Dodaj do ulubionych

telewizja ORION na północy

IP: 212.87.241.* 08.01.07, 17:10
Podoba wam się?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: telewizja ORION na północy IP: 80.48.49.* 08.01.07, 18:33
      Orion jest na Tysiącleciu nie na Północy
      • dudi_82 Re: telewizja ORION na północy 08.01.07, 18:38
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Orion jest na Tysiącleciu nie na Północy

Na Północy w kablówce też jest i zapewne o to chodziło założycielowi tematu.
        • Gość: rzeszczyszczykiewi Re: telewizja ORION na północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:43
          jak dłógo jest na pół nocy ?
          • dominosiemdwa Re: telewizja ORION na północy 08.01.07, 20:13
            pół nocy jest...
        • Gość: gość Re: telewizja ORION na północy IP: 80.48.49.* 08.01.07, 19:08
          nawet nie wiedziałem hm ide poszukać
          • dudi_82 Re: telewizja ORION na północy 08.01.07, 20:57
            Jest jest. Tylko że jest przerwa chyba między 12 a 17 i wtedy w tym miejscu
            nadaje TMT.
            • Gość: nodi Re: telewizja ORION na północy IP: *.cn.com.pl 08.01.07, 21:01
              syf!
    • Gość: A Re: telewizja ORION na północy IP: *.92.inds.pl 08.01.07, 21:42
      Nie.
      Jest do niczego, w kółko te same informacje.
      Do marca jest bezpłatnie. W marcu ma być ankieta za (bądź nie) wprowadzeniem
      tego kanału do osiedlowej kablówki. Kanał ma być wtedy płatny.
      Mam nadzieje, że większość odrzuci ten kanał.
    • Gość: xx Re: telewizja ORION na północy IP: 80.54.171.* 08.01.07, 22:44
      Orion jest do kitu.
      • Gość: OrIoN Re: telewizja ORION na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:47
        Spokojnie! To w koncu JEDYNa częstochowska telewizja. a tam sie ciesze. Sport
        sie poogląda (RAKÓW) ;)
        Wiadomosci z miasta, bedzie kasa to sie rozwiną, jakbyło z TVP3?
        • Gość: uszczypliwy Re: telewizja ORION na północy IP: 213.76.167.* 08.01.07, 22:58
          bo co niektórzy to by zaraz chcieli żeby to było jak viva mtv eurosport i inne
          w jednym...
          • Gość: jas Re: telewizja ORION na północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 23:36
            A ja ich uwielbiam. Dobrze ze co godzine powtarzają te same wiadomsci,i jeszcze na drugi dzien.
    • Gość: ddd Re: telewizja ORION na północy IP: 80.54.171.* 08.01.07, 23:43
      To jak się rozwiną to niech wchodzą na antenę.Ja dokuki się czegoś do perfektu
      nie nauczę to nie robie usług.
      • emilly_elizabeth Re: telewizja ORION na północy 09.01.07, 10:17
        Absurd! A jak się mają nauczyć- jeśli nie właśnie w ten sposób? Jak w
        Częstochowie cokolwiek ma powstać i rozwijać się jeśli co rusz słychać tego typu
        opinie? Może by tak dla odmiany dać im szansę?
        Taka telewizja to świetny pomysł- w końcu można zobaczyć też coś co naprawdę
        tyczy się naszego życia, a nie tylko imaginacje warszawskich scenarzystów
        (czyt.Klan, M.jak miłość, itp. itd.). Nawet jeśli na razie jest to nieporadne i
        amatorskie to jestem ZA!
        • wesolylisek Re: telewizja ORION na północy 09.01.07, 10:58
          pamiętacie radio marconi ?? - tez wszystko było na poczatku amatorsko ale
          ludzie słuchali
          faktycznie brakuje pieniędzy itd ale pomysł jest ok - trzeba dac im szanse
          jedyne co mi sie nie podoba to że ta tv jest sponsorowana przez spółdzielnie
          nasza praca - chyab sponsorem powinna być inna instytucja
    • Gość: .. Re: telewizja ORION na północy IP: 80.54.171.* 09.01.07, 11:30
      A przeciesz wszyscy chcieli tego systemu co jest.Żeby powstawała prywata.A
      wiadomo że prywadziasz wszystką wiedzę trzyma dla siebie. Nie pozwoli
      konkurencji się nauczyć. A jak chcesz się od niego nauczyć to mu zapłać.Dlatego
      dzisiaj nie ma fachowców wywodzących się z młodszego pokolenia.A jak się znajdą
      to są samouki bez większego doświadczenia i praktyki. Bo gdziesz ją nabywać jak
      się rozkwita tylko handel.Z poważaniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka