Dodaj do ulubionych

Co policja chce ukryć?

IP: 212.160.86.* 11.01.07, 23:10
Szkoda dziecka, ale handlarz mogl pomyslec i nie zabierac corki do pracy jako
zywej tarczy !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: karol Co policja chce ukryć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:15
      o ku... w życiu do Auchan nie pojadę...
      • Gość: anka Re: Co policja chce ukryć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:25
        o jezu...
      • Gość: świadek Re: Co policja chce ukryć? IP: *.gre.pl 12.01.07, 01:54
        Jak ta durna gazeta nie ma wszystkich danych o w/w zajściu to po co pisze
        głupoty a tego wści..kiego i żadnego sensacji reporterka to wystrzeliłbym w
        kosmos- pisze brednie . Jakie trupy , jakie dziecko trzyletnie- niech sprawdzi
        dureń i dopiero pisze.Ja wiem że płacą mu za artykuł szkoda tylko , że za tandetny.
      • Gość: lunch Re: Co policja chce ukryć? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.07, 07:53
        O, jakiś Polak zmądrzał?
    • Gość: mati Re: Co policja chce ukryć? IP: 212.160.86.* 11.01.07, 23:31
      wiec tak!! po pierwsze nie bylo zadnej strzelaniny!! po drugie zatrzymana byla
      tylko jedna osoba, dziecko zostalo ranne od zbitej szyby, miejsce nie bylo
      wcale ruchliwe bo akurat w miejscu zatrzymania droga byla w samych polach!!!
      akcja wygladala nastepujaco: jeep zajechal droge srebrnemu fordowi, zostal
      rzucony granat oslepiajaca-hukowy i podejrzany zostal zatrzymany bez problemu,
      faktem jest ze dziecko ucierpailo niestety ,ale policjanci natychmiast zaczeli
      opatrywac dziecko!!! a skad to wiem?? wszystko widzialem z odleglosci ok 100m a
      potem podszedlem bardzo blisko na ok15m, wracalem z zakupow przez pola i takie
      cos mnie spotkalo...napisalem tego posta bo najbardizej wkurzaja mnie te plotki
      o strzelaninie i zabitych!! wiem co widzialem i dzisiaj czytajac artykul ,,co
      policja chce ukryc?" dotarlo do mnie ze media klamia, wyolbrzymiaja i
      manipuluja ludzmi...to wszystko....
      • Gość: gregi Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:38
        Jak gazeta napisałaby tak jak to wyglądało to kto by to czytał? Dziennikarze
        powionni pisać ksiązki sensacyjne, a nie do gazet dla ludzi.Policja działa
        sprawnie i szybko -żle, opieszale też źle - i bądź tu człowieku mądry. To że
        dziennikarze zmyslają i piszą sensacje pod publiczke to już chyba norma w tym
        kraju. Redakcji życze zadowolenia z dobrze odwalonej roboty - ludzie to czytaja.
      • diabel_piszczalka Re: Co policja chce ukryć? 11.01.07, 23:40
        "Od kolejnego przechodnia usłyszałem, że podczas strzelaniny jeden policjant
        został ranny. Po chwili - że jakieś zwłoki wsadzano do czarnego worka. Ktoś
        widział trzech bandytów skutych kajdankami i leżących w rowie - opowiada
        pracownik Auchan"

Rewelacyjna jest wyobraźnia ludzka. Brakuje jeszcze UFO i małych, zielonych
        ludzików z laserami:)
        • marcelmilau Re: Co policja chce ukryć? 11.01.07, 23:53
          ale ludzie potrafią pieprzyć dajcie spokój...
        • Gość: ww Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:08
          jak to? nie było UFO i zielonych, a ja słyszałem że byli tylko szybko odlecieli
      • Gość: Bananeiro Re: Co policja chce ukryć? IP: *.petrus.com.pl 12.01.07, 00:11
        A gdzie niby manipulują? Napisano tu tylko co ludzie gadali. Tyle. Nikt nie
        potwierdził, że tak było. Czytajcie ze zrozumieniem...
        • kristor1 Re: Co policja chce ukryć? 12.01.07, 09:39
          Jak jakaś babcia powie reporterowi "wybiórczej" że bananeiro to mega idiota i
          gej, a "wybiórcza" do to na pierwszej stronie z dopiskiem:Babcia powiedziała,
          to jest manipulacja czy nie?
    • Gość: irokez M.Kuroń niech lepiej zajmie się gotowaniem, bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:58
      same nazwisko nie wystarcza, żeby miec plecy w GWnie
    • Gość: hugo Re: Co policja chce ukryć? IP: *.astra-net.com 11.01.07, 23:59
      autor artykulu: Monika Jaremko-_Siarska_
      I wszystko jasne :)
      • citimen m.p. rawinis - martwa natura z księżycem 12.01.07, 00:03

fajna książka redaktora "aleji 3", rzecz sie dzieje w częstochowie ... :)

czyli 70 % to ściema prokuratury ??

----------------------------------------------------

sobota 13.01 g.15.00 AZS- Jastrzębski ... 3:1 ??
      • marcelmilau Re: Co policja chce ukryć? 12.01.07, 00:12
        Gość portalu: hugo napisał(a):

> autor artykulu: Monika Jaremko-_Siarska_
        > I wszystko jasne :)

hehehe może zbierzność nazwisk . . .
        • Gość: hugo Re: Co policja chce ukryć? IP: *.only.pl 12.01.07, 00:22
          Na 100% nie :)
          • Gość: CEN6133 Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:29
            Hehehe Jacek siedział na parkingu w białej Fabii :P
    • Gość: wert mniej egzaltacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:06
      dziennikarze powinni zrozumiec policje i pomagać w ujeciu , pochwalic za udana
      akcję, a nie wypisywac egzaltowanych tekstów. te narkotyki moglyby przeciez
      trafic do dzieci pani Kulisz
      • Gość: andy Re: mniej egzaltacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:16
        dziwi mnie zdziwienie ludzi teoretycznie reprezentujacych jakis poziom...
        dziennikarz robil foty jak na wczasach w koziej wolce podczas akcji kryminalnej
        i jeszcze jest oburzony ze policja go sprawdza...

moze w ogole niech udostepnia "trojkat" zwiedzajacym i otworza archiwa. kazdy
        sobie skopiuje co bedzie chcial i jeszcze cyknie sobie fotke z ladna pania
        komisarz albo panem komisarzem jak kto woli.
      • Gość: realista Re: mniej egzaltacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 06:15
        Legalizajca poprostu wyeliminuje problem.
    • Gość: Travis B. Co policja chce ukryć? IP: *.apus-net.pl 12.01.07, 00:11
      Co za bzdury wypisuje pani redaktor Ewa :
      -"policja zdecydowała się urządzić strzelaninę"- po prostu jechali sobie do
      Auchan, nagle wyjęli długą broń i zaczęli strzelać bez powodu do niewinnego
      obywatela????Przecież to musiała być zaplanowana akcja!
      -"wykonywał obowiązek a policja mu przeszkadzała"-a może gliniarze też
      wykonywali swój obowiązek???
      -"został zatrzymany i nękany"- a nie był czasem torurowany i przypalany???Poza
      tym nie był zatrzymany w kodeksowym znaczeniu tego słowa. Odsyłam do kodeksu
      postępowania karnego szanowną ale mającą braki w wiedzy prawnej p. Ewę!
      Dobra robota panowie niebiescy, powsadzajcie do pierdla te wszystkie
      szumowiny!!!
      • Gość: Przeczytał Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 01:13
        Uważam że dobrze sie stało że zatrzymali jakąś gnide i menta który sie panoszył i pokazywał co to on nie jest.Przykra sprawa że dzieciak został ranny no ale, pomyślcie na kogo ta dziewczynka wyrośnie.Przykro to mowic ale fakty są faktami.To co ma w domu będzie robić w życiu dorosłym. Źle sie tez stało że to wszystko sie odbyło w okolicach gdzie mogli znajdować sie postronni ludzie.Ale poza tym to z pewnością jeśli już to policja jechała za tym mentem dłuższy czas i nie robili akcji na DK1 bo mogli stworzyć zagrożenie. Znając metody policji mogę powiedzieć że dowódca akcji wybrał to miejsce z uwagi na odległość od marketu. Gdyby podjechali pod same drzwi mogło by być źle. A z pewnością musieli go zatrzymać właśnie w tym czasie bo gdyby wszedł sobie na zakupy to mógłby zwiać. I wtedy na tym forum pisali byście.. ooo jaka ta policja jest słaba a teraz lamentujecie nad tym że jakaś gnida została zatrzymana.Bardzo dobrze sie stało bo jesli faktycznie miał jakies narkotyki w dużej ilościi wprowadził by je do obrotu to być może dziecko któregoś z was by mogło wpaść w to g..wno...
        • segel Re: Co policja chce ukryć? 12.01.07, 05:52
          To uważasz, że dziewczynkę należałoby od razu zastrzelić, bo nie wiadomo co z niej wyrośnie?
          W Auchan są na pewno takie gumowe młotki różnej wielkości, kup sobie i popukaj się trochę w głowę.

A handlarzy narkotyków należy tępić bezwzględnie i tu akurat się z Tobą zgadzam.
          • Gość: ala Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:10
            sam się puknij
        • Gość: realista Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 06:19
          Może po prostu zalegalizować?
          Kto chce i tak będzie mieć łatwy dostęp do coraz tańszych narkotyków, wasze
          dzieci również.
          Lepiej zalegalizować, dbać o jakość i pobierać podatki a liczba mało latów
          biorących spadnie bo coś co jest legalne nie jest trendy, a sporo osób bierze,
          żeby sie wylansować w otoczeniu.
          • Gość: hitman Re: Co policja chce ukryć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 06:31
            papierosy i wodka sa legalne a mlodziez pije i pali i to w duzych ilosciach, cos
            ta teoryjka kuleje bracie...
    • Gość: lunch Co policja chce ukryć? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.07, 07:49
      > Pod hipermarketem w Poczesnej

Coś mi się wydaje, że ten hipermarket to jest w Nowej Wsi.
    • Gość: Bjorn Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 07:59
      coś mam wrażenie że po takich absurdach i beszczelnych kłamstwach to Gazeta
      niedługo będzie się tłumaczyć za różne dziwne sprawy a w szczególności MJS z
      małżonkiem.
      • Gość: Ransom Dajcie link do zdjec IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 09:27
        Tam pewnie wiecej ludzi robilo zdjec komorkami.... W tych czasach nie ma co
        scigac dziennikarza za robienei fotek bo byle szczeniak moze zrobic zdjecia.
        Policja powinna uswiadomic sobie jak wielu przechodniow ma komorki z aparatem i
        pewnie wielu z tego korzysta w chwilach nie koniecznie pozadanych przez
        policje. A tak przy okazji jakby ktos mial te zdjecia to niech poda linka,
        wstawi na jakiegos torrenta, rapida czy gdzie tam jeszcze.. Chetnie bym
        pooglada..
    • Gość: Normalny Glina!!!! Co policja chce ukryć? IP: 80.54.173.* 12.01.07, 09:47
      Wreszcie zawineli Wolskiego przyjaciela Najmana i Synoradzkiego teraz ich kolej
      tam gdzie robia drwa taw wiory leca a w bagazniku mial bron i prochy!!!!!!
      • wesolylisek Re: Co policja chce ukryć? 12.01.07, 09:51
        a ja myśle że pod auchan po prostu przestępcy dokonywali transakcji albo gdzies
        w okolicach auchan
        kilka lat temu został tam zatrzymany moj znajomy - tez za narkotyki i z tego co
        wiem to tam był lub jest nadal miejsce spotkan ludzi z katowic i cz-wy ktorzy
        zajmuja sie dilowaniem
        uwazam ze policja zrobila bardzo dobrze - jak ktos jezdzi z dzieckiem na dil to
        tylko o nim swiadczy - nie moze byc tak ze policja powinna sie tlumaczyc z tego
        co robi - uwazam caly artykul gw za beznadziejny - brawo policja!
        • Gość: bravo Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:04
          ten artykuł mnie nie zaskoczył, bo wybiórcza w cz-wie od jakiegoś czasu
          przestała pisać mdłe pierdoły i pozwala sobie pisać o różnych sprawach ważnych
          dla miast a nawet lekko krytykować władze! brawo za odwagę , he he. ;)
          Ten artykul pokazuje poziom naszej redakcji, biedny młody współpracownik wyrósł
          na głównego pokrzywdzonego akcji i w sumie gdyby go tam nie było to moze i
          gazeta by nie miała o czym pisac?... Nie mam nic wspólnego z policją, ale dla
          mnie to oczywiste że jeśli jest akcja, goscie w kominiarkach a ktoś sobie robi
          zdjęcia, nawet mając legitymację no to sorry ale pewne zasady bezpieczeństwa
          obowiazują! a moze na tych zdjęciach byłby wizerunek ważnego świadka koronnego
          albo cos tym rodzaju? na zdrowy rozum wiadomo, że policja takie zdjecia musi
          sprawdzić najpierw, a tu proszę- biedactwu zabrali kartę i nie chcieli oddać.
          No, a już sama konfabulacja dot. przebiegu akcji, no to wielkie sorry. A nie
          widziała tam pani redaktor może agenta 007? Sprawdzcie fakty- potem piszcie!!!
          • Gość: Ransom Zakaz fotografowania juz w tej epoce minal!!! IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 10:23
            A moze nie kazdy w kominiarkach to policja a bandyci a zdjecia robione przez
            przypadkowye osob mogly by wlasnie zlapac tych bandytow. Skad przechodzien z
            aparatem wie ze to policja a nie bandyci? Zachowujac postawe obywatelka nalezy
            robic zdjecia w tych sytuacjach bo przeciez takie zdjecia pomogly by wykryc
            tych bandytow (gdyby to byli bandyci) Teraz byle gowniarz moze komorke filmik
            krecic! Policja powinna wziasc pod uwage ze "ZAKAZ FOTOGRAFOWANIA" w dobie
            internetu i cyfrowek dawno juz minal...
            • Gość: bravo Re: Zakaz fotografowania juz w tej epoce minal!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:47
              Ransom, tu nie chodzi o to , ze ktos mu zabrania tych zdjęć robić. Przecież
              obiecali zwrócic kartę z fotami, i nikt go za to nie aresztował, chodzi tylko o
              to by takie zdjecia sprawdzić bo opublikowanie ich w gazecie przed postawieniem
              zarzutów, przeprowadzeniem kolejnej akcji itp itd mogłoby być tragiczne
              skutkach lub stanowiło o niepowodzeniu np. kolejnej zaplanowanej akcji. Twoje
              oburzenie można byłoby zrozumieć gdyby fotograf dostał po pysku od
              policji,zniszczyli mu sprzęt czy coś w tym stylu.
              • Gość: KArol Re: Zakaz fotografowania juz w tej epoce minal!!! IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 10:56
                A jestes pewien ze nkt nie krecil aparatem tel tego ? czemu policjanci tego nie
                sprawdzili
              • Gość: Ransom Re: Zakaz fotografowania juz w tej epoce minal!!! IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 10:59
                Widzisz Bravo - Karol tez dobrze napisal, ze teraz KAZDY moze krecic filmiki a
                walka z tym to przyslowiowa "walka z wiatrakami" Masz racje ze upublicznienie
                akurat tych zdjec moglo by zaszkodzic, ale ja bedac w takiej sytuacji od razu
                bym nagrywal, nie z chorej ciekawosci, ale dlatego, ze nie znajac sprawy do
                konca, moze kiedys bede mogl pomoc komus tymi zdjeciami
              • Gość: matka Re: Zakaz fotografowania juz w tej epoce minal!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:00
                brawo, za tok rozumowania...i wierzysz w to, że oddadzą nie naruszoną kartę i
                wszystkie zdjęcia, zwłaszcza, że teraz zaczyna się robić halo przeciwko nim!
                • Gość: Adam bedzie to samo co z filmikiem rajdowcow z alejii IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 11:47
                  Wtedy tez zapowiadali ze zlapia sprawcow i cisza, poczekaja tylko az sparawa
                  uciec ucichnie
    • donq Re: Co policja chce ukryć? 12.01.07, 10:03
      Jasne!

Oprocz narkotykow powinien jeszcze zostac oskarzony o niedopelnienie obowiazkow
      rodzicielskich i narazanie dziecka na niebezpieczenstwo przez wozenie go z
      bandyta.

A mama za pozwolenie bandycie na opiekowanie sie dzieckiem.

Powaznie.

DonQ
      • Gość: BUNTOWNIK Z WYBORU Co policja chce ukryć? IP: 195.205.171.* 12.01.07, 11:00
        Taki co handluje narkotykami i naraża jeszcze swoje dziecko powinien z
        pierdla nie wyjść do końca życia.Szkoda jedynie dziecka.
        Gratulacje panowie policjanci, nareszcie wzięliście się do roboty bo
        stawianie fotoradarów na wioskach i ściganie tych "przestępców" co jadą
        szybciej 10 lub 20 km/h to lekka przesada. Tak więc za tę akcję z handlarzem
        macie u mnie plusika.
        A co do reportera GAZETY - to wolny kraj i miał prawo zrobić kilka fotek, tym
        bardziej że to jego praca. Strzelanie fotek aparatem to nie przestępstwo,
        chociaż też padają strzały - z obiektywu ;)
        • Gość: matka Re: Co policja chce ukryć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:04
          Zgadza się, ze mądry tatuś powiniem siedziec i siedzieć...
          Ale plusika za akcję bym nie dała! Dziecko zostało ranne!!!!!!!!!
          A fotoradary też są potrzebne i narkotykowi ich nie stawiają, tylko mają swoja
          pracę!
          A Gazeta nie powinna im popuścić, narażona godność fotografa!
          • Gość: BUNTOWNIK Z WYBORU Re: Co policja chce ukryć? IP: 195.205.171.* 12.01.07, 11:33
            To jak mi wytłumaczysz fakt że fotoradar stoi na środku wioski gdzie ludzie
            jeszcze jeżdzą furmankami,a przecież dużego ruchu samochodowego tam raczej nie
            ma (przykład - NIERADA) ??? Poza tym jest dużo dziur w asfalcie - tak czy
            inaczej szybko się i tak nie pojedzie - Taka jest nasza Polska rzeczywistość.
            Natomiast co do palanta handlującego narkotykami i jego dzieciakiem to opinię
            utrzymuję i nie zmienie.
          • Gość: BUNTOWNIK Z WYBORU Re: Co policja chce ukryć? IP: 195.205.171.* 12.01.07, 11:33
            To jak mi wytłumaczysz fakt że fotoradar stoi na środku wioski gdzie ludzie
            jeszcze jeżdzą furmankami,a przecież dużego ruchu samochodowego tam raczej nie
            ma (przykład - NIERADA) ??? Poza tym jest dużo dziur w asfalcie - tak czy
            inaczej szybko się i tak nie pojedzie - Taka jest nasza Polska rzeczywistość.
            Natomiast co do palanta handlującego narkotykami i jego dzieciakiem to opinię
            utrzymuję i nie zmienie.
            • Gość: matka Re: Co policja chce ukryć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:41
              nie wiem po co się wiecznie powtarzasz?

Jasno napisałam, że narkotykowa nie zajmuje się stawianiem fotoradarów , a
              reszty nie komentowałam, bo nie interesuję się tym tematem.
              • Gość: BUNTOWNIK Z WYBORU Re: Co policja chce ukryć? IP: 195.205.171.* 12.01.07, 12:44
                jakaś ty mądra,ale to każde nawet małe dziecko wie o tym "że narkotykowa nie
                zajmuje się stawianiem fotoradarów "
                PS. Skoro nie interesujesz się tym tematem to co robisz na forum???
      • Gość: BUNTOWNIK Z WYBORU Co policja chce ukryć? IP: 195.205.171.* 12.01.07, 11:00
        macie u mnie plusika.
        macie u mnie plusika.
    • Gość: matka akcja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:47
      To jest paranoja! Jaka dopracowana akcja?
      Nie bronię dilerów, wręcz przeciwnie jestem za ich zamykaniem i karaniem, ale
      jak zwykle nasi wspaniali policjanci dali plamę.
      To nie był jakiś boss narkotykowy z obstawą , nie miał szans ucieczki, policja
      dobrze wiedziała, ze w aucie jest dziecko-trzeba być ślepym. Z nim mogli robić
      sobie co chcieli , ale nie strzelać czy wrzucać jakieś środki szkodliwe do auta.
      Ludzie, dziecko nie jest winne, ze ma takiego tatę. Trzy letnie dziecko zostało
      skrzywdzone, a jest w stanie zapamiętać tę "akcję" do końca życia i zostawia to
      w psychice!
      Jak zwykle coś lub ktoś nie przewidział takiego przebiegu, a akcja trwała dalej.
      Fotoreporter po prostu był im nie na rękę w tej sytuacji!
      Wiem to z autopsji jak wyglądają przesłuchania, składanie zeznań, groźby,
      szantaż i nie jest to do końca tak jak powinno być. Policja powinna wprowadzić
      wielkie zmiany. I jak zrobi źle to przyznac sie do swoich błędów, a nie tylko
      wszyscy na około są winni!

I juz mam zepsuty humor do konca dnia! Nie zniosę krzywdy dziecka, wszystko
      jedno kim są jego rodzice!!!!
      • Gość: Adam Czemu nie zabrali wszystkim telefonow z aparat. cy IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 10:54
        Panie Naczelniku takie tlumaczenie to bylo dobre ale 10 lat temu, widac pewne
        przyzwyczajaenia z czasow komuny zostaly. Szkoda dziecka.
      • Gość: Kane Re: akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:36
        a czy szanowna mamusia słyszała o przyciemnionych szybach, założe się że
        osobnik handlujacy prochami nie jeździł typowym Fiateem 126p.
    • Gość: Policjant To czemu chronią jednoczesnie ludzi z Portera ? IP: 220.225.168.* 12.01.07, 10:50
      Moze mi ktos odpowie ? Wszyscy w Czestochowie o tym wiedza
      • Gość: matka Re: To czemu chronią jednoczesnie ludzi z Porter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:56
        częstochowska sprawiedliwość!!!!! wszyscy po jednych pieniądzach!!!
    • Gość: Artur Musza sie bronic przed ewentualnym post. dyscyplin IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 11:51
      Przeciez nie pozwola zeby ktos mogl ujawnic dowody bo zrobilo sie za glosno i
      napewno bedzie wyjasniajace postepowanie dyscyplinarne a te fotki moglyby im
      bardzo zaszkodzic i wszyscy w Policji o tym wiedzą
      • Gość: ja Re: Musza sie bronic przed ewentualnym post. dysc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:55
        No, niestety jak zrobię byka w pracy też musze ponieść za to karę.
        • Gość: Adam Z Re: Musza sie bronic przed ewentualnym post. dysc IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 13:19
          Tylko ze Ty nie mozesz skonfiskowac dowodow swiadczacych przeciwko tobie w imie
          prawa :)
          • Gość: Adam znow tuszowanie spartaczoenj akcjii IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 13:22
            Czy Panowie z CBŚ nie używają "kominiarek" na
            akcji? Jeśli użyli granatu, to byli na "poważnej
            akcji" a zatem w kominiarkach.Pan Prokurator i
            Policja (CBŚ) niech nie opowiadaja DYRDYMAŁ że
            muszą sprawdzić "materiały". Proszę nie tuszować
            być może spartaczonej (kolejnej) akcji Panów w
            mundurach (niebieskich). Jeśli Panowie nie
            zrobiliście rozpoznania, (przygotowania
            operacyjnego) to daliście CIAŁA!!!
            • Gość: mati Re: znow tuszowanie spartaczoenj akcjii IP: 212.160.86.* 12.01.07, 22:22
              nie wszyscy mieli kominiarki, widzialem na wlasne oczy...
    • Gość: Marek CZyli ne uzywaja kominiarek a pozniej rekwruja ap IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 13:24
      Co mi sie nie zgadza, czy wkoncu uzywaja kominiarek czy nie bo jesli nie to jest
      to przyklad nieodpowidzialnosci a jesli tak to po co zabrali aparat fotoreporterowi?
      • Gość: guardian Re: CZyli ne uzywaja kominiarek a pozniej rekwruj IP: 81.210.91.* 12.01.07, 14:26
        nikt nie zabierał aparatu. gostek miał go cały czas przy d... zabrali mu tylko
        karte pamieci - ja tez bym tak zrobil, bo legitymacja reportera nie oznacza
        wcale, ze facet jest uczciwy i nie pracuje dla 'konkurencji' gliniarzy...
        • Gość: Ransom Prawo do zdjec IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 19:05
          Guardian: ale ja tez w takiej sytuacji bym zrobil zdjecie bo nie wiedzialbym
          czy toakcjia policji czy bandytow (rowniez moga miec kominarki i atakowac) Poza
          tym w dobie aparatow w komorkach robic zdjec moze kazdy i policja musila by z
          sprawdzac cala mase nastolatkow stojacych dookola. A zyjemy w wolnym kraju i
          kazdy moze fotki strzelac (Zakaz fotografowania byl dobry w komunie, a jak ktos
          dziala dobrze to nie ma nic do ukrycia!)
          • Gość: Nie, ja chyba Re: Prawo do zdjec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:12
            naprawdę spierda..m z tego piep..... miasta
            • Gość: jaca Re: Prawo do zdjec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:14
              Coś się tym gościom w kominiarkach popiepszyło w głowkach i myślą że im wszystko
              wolno bo oni są z CBŚ. Niech im się wreszcie też ktoś dobierze do dupy !!!!!!
              • Gość: nnna Re: Prawo do zdjec IP: 212.160.86.* 12.01.07, 22:36
                Prowo do robienia zdjec ma kazdy! Poza tym, jakby ktos nie wiedzial, gazety sa
                zobowiazane zamaskowywac twarze i wszystkie przedmioty mogace zidentyfikowac
                kogokolwiek, wiec nie moga narobic nic zlego policji. Gdyby tak poniesliby
                odpowiedzialnosc karna.
                Zatrzymywanie zdjec mialo pewnie na celu sprawdzenie, czy nie ma zdjec dziecka,
                bo policja zwyczajnie sie przestraszyla. W kazdym cywilizowanym spoleczenstwie
                od tego wlasnie sa media aby kontrolowac i informowac.

Policja takim zachowaniem tak na prawde zmniejszyla wage swojego sukcesu.
                Przeciez za zatrzymanie bandyty naleza sie brawa! Niestety tu pozostal niesmak.
                • Gość: icco Re: Prawo do zdjec IP: 195.117.70.* 12.01.07, 22:45
                  > Policja takim zachowaniem tak na prawde zmniejszyla wage swojego sukcesu.
                  > Przeciez za zatrzymanie bandyty naleza sie brawa! Niestety tu pozostal niesmak.

Chciałem zauważyć że to nie film ani żaden serial im mniej osób o tym wie tym
                  lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka