Gość: uszczypliwy IP: 213.76.167.* 06.01.07, 18:40 Witam. Jeśli ktoś jest w temacie i może pomóc, to proszę o podpowiedź jak zrobić ankietę na temat jakiegoś produktu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poszukiwacz17 Re: Ankieta... 06.01.07, 18:57 układasz pytania, potem zbierasz e-maile od chetnych ludzi np na forum i rozsylasz, oni Ci wypelniaja i odsyłaja. Ankiete robisz w Wordzie. Piszesz, iz odpowiedzi proszę podkreslic, lub jakos inaczej odznaczyć i juz....albo wykropkowujesz dana czesc kartki na pytania otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: Ankieta... IP: 213.76.167.* 06.01.07, 19:02 Dziękuję, ale ankieta ma być w formie pisemnej. Pytania przykładowe już mam tylko teraz muszę ułożyć wstęp i zakończenie. Czyli cel ankiety, czego dotyczy itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuszczypliwy Re: Ankieta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 22:20 pracę domową należy napisać samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Ankieta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 22:35 Kolejność jest taka: 1) Określenie celu badania. 2) Określenie jednostki statystycznej. 3) Okreslenie terytorium i czasu. 4) Ustalenie metod zbierania materiału. 5) Opracowanie niezbędnych formularzy i instrukcji. 6) Zweryfikowanie formularzy w badaniu próbnym. A potem następuje zbieranie materiału, opracowanie materiału statystycznego itd Odpowiedz Link Zgłoś
michalszafranski Zobacz jak zrobić ankietę krok po kroku 12.05.13, 13:22 W odpowiedzi na pytanie przygotowałem materiał Video który pokazuje krok po kroku jak zrobić ankietę w internecie za darmo, łatwo i szybko. Artykuł wraz z filmem opublikowałem na: www.michalszafranski.pl/jak-zrobic-ankiete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja cię kręcę Do jakiej klasy społecznej należysz? IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 18:09 Sprawdź:www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1541541,1,do-jakiej-klasy-spolecznej-nalezysz.read Odpowiedz Link Zgłoś