pasi88 05.01.07, 14:39 Witam. Chcialbym sie dowiedziec u kogo najszybciej (na tym zalezy mi najbardziej) i w jakiej cenie zrobic prawo jazdy??? Prosil bym rowniez o jakies namiary... Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grey Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.prio138.trustnet.pl 05.01.07, 14:47 popytaj na rynku na zawodziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:01 Szybko to sie mozna zesrac. Prawa jazdy nie robi sie w 5dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Driver Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 212.87.244.* 05.01.07, 16:42 Najszybciej w "Farcie" na Stradomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Driver Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 212.87.244.* 05.01.07, 16:45 Co do wypowiedzi lolka to po ch.. piszesz jak nie masz pojecia o prawie jazdy (pewnie jeszcze bawisz sie autkami w piaskownicy) Wypie..j szmato :D, pasi88- powodzenia z prawkiem, w Farcie nie musisz robic wcale teorii, zapisujesz sie i umawiasz na jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 195.116.125.* 05.01.07, 17:16 Gość portalu: Driver napisał(a): ...w Farcie nie musisz robic wcale teorii, zapisujesz sie i > umawiasz na jazdy Taaaa i jedziesz na miasto bez znajomości żadnej teorii i przepisów o ruchu drogowym i jesteś zagrożeniem dla innych pojazdów poruszających się po drodze, rzeczywiście świetna reklama dla szkoły...:/ będę od dziś uważać na eLki tej szkoły co by komuś nieznającemu przepisy pod koła nie wejść:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pasi88 Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! 05.01.07, 17:22 Dzieki Driver jak nie wiem za info ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Driver Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 212.87.244.* 05.01.07, 19:46 Nie ma za co. Mozna sie zapisac do tej szkoly na Matejki i na Kraowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinczwa Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:48 ja polecam progress - bardzo fajna szkoła wiecej info znajdziesz na www.progress.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:01 A nie wiesz ile kosztuje godzina jazdy z instruktorem ? Mam prawo jazdy i mam dużą przerwę (parę lat)w prowadzeniu auta. Tak jak widać(teoria mi nie potrzebna), czasem te informacje przydają się , choć wydają się dziwne:) Sądzisz, że 10 godzin jazdy mi wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinczwa Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:17 zadzwon do nich lub przyjdz do biura to sie dowiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanss www.progress.czest.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 21:57 napisz do mnie na gg 6762774, a sie dogadamy. polecam stronke www.progress.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: www.progress.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:00 Hanss !!! Sadze, ze najleopiej bedzie jak zapłacisz klietowi, ze w ogóle chce z Toba jeżdzic i przyjśc do progres. Z Twoja wiedzą i tym co prezentujesz szkolac na miescie, to raczej musisz placic kursantom, za uczestnictwo w kursie Odpowiedz Link Zgłoś
hanss25 Re: www.progress.czest.pl 07.01.07, 03:11 sami widzicie jaka jest konkurencja:)tylko ganic potrafią ,a sami liceum eksternistycznie skonczyli, złosnicy:) pozdrawiam konkurencje:)))) www.progress.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hanss25 Re: www.progress.czest.pl 07.01.07, 03:13 stary zlosiwcze,na brak kasy nie narzekam,piorytetem jest by nauczyc ,a nie brac 40 zl za godzine,jak wy wszyscy. pzdr zlosiwa konkurencje:) wwww.progress.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: www.progress.czest.pl IP: 89.174.23.* 16.01.07, 09:56 hanss.... widziałam wczoraj samochód z progressu, czy uważasz że nauka na punto a zdawanie na corsie czy mikrze jest ok, myślę że dla kursanta który na ezgaminie wsiada do auta którym nie jeżdził może być problemem. Ale to tylko moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: www.progress.czest.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:57 Problemy to sobie robisz Ty dziewczyno,nie psuj sobie juz tym progresem tak głowy, żyj sobie spokojnie i delektuj sie łagodną zimą:)), czym sie rózni corsa od punta??jak sie nauczysz jezdzic corsa to juz nie bedziesz uamiala jezdzic innym autem??:))progress ma 3 auta punto na ktorym obejezdza do 5 pierwszych godzin zeby sie kursant oswoil z autem, bo jest najtansze w eksploatacji(mniej sie stresuje,że rozwali nowy samochod) i jak cos sie zepsuje to sa mae koszty naprawy,potem juz idzie na nowa MICRE i CORSE,w wiekszosci osrodków jest podobnie,niektore maja nawet tylko jedno auto jak sie zepsuje to sa przestoje. samochod od samochodu sie nie rozni,ma czetry kola i kierownice:) znam dziewczyne z ukrainy, na ładzie zdawala a teraz jezdzi toyota avensis:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 18:58 To zalezy pewnie od Twoich umiejętności. Z tego co wiem godzina jazdy kosztuje 35-40zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:46 tak od 30 do 40 chodza dodatkowe godz zalezy gdzie i czy na micrze czy na corsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 18:56 I pewnie później masz FARTA, jak zdasz skoro nie musisz robic teorii. JESTEM PRZEKONANA, ZE TEN FACET OSZUKUJE KLIENTOW, SKORO NIE MUISISZ ROBIC TEORII. Pewnie nawet jest, to nie zgodne z prawem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Driver Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 212.87.244.* 07.01.07, 20:13 Zgadza sie, gosc ma w tym interes. Nie musi placic nikomu za przeprowadzone zajecia teoretyczne a za kurs bierze normalna stawke, ale pytanie bylo "gdzie najszybciej zrobic prawko" wiec udzielilem takiej informacji. Poza tym polecam "Format", mozna samemu ustalac sobie w jakie dni i o ktorej godzinie i po ile tematow chce sie zrobic. Ale i tak uwazam ze klucz do zdania prawka to nie bac sie auta. Ja mam to za soba, NARA :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:27 Sam wydupiaj, matko jebco:) Prawko już mam i nie zrobilem go w tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:17 a ja wszystkim się pochwale ZDAŁEM, ZDAŁEM, ZDAŁEM .... za pierwszym razem he, he, he, he.... jestem wielki he, he, he, he... Cudowny ten dzień dzisiejszy !!! co mi tam powiem ; uczył mnie Instruktor Robert z Artisu na Kościuszki 25 he, he, he, he, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 06:31 gratuluje Rafał mapisz jak bylo gdzie jezdziles jaki egzaminator. A co sadzicie o szkole nauki jazdy ADROM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 07:33 Nie znam tej szkoły. Zdawałem u Pana Nowaka ( normalny, spokojny ). Z parkowań robiłem tylko zawracanie i przodem na Al. Pokoju, objechałem Zawodzie, bylem tez przy Katedrze. Ogólnie spokojnie Instruktor - Robert radził mi, abym jechał tak około 40-50km/h i starał się dynamicznie ruszać ze skrzyżowań ( z tym mam problem, nie dodaje gazu i bardzo wolno ruszam ) ale poszło ok. Jeździłem ok 35-40min. Zresztą i tak twierdze, że wszystko to zasługa Instruktora, bo cały czas mi doradzał i eliminowaliśmy błędy moje. Kurde, ale nie wiem kiedy dostanę do ręki prawko :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
ziabcia Re: gratuluje 10.01.07, 20:56 Gratuluje!!! A na jakim aucie zdawałeś egzamin? MIcra czy Corsa? Boz tego co wiem to p. Robert ma Corsę i jak to potem jest ze zdawaniem na Micrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:39 Zdawalem Micrą, ale uczyłem się tez na Micrze - jezdzilem dwoma samochodami Corsa i Micra ( osobiscie wole Corse ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:41 Znasz mojego Instruktora ??? Hmmm.... mi odpowiadał , trochę wymagający, ale ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekna Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 06:30 i dobrze ze wymagajacy przez to zdales!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekna Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:05 ja tez gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:32 Dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakuja Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:24 co ponagle to po diable ....i taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:52 polecam instruktora - Jan Cieniewicz 034 364 34 47. Odpowiedz Link Zgłoś
fachowiec007 Progress 11.01.07, 21:10 Progress - robicie kategorie CE tez ? Jesli tak to jakim autem sie u was jezdzi i jaki koszt jest tego? Pytam o CE, samo C mam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:16 zadzwoń, zobacz na stronie www Odpowiedz Link Zgłoś
amelka110 Re: Progress 12.01.07, 10:30 polecam Progress , Michała -mam też nadzieje że zdam za pierwszym razem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:04 niech zyje progress!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia25 Re: Progress 14.01.07, 21:52 hej polecam super instruktora Pawel Bargiel 509799354 super nauka w przyjemnej i milej atmosferze bez zadnych krzykow wyklady w "niezlej jezdzie " polecam wszystko rewelacja zdalam za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
fachowiec007 Re: Progress 16.01.07, 20:13 Gość portalu: mily napisał(a): > ADROM ROBI Jesli to jest ten gosc, ktory jezdzi niebieskim Iveco z zolta plandeka to od niego sie trzymam z daleka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek_kk Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.205.inds.pl 16.01.07, 09:59 bardzo dobrze ucza i naprawde mozna zdac za 1 razem w szkole jazy na ulicy limanowskiego , dokladniejszych namiarow nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika24 Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 80.54.168.* 16.01.07, 10:27 witam. ja na szczecie mam już to za sobą:)(juz 7 lat prawko-jupiii) ale naprawdę polecam ABES na ul. Boya Zeleńskiego kolo lodowiska. można samemu ustalać sobie na którą godzinę i ile godz teorii i tak samo z nauka jazdy. oczywiście najpierw teoria i exam wewn a pózniej nauka jazdy. wyklady sa prowadzone tematycznie i po kazdym temacie krotki test. aha i cierpliwi instruktorzy:)naprawdę szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:59 To nie jest szczera odpowiedz !!!! Chodziłem tam i niestety instruktor ( szczególnie właściciel ) jest bardzo chamski, wrzeszczy i stresuje, tak było w moim przypadku. Moja koleżanka ma takie same zdanie, a nawet odniosłem wrażenie, ze gorsze, bo wolała zmienić szkołę, a dokładnie odwaliła 30 godzin i poszła do innej szkoły ( nie powiem do której, aby nie być oskarżonym, zresztą nie znam nazwy, ale jakoś na a... i gdzieś na Kościuszki ) Z tego co wiem była zadowolona. Ja zdałem, ale za 3 razem i dopiero teraz nabywam umiejętności z bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika24 Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 80.54.168.* 16.01.07, 15:43 wiesz czasy się zmieniają, ja jak pisałam robiłam tam prawko 7 lat temu i bardzo miło wspominam ten ośrodek oraz instruktorów, jeździłam u dwóch instruktorów i nie narzekałam. bardzo dobrze mnie przygotowali, zdałam za pierwszym razem u tego podobno "najgorszego" egzaminatora. a ogólnie rzecz biorąc wprawe do jazdy nabiera się cały czas jak jeździsz! szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:24 Widziałem takiego facia na Zawodziu nosił druki inblanko samemu się wpisuje co wygodnie no i chyba najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:12 Pan SZOSTEK :) Szkoda jazdy na podwurku w slowackim :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: 195.116.81.* 06.02.07, 00:54 progres co michl p od! 4 !miesiecy instruktor a od 3 lat kierowca newowy i wystraszoy adepcie dobre ubespieczenie i modlitwa wiara w cuda newosol szanse na zaliczenie egaminu sa jak !!6 !!w toto loto i michal P to wie ale nie powie kiepski kierowca jak i student instruktro kiepski (mniej niz 0) > 2 <miesiace osrodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:13 Pan SZOSTEK :) Szkola jazdy na podwurku w slowackim :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.hcz.com.pl 06.02.07, 06:53 Macie racje, post jest zbędny, ktoś sobie robi żarty. Albo konkurecja albo ktoś kto ma do nich żal. Oni na pewno się tym nie zajmują i nikomu tego nie zlecili.Powinni usunąć te wszystkie posty. Ci ro robia na złóść nie się zastanowią co piszą.Kiedys były na formum inne ośrodki teraz jest ten.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 07:11 njleprzy jest pan Adam Karoń z doświadczeniem W końcu to kierowca karetki R w częstochowie polecam bardzo sumienny i wyrozumiały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondrad Re: Prawo jazdy, P O M O C Y !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 08:00 juz kiedys to pisalem wiec ponawiam posta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przy wyborze szkoly jazdy nie sugeruj sie opiniami z forum bo tutaj dobra szkola bedzie najgorsza a naprawde zla szkola bedzie najlepsza. najlepszym wyborem jaki ci proponuje to popytaj znajomych gdzie chodzili i spytaj sie ich jak ich uczyl instruktor luku jesli np zobaczysz w malej szybce to krec obrot w prawo to instruktor do kitu i (chce szybko odwalic robote i miec swiety spokoj) bo co zrobisz jesli na egzaminie zawieje i przewroci sie pacholek a egzaminator postawi go o 5cm blizej lub dalej , wtedy krecac ten 1 obrot albo wjedziesz na prawa linie albo na lewa wiec proponuje ci bys nauczyla sie korzystac z prawego lusterka i przez ramie jezdzic i wtedy zdasz napewno i TAKIEGO INSTRUKTORA SZUKAJ KTORY TAK UCZY i przyda sie ci to w praktyce pozniej.I O TAKIE RZECZY PYTAJ sie znajomych DOBRA RADE CI DAJE. POZDRAWIAM . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pepe michalowskiego IP: 83.13.134.* 23.03.07, 18:20 michalowskiego to piekna ulica "pepe" Odpowiedz Link Zgłoś