            • fachowiec007 Re: Progress 16.01.07, 20:13
              Gość portalu: mily napisał(a):

> ADROM ROBI

Jesli to jest ten gosc, ktory jezdzi niebieskim Iveco z zolta plandeka to od
              niego sie trzymam z daleka ;)
    • Gość: promyczek_kk Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.205.inds.pl 16.01.07, 09:59
      bardzo dobrze ucza i naprawde mozna zdac za 1 razem w szkole jazy na ulicy
      limanowskiego , dokladniejszych namiarow nie mam
    • Gość: monika24 Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 80.54.168.* 16.01.07, 10:27
      witam. ja na szczecie mam już to za sobą:)(juz 7 lat prawko-jupiii) ale naprawdę
      polecam ABES na ul. Boya Zeleńskiego kolo lodowiska. można samemu ustalać sobie
      na którą godzinę i ile godz teorii i tak samo z nauka jazdy. oczywiście najpierw
      teoria i exam wewn a pózniej nauka jazdy. wyklady sa prowadzone tematycznie i po
      kazdym temacie krotki test. aha i cierpliwi instruktorzy:)naprawdę szczerze
      polecam!
      • Gość: kursant Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:59
        To nie jest szczera odpowiedz !!!!
        Chodziłem tam i niestety instruktor ( szczególnie właściciel ) jest bardzo
        chamski, wrzeszczy i stresuje, tak było w moim przypadku. Moja koleżanka ma
        takie same zdanie, a nawet odniosłem wrażenie, ze gorsze, bo wolała zmienić
        szkołę, a dokładnie odwaliła 30 godzin i poszła do innej szkoły ( nie powiem do
        której, aby nie być oskarżonym, zresztą nie znam nazwy, ale jakoś na a... i
        gdzieś na Kościuszki ) Z tego co wiem była zadowolona. Ja zdałem, ale za 3
        razem i dopiero teraz nabywam umiejętności z bratem.
        • Gość: monika24 Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 80.54.168.* 16.01.07, 15:43
          wiesz czasy się zmieniają, ja jak pisałam robiłam tam prawko 7 lat temu i bardzo
          miło wspominam ten ośrodek oraz instruktorów, jeździłam u dwóch instruktorów i
          nie narzekałam. bardzo dobrze mnie przygotowali, zdałam za pierwszym razem u
          tego podobno "najgorszego" egzaminatora. a ogólnie rzecz biorąc wprawe do jazdy
          nabiera się cały czas jak jeździsz! szerokiej drogi.
    • Gość: Leon Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:24
      Widziałem takiego facia na Zawodziu nosił druki inblanko samemu się wpisuje co
      wygodnie no i chyba najtaniej.
      • Gość: Piotrek Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:12
        Pan SZOSTEK :) Szkoda jazdy na podwurku w slowackim :)
        pozdrawiam
      • Gość: pepe Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 195.116.81.* 06.02.07, 00:54
        progres co michl p od! 4 !miesiecy instruktor a od 3 lat kierowca newowy i
        wystraszoy adepcie dobre ubespieczenie i modlitwa wiara w cuda newosol szanse na
        zaliczenie egaminu sa jak !!6 !!w toto loto i michal P to wie ale nie powie
        kiepski kierowca jak i student instruktro kiepski (mniej niz 0) > 2 <miesiace
        osrodek
    • Gość: Piotrek Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:13
      Pan SZOSTEK :) Szkola jazdy na podwurku w slowackim :)
      pozdrawiam
    • Gość: ........... Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.hcz.com.pl 06.02.07, 06:53
      Macie racje, post jest zbędny, ktoś sobie robi żarty. Albo konkurecja albo ktoś
      kto ma do nich żal. Oni na pewno się tym nie zajmują i nikomu tego nie
      zlecili.Powinni usunąć te wszystkie posty. Ci ro robia na złóść nie się
      zastanowią co piszą.Kiedys były na formum inne ośrodki teraz jest
      ten.Pozdrawiam
    • Gość: miki Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 07:11
      njleprzy jest pan Adam Karoń z doświadczeniem W końcu to kierowca karetki R w
      częstochowie polecam bardzo sumienny i wyrozumiały
      • Gość: kondrad Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 08:00
        juz kiedys to pisalem wiec ponawiam posta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przy wyborze szkoly jazdy nie sugeruj sie opiniami z forum bo tutaj dobra szkola
        bedzie najgorsza a naprawde zla szkola bedzie najlepsza. najlepszym wyborem jaki
        ci proponuje to popytaj znajomych gdzie chodzili i spytaj sie ich jak ich uczyl
        instruktor luku jesli np zobaczysz w malej szybce to krec obrot w prawo to
        instruktor do kitu i (chce szybko odwalic robote i miec swiety spokoj) bo co
        zrobisz jesli na egzaminie zawieje i przewroci sie pacholek a egzaminator
        postawi go o 5cm blizej lub dalej , wtedy krecac ten 1 obrot albo wjedziesz na
        prawa linie albo na lewa wiec proponuje ci bys nauczyla sie korzystac z prawego
        lusterka i przez ramie jezdzic i wtedy zdasz napewno i TAKIEGO INSTRUKTORA
        SZUKAJ KTORY TAK UCZY i przyda sie ci to w praktyce pozniej.I O TAKIE RZECZY
        PYTAJ sie znajomych DOBRA RADE CI DAJE. POZDRAWIAM .
    • Gość: do pepe michalowskiego IP: 83.13.134.* 23.03.07, 18:20
      michalowskiego to piekna ulica "pepe"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka