Dodaj do ulubionych

poszukuje stażystek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:31
absolwentki szkół średnich, studentki studiów zaocznych i wieczorowych,
chętne do odbycia stażu w charakterze sprzedawcy...(niepalące)

anginsana22@yahoo.com
Obserwuj wątek
    • misiakilla Re: poszukuje stażystek 11.01.07, 14:34
      Gość portalu: staż napisał(a):

> absolwentki szkół średnich, studentki studiów zaocznych i wieczorowych,
      > chętne do odbycia stażu w charakterze sprzedawcy...(niepalące)

Zloz swoja oferte do UP
      Chyba ze chcesz je stazowac za free - ale to nie jest legalne :)
      • Gość: staż Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:37
        Up przyznał mi staże ale nie mają chętnych...
        • Gość: marcin_czwa Re: poszukuje stażystek IP: *.21.pl 11.01.07, 18:24
          Gość portalu: staż napisał(a):

> Up przyznał mi staże ale nie mają chętnych...

I tak ma być. Wreszcie może będzie normalnie.
      • Gość: miska Re: poszukuje stażystek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:31
        stazysci poszukuja stazu w zawodach wyuczonych niekoniecznie w sklepie gdzie
        czlowiek jest pomiatany a wlasciciel czesto pozoruje kradziez
    • Gość: gość Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:44
      Ja również poszukuję stażystek.Mam umowę z urzędem pracy.
      Czekam na informacje pod adresem
      lena271@gazeta.pl.
      • Gość: xxx Re: poszukuje stażystek IP: 80.51.57.* 11.01.07, 15:42
        jak to nie ma chętnych na staże ja słyszałam cos innego.Może napiszecie coś
        wiecej.
    • Gość: staż Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:49
      Nie poszukuje osób do sprzatania tylko do przyuczenia zawodu. W dzisiajeszych
      czasach liczy się fach, wykształcenie i doświadczenie. Dzięki stażom można się
      bardzo wiele nauczyć, zdobyć doświadczenie, sprawdzić czy może własnie takie
      zajecie nas interesuje i czy takiej pracy chcielibyśmy się
      poświęcić...Stażystki uczę fakturowania, prowadzenia ewidencjii sprzedaży,
      zasad strategii marketingowych, komunikacjii intrerpersonalnej i wiele wiele
      wiecej różnorodnych praktyk stosowanych w handlu i pracy z ludźmi...Jeżeli
      stażystkom spodoba się staż, istnieje możliwość podpisania umowy o pracę...

anginsana22@yahoo.com
      • Gość: sylwia Re: poszukuje stażystek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:20
        a jaki czas pracy i jaka płaca?????
        • Gość: stażysta Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:35
          A dlaczego szukasz tylko kobiety? Mężczyzna nie nadaje się?
          • Gość: ola Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:42
            Temat istotny.
      • Gość: elmeme Re: poszukuje stażystek IP: 80.54.172.* 11.01.07, 17:17
        a czemu nie mówisz o swoich korzyściach sierściuchu ? Nie chce się zatrudniać
        pracowników no tak , lepiej mieć na pół roku za darmo bo przecież nie ty płacisz
        te grosze za przyuczenie .
    • Gość: bono Re: poszukuje stażystek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 17:12
      dziewczyny zapłacą wam 470zł bo tyle dostaje się na stażu! Bez żartów ale bez
      łaski dostaniecie min. o połowę więcej bez stażu. Cwaniary chcą pracownika za friko
      • Gość: staż Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:11
        Staże organizowane są dla ludzi którzy chcą zdobyć dodatkowe umiejętności.
        Większość praktyk, nawet w dużych kncernach, są niepłatne a ludzie i tak biją
        się o przyjęcie na taką praktykę. Praktyki byly bezpłatne a teraz staże są
        płatne, nie dość że absolwenci (głównie LO) mogą nabrać doświadczenia to mają
        jeszcze dodatkowo za to płacone. Wynagrodzenie ustala i wypłaca UP a nie
        pracodawca.
        • Gość: elemele Re: poszukuje stażystek IP: 80.54.172.* 11.01.07, 18:18
          Kolego , ja wiem ja to wygląda od strony prawnej bo u mnie w zakładzie też jest
          taki pseudo staż i wiem jak to wygląda , a skoro ty wiesz i świadomie korzystasz z
          okazji na robieniu zwyklej kasy na stażystach zamiast pracownikach to jesteś
          zwykłym cwaniakiem który za wszelką cenne chce się nachapać przykładem jest
          twoje chore ogłaszenie na forum które jest forem a nie tablicą ogłoszeń !!!!

• Gość: lulu Re: poszukuje stażystek IP: 212.87.241.* 11.01.07, 18:54
      Do jakiego sklepu poszukiwani są ci stażyści,proszę o odpowiedż
      • Gość: aaaa Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 19:06
        buntownikow zapraszamy do pracy zagranica... tam zarobicie kokosy i bedziecie
        sobie zyli jak paczek w masle POWODZENIA!!!
        • Gość: monika Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:22
          bylam juz na rozmowie w sprawie stazu... bardzo fajne warunki, mila
          Pani...zobaczymy jak bedzie dalej
          • Gość: ccc Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:21
            ccc
            • Gość: darek Re: poszukuje stażystek IP: 195.205.171.* 12.01.07, 17:53
              Jestem stażyctą i dostaje z UP 470 zł a pracuje jak normalny pracownik dlaczego
              nie dostaje tego minimum z 680 zł Jestem takim samym człowiekiem jak
              pracownicy.Dlaczego tak jest.
              • Gość: mrt Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:51
                Znam ten ból. Ja pracuje w urzędzie, tyle samo godzin co pełnoetatowi
                pracownicy, a czasem, jak jest dużo roboty to nawet po godzinach trzeba zostać:(
                I też za 470zł. Ale żyję tą głupią nadzieją, że jak staż się skończy to mnie
                zatrudnią. Pożyjemy, zobaczymy...
    • Gość: ig Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:47
      Ja bylabym chetna na taki staz, jestem w ciazy wiec w czasie tego wyczekiwania na bobasa przydaloby mi sie jakies przyuczenie zeby po urodzeniu dziecka podjac prace.

Prosze o kontakt:gg 3701352

--
      www.hopittravel.com/ - fajna wyszukiwarka cen biletów lotniczych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka