Gość: zzz IP: 212.160.86.* 11.01.07, 23:10 Szkoda dziecka, ale handlarz mogl pomyslec i nie zabierac corki do pracy jako zywej tarczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Co policja chce ukryć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:15 o ku... w życiu do Auchan nie pojadę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co policja chce ukryć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:25 o jezu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek Re: Co policja chce ukryć? IP: *.gre.pl 12.01.07, 01:54 Jak ta durna gazeta nie ma wszystkich danych o w/w zajściu to po co pisze głupoty a tego wści..kiego i żadnego sensacji reporterka to wystrzeliłbym w kosmos- pisze brednie . Jakie trupy , jakie dziecko trzyletnie- niech sprawdzi dureń i dopiero pisze.Ja wiem że płacą mu za artykuł szkoda tylko , że za tandetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: Co policja chce ukryć? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.07, 07:53 O, jakiś Polak zmądrzał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Co policja chce ukryć? IP: 212.160.86.* 11.01.07, 23:31 wiec tak!! po pierwsze nie bylo zadnej strzelaniny!! po drugie zatrzymana byla tylko jedna osoba, dziecko zostalo ranne od zbitej szyby, miejsce nie bylo wcale ruchliwe bo akurat w miejscu zatrzymania droga byla w samych polach!!! akcja wygladala nastepujaco: jeep zajechal droge srebrnemu fordowi, zostal rzucony granat oslepiajaca-hukowy i podejrzany zostal zatrzymany bez problemu, faktem jest ze dziecko ucierpailo niestety ,ale policjanci natychmiast zaczeli opatrywac dziecko!!! a skad to wiem?? wszystko widzialem z odleglosci ok 100m a potem podszedlem bardzo blisko na ok15m, wracalem z zakupow przez pola i takie cos mnie spotkalo...napisalem tego posta bo najbardizej wkurzaja mnie te plotki o strzelaninie i zabitych!! wiem co widzialem i dzisiaj czytajac artykul ,,co policja chce ukryc?" dotarlo do mnie ze media klamia, wyolbrzymiaja i manipuluja ludzmi...to wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregi Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:38 Jak gazeta napisałaby tak jak to wyglądało to kto by to czytał? Dziennikarze powionni pisać ksiązki sensacyjne, a nie do gazet dla ludzi.Policja działa sprawnie i szybko -żle, opieszale też źle - i bądź tu człowieku mądry. To że dziennikarze zmyslają i piszą sensacje pod publiczke to już chyba norma w tym kraju. Redakcji życze zadowolenia z dobrze odwalonej roboty - ludzie to czytaja. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Co policja chce ukryć? 11.01.07, 23:40 "Od kolejnego przechodnia usłyszałem, że podczas strzelaniny jeden policjant został ranny. Po chwili - że jakieś zwłoki wsadzano do czarnego worka. Ktoś widział trzech bandytów skutych kajdankami i leżących w rowie - opowiada pracownik Auchan" Rewelacyjna jest wyobraźnia ludzka. Brakuje jeszcze UFO i małych, zielonych ludzików z laserami:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Co policja chce ukryć? 11.01.07, 23:53 ale ludzie potrafią pieprzyć dajcie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:08 jak to? nie było UFO i zielonych, a ja słyszałem że byli tylko szybko odlecieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bananeiro Re: Co policja chce ukryć? IP: *.petrus.com.pl 12.01.07, 00:11 A gdzie niby manipulują? Napisano tu tylko co ludzie gadali. Tyle. Nikt nie potwierdził, że tak było. Czytajcie ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
kristor1 Re: Co policja chce ukryć? 12.01.07, 09:39 Jak jakaś babcia powie reporterowi "wybiórczej" że bananeiro to mega idiota i gej, a "wybiórcza" do to na pierwszej stronie z dopiskiem:Babcia powiedziała, to jest manipulacja czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irokez M.Kuroń niech lepiej zajmie się gotowaniem, bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:58 same nazwisko nie wystarcza, żeby miec plecy w GWnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Co policja chce ukryć? IP: *.astra-net.com 11.01.07, 23:59 autor artykulu: Monika Jaremko-_Siarska_ I wszystko jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
citimen m.p. rawinis - martwa natura z księżycem 12.01.07, 00:03 fajna książka redaktora "aleji 3", rzecz sie dzieje w częstochowie ... :) czyli 70 % to ściema prokuratury ?? ---------------------------------------------------- sobota 13.01 g.15.00 AZS- Jastrzębski ... 3:1 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Co policja chce ukryć? 12.01.07, 00:12 Gość portalu: hugo napisał(a): > autor artykulu: Monika Jaremko-_Siarska_ > I wszystko jasne :) hehehe może zbierzność nazwisk . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Co policja chce ukryć? IP: *.only.pl 12.01.07, 00:22 Na 100% nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEN6133 Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:29 Hehehe Jacek siedział na parkingu w białej Fabii :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert mniej egzaltacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:06 dziennikarze powinni zrozumiec policje i pomagać w ujeciu , pochwalic za udana akcję, a nie wypisywac egzaltowanych tekstów. te narkotyki moglyby przeciez trafic do dzieci pani Kulisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mniej egzaltacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:16 dziwi mnie zdziwienie ludzi teoretycznie reprezentujacych jakis poziom... dziennikarz robil foty jak na wczasach w koziej wolce podczas akcji kryminalnej i jeszcze jest oburzony ze policja go sprawdza... moze w ogole niech udostepnia "trojkat" zwiedzajacym i otworza archiwa. kazdy sobie skopiuje co bedzie chcial i jeszcze cyknie sobie fotke z ladna pania komisarz albo panem komisarzem jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: mniej egzaltacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 06:15 Legalizajca poprostu wyeliminuje problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travis B. Co policja chce ukryć? IP: *.apus-net.pl 12.01.07, 00:11 Co za bzdury wypisuje pani redaktor Ewa : -"policja zdecydowała się urządzić strzelaninę"- po prostu jechali sobie do Auchan, nagle wyjęli długą broń i zaczęli strzelać bez powodu do niewinnego obywatela????Przecież to musiała być zaplanowana akcja! -"wykonywał obowiązek a policja mu przeszkadzała"-a może gliniarze też wykonywali swój obowiązek??? -"został zatrzymany i nękany"- a nie był czasem torurowany i przypalany???Poza tym nie był zatrzymany w kodeksowym znaczeniu tego słowa. Odsyłam do kodeksu postępowania karnego szanowną ale mającą braki w wiedzy prawnej p. Ewę! Dobra robota panowie niebiescy, powsadzajcie do pierdla te wszystkie szumowiny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeczytał Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 01:13 Uważam że dobrze sie stało że zatrzymali jakąś gnide i menta który sie panoszył i pokazywał co to on nie jest.Przykra sprawa że dzieciak został ranny no ale, pomyślcie na kogo ta dziewczynka wyrośnie.Przykro to mowic ale fakty są faktami.To co ma w domu będzie robić w życiu dorosłym. Źle sie tez stało że to wszystko sie odbyło w okolicach gdzie mogli znajdować sie postronni ludzie.Ale poza tym to z pewnością jeśli już to policja jechała za tym mentem dłuższy czas i nie robili akcji na DK1 bo mogli stworzyć zagrożenie. Znając metody policji mogę powiedzieć że dowódca akcji wybrał to miejsce z uwagi na odległość od marketu. Gdyby podjechali pod same drzwi mogło by być źle. A z pewnością musieli go zatrzymać właśnie w tym czasie bo gdyby wszedł sobie na zakupy to mógłby zwiać. I wtedy na tym forum pisali byście.. ooo jaka ta policja jest słaba a teraz lamentujecie nad tym że jakaś gnida została zatrzymana.Bardzo dobrze sie stało bo jesli faktycznie miał jakies narkotyki w dużej ilościi wprowadził by je do obrotu to być może dziecko któregoś z was by mogło wpaść w to g..wno... Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: Co policja chce ukryć? 12.01.07, 05:52 To uważasz, że dziewczynkę należałoby od razu zastrzelić, bo nie wiadomo co z niej wyrośnie? W Auchan są na pewno takie gumowe młotki różnej wielkości, kup sobie i popukaj się trochę w głowę. A handlarzy narkotyków należy tępić bezwzględnie i tu akurat się z Tobą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:10 sam się puknij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 06:19 Może po prostu zalegalizować? Kto chce i tak będzie mieć łatwy dostęp do coraz tańszych narkotyków, wasze dzieci również. Lepiej zalegalizować, dbać o jakość i pobierać podatki a liczba mało latów biorących spadnie bo coś co jest legalne nie jest trendy, a sporo osób bierze, żeby sie wylansować w otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hitman Re: Co policja chce ukryć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 06:31 papierosy i wodka sa legalne a mlodziez pije i pali i to w duzych ilosciach, cos ta teoryjka kuleje bracie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Co policja chce ukryć? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.07, 07:49 > Pod hipermarketem w Poczesnej Coś mi się wydaje, że ten hipermarket to jest w Nowej Wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bjorn Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 07:59 coś mam wrażenie że po takich absurdach i beszczelnych kłamstwach to Gazeta niedługo będzie się tłumaczyć za różne dziwne sprawy a w szczególności MJS z małżonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ransom Dajcie link do zdjec IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 09:27 Tam pewnie wiecej ludzi robilo zdjec komorkami.... W tych czasach nie ma co scigac dziennikarza za robienei fotek bo byle szczeniak moze zrobic zdjecia. Policja powinna uswiadomic sobie jak wielu przechodniow ma komorki z aparatem i pewnie wielu z tego korzysta w chwilach nie koniecznie pozadanych przez policje. A tak przy okazji jakby ktos mial te zdjecia to niech poda linka, wstawi na jakiegos torrenta, rapida czy gdzie tam jeszcze.. Chetnie bym pooglada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Glina!!!! Co policja chce ukryć? IP: 80.54.173.* 12.01.07, 09:47 Wreszcie zawineli Wolskiego przyjaciela Najmana i Synoradzkiego teraz ich kolej tam gdzie robia drwa taw wiory leca a w bagazniku mial bron i prochy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesolylisek Re: Co policja chce ukryć? 12.01.07, 09:51 a ja myśle że pod auchan po prostu przestępcy dokonywali transakcji albo gdzies w okolicach auchan kilka lat temu został tam zatrzymany moj znajomy - tez za narkotyki i z tego co wiem to tam był lub jest nadal miejsce spotkan ludzi z katowic i cz-wy ktorzy zajmuja sie dilowaniem uwazam ze policja zrobila bardzo dobrze - jak ktos jezdzi z dzieckiem na dil to tylko o nim swiadczy - nie moze byc tak ze policja powinna sie tlumaczyc z tego co robi - uwazam caly artykul gw za beznadziejny - brawo policja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: Co policja chce ukryć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:04 ten artykuł mnie nie zaskoczył, bo wybiórcza w cz-wie od jakiegoś czasu przestała pisać mdłe pierdoły i pozwala sobie pisać o różnych sprawach ważnych dla miast a nawet lekko krytykować władze! brawo za odwagę , he he. ;) Ten artykul pokazuje poziom naszej redakcji, biedny młody współpracownik wyrósł na głównego pokrzywdzonego akcji i w sumie gdyby go tam nie było to moze i gazeta by nie miała o czym pisac?... Nie mam nic wspólnego z policją, ale dla mnie to oczywiste że jeśli jest akcja, goscie w kominiarkach a ktoś sobie robi zdjęcia, nawet mając legitymację no to sorry ale pewne zasady bezpieczeństwa obowiazują! a moze na tych zdjęciach byłby wizerunek ważnego świadka koronnego albo cos tym rodzaju? na zdrowy rozum wiadomo, że policja takie zdjecia musi sprawdzić najpierw, a tu proszę- biedactwu zabrali kartę i nie chcieli oddać. No, a już sama konfabulacja dot. przebiegu akcji, no to wielkie sorry. A nie widziała tam pani redaktor może agenta 007? Sprawdzcie fakty- potem piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ransom Zakaz fotografowania juz w tej epoce minal!!! IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 10:23 A moze nie kazdy w kominiarkach to policja a bandyci a zdjecia robione przez przypadkowye osob mogly by wlasnie zlapac tych bandytow. Skad przechodzien z aparatem wie ze to policja a nie bandyci? Zachowujac postawe obywatelka nalezy robic zdjecia w tych sytuacjach bo przeciez takie zdjecia pomogly by wykryc tych bandytow (gdyby to byli bandyci) Teraz byle gowniarz moze komorke filmik krecic! Policja powinna wziasc pod uwage ze "ZAKAZ FOTOGRAFOWANIA" w dobie internetu i cyfrowek dawno juz minal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: Zakaz fotografowania juz w tej epoce minal!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:47 Ransom, tu nie chodzi o to , ze ktos mu zabrania tych zdjęć robić. Przecież obiecali zwrócic kartę z fotami, i nikt go za to nie aresztował, chodzi tylko o to by takie zdjecia sprawdzić bo opublikowanie ich w gazecie przed postawieniem zarzutów, przeprowadzeniem kolejnej akcji itp itd mogłoby być tragiczne skutkach lub stanowiło o niepowodzeniu np. kolejnej zaplanowanej akcji. Twoje oburzenie można byłoby zrozumieć gdyby fotograf dostał po pysku od policji,zniszczyli mu sprzęt czy coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KArol Re: Zakaz fotografowania juz w tej epoce minal!!! IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 10:56 A jestes pewien ze nkt nie krecil aparatem tel tego ? czemu policjanci tego nie sprawdzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ransom Re: Zakaz fotografowania juz w tej epoce minal!!! IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 10:59 Widzisz Bravo - Karol tez dobrze napisal, ze teraz KAZDY moze krecic filmiki a walka z tym to przyslowiowa "walka z wiatrakami" Masz racje ze upublicznienie akurat tych zdjec moglo by zaszkodzic, ale ja bedac w takiej sytuacji od razu bym nagrywal, nie z chorej ciekawosci, ale dlatego, ze nie znajac sprawy do konca, moze kiedys bede mogl pomoc komus tymi zdjeciami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Zakaz fotografowania juz w tej epoce minal!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:00 brawo, za tok rozumowania...i wierzysz w to, że oddadzą nie naruszoną kartę i wszystkie zdjęcia, zwłaszcza, że teraz zaczyna się robić halo przeciwko nim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam bedzie to samo co z filmikiem rajdowcow z alejii IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 11:47 Wtedy tez zapowiadali ze zlapia sprawcow i cisza, poczekaja tylko az sparawa uciec ucichnie Odpowiedz Link Zgłoś
donq Re: Co policja chce ukryć? 12.01.07, 10:03 Jasne! Oprocz narkotykow powinien jeszcze zostac oskarzony o niedopelnienie obowiazkow rodzicielskich i narazanie dziecka na niebezpieczenstwo przez wozenie go z bandyta. A mama za pozwolenie bandycie na opiekowanie sie dzieckiem. Powaznie. DonQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNTOWNIK Z WYBORU Co policja chce ukryć? IP: 195.205.171.* 12.01.07, 11:00 Taki co handluje narkotykami i naraża jeszcze swoje dziecko powinien z pierdla nie wyjść do końca życia.Szkoda jedynie dziecka. Gratulacje panowie policjanci, nareszcie wzięliście się do roboty bo stawianie fotoradarów na wioskach i ściganie tych "przestępców" co jadą szybciej 10 lub 20 km/h to lekka przesada. Tak więc za tę akcję z handlarzem macie u mnie plusika. A co do reportera GAZETY - to wolny kraj i miał prawo zrobić kilka fotek, tym bardziej że to jego praca. Strzelanie fotek aparatem to nie przestępstwo, chociaż też padają strzały - z obiektywu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Co policja chce ukryć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:04 Zgadza się, ze mądry tatuś powiniem siedziec i siedzieć... Ale plusika za akcję bym nie dała! Dziecko zostało ranne!!!!!!!!! A fotoradary też są potrzebne i narkotykowi ich nie stawiają, tylko mają swoja pracę! A Gazeta nie powinna im popuścić, narażona godność fotografa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNTOWNIK Z WYBORU Re: Co policja chce ukryć? IP: 195.205.171.* 12.01.07, 11:33 To jak mi wytłumaczysz fakt że fotoradar stoi na środku wioski gdzie ludzie jeszcze jeżdzą furmankami,a przecież dużego ruchu samochodowego tam raczej nie ma (przykład - NIERADA) ??? Poza tym jest dużo dziur w asfalcie - tak czy inaczej szybko się i tak nie pojedzie - Taka jest nasza Polska rzeczywistość. Natomiast co do palanta handlującego narkotykami i jego dzieciakiem to opinię utrzymuję i nie zmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNTOWNIK Z WYBORU Re: Co policja chce ukryć? IP: 195.205.171.* 12.01.07, 11:33 To jak mi wytłumaczysz fakt że fotoradar stoi na środku wioski gdzie ludzie jeszcze jeżdzą furmankami,a przecież dużego ruchu samochodowego tam raczej nie ma (przykład - NIERADA) ??? Poza tym jest dużo dziur w asfalcie - tak czy inaczej szybko się i tak nie pojedzie - Taka jest nasza Polska rzeczywistość. Natomiast co do palanta handlującego narkotykami i jego dzieciakiem to opinię utrzymuję i nie zmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Co policja chce ukryć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:41 nie wiem po co się wiecznie powtarzasz? Jasno napisałam, że narkotykowa nie zajmuje się stawianiem fotoradarów , a reszty nie komentowałam, bo nie interesuję się tym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNTOWNIK Z WYBORU Re: Co policja chce ukryć? IP: 195.205.171.* 12.01.07, 12:44 jakaś ty mądra,ale to każde nawet małe dziecko wie o tym "że narkotykowa nie zajmuje się stawianiem fotoradarów " PS. Skoro nie interesujesz się tym tematem to co robisz na forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNTOWNIK Z WYBORU Co policja chce ukryć? IP: 195.205.171.* 12.01.07, 11:00 Taki co handluje narkotykami i naraża jeszcze swoje dziecko powinien z pierdla nie wyjść do końca życia.Szkoda jedynie dziecka. Gratulacje panowie policjanci, nareszcie wzięliście się do roboty bo stawianie fotoradarów na wioskach i ściganie tych "przestępców" co jadą szybciej 10 lub 20 km/h to lekka przesada. Tak więc za tę akcję z handlarzem macie u mnie plusika. A co do reportera GAZETY - to wolny kraj i miał prawo zrobić kilka fotek, tym bardziej że to jego praca. Strzelanie fotek aparatem to nie przestępstwo, chociaż też padają strzały - z obiektywu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka akcja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:47 To jest paranoja! Jaka dopracowana akcja? Nie bronię dilerów, wręcz przeciwnie jestem za ich zamykaniem i karaniem, ale jak zwykle nasi wspaniali policjanci dali plamę. To nie był jakiś boss narkotykowy z obstawą , nie miał szans ucieczki, policja dobrze wiedziała, ze w aucie jest dziecko-trzeba być ślepym. Z nim mogli robić sobie co chcieli , ale nie strzelać czy wrzucać jakieś środki szkodliwe do auta. Ludzie, dziecko nie jest winne, ze ma takiego tatę. Trzy letnie dziecko zostało skrzywdzone, a jest w stanie zapamiętać tę "akcję" do końca życia i zostawia to w psychice! Jak zwykle coś lub ktoś nie przewidział takiego przebiegu, a akcja trwała dalej. Fotoreporter po prostu był im nie na rękę w tej sytuacji! Wiem to z autopsji jak wyglądają przesłuchania, składanie zeznań, groźby, szantaż i nie jest to do końca tak jak powinno być. Policja powinna wprowadzić wielkie zmiany. I jak zrobi źle to przyznac sie do swoich błędów, a nie tylko wszyscy na około są winni! I juz mam zepsuty humor do konca dnia! Nie zniosę krzywdy dziecka, wszystko jedno kim są jego rodzice!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Czemu nie zabrali wszystkim telefonow z aparat. cy IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 10:54 Panie Naczelniku takie tlumaczenie to bylo dobre ale 10 lat temu, widac pewne przyzwyczajaenia z czasow komuny zostaly. Szkoda dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kane Re: akcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:36 a czy szanowna mamusia słyszała o przyciemnionych szybach, założe się że osobnik handlujacy prochami nie jeździł typowym Fiateem 126p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant To czemu chronią jednoczesnie ludzi z Portera ? IP: 220.225.168.* 12.01.07, 10:50 Moze mi ktos odpowie ? Wszyscy w Czestochowie o tym wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: To czemu chronią jednoczesnie ludzi z Porter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:56 częstochowska sprawiedliwość!!!!! wszyscy po jednych pieniądzach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Musza sie bronic przed ewentualnym post. dyscyplin IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 11:51 Przeciez nie pozwola zeby ktos mogl ujawnic dowody bo zrobilo sie za glosno i napewno bedzie wyjasniajace postepowanie dyscyplinarne a te fotki moglyby im bardzo zaszkodzic i wszyscy w Policji o tym wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Musza sie bronic przed ewentualnym post. dysc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:55 No, niestety jak zrobię byka w pracy też musze ponieść za to karę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Z Re: Musza sie bronic przed ewentualnym post. dysc IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 13:19 Tylko ze Ty nie mozesz skonfiskowac dowodow swiadczacych przeciwko tobie w imie prawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam znow tuszowanie spartaczoenj akcjii IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 13:22 Czy Panowie z CBŚ nie używają "kominiarek" na akcji? Jeśli użyli granatu, to byli na "poważnej akcji" a zatem w kominiarkach.Pan Prokurator i Policja (CBŚ) niech nie opowiadaja DYRDYMAŁ że muszą sprawdzić "materiały". Proszę nie tuszować być może spartaczonej (kolejnej) akcji Panów w mundurach (niebieskich). Jeśli Panowie nie zrobiliście rozpoznania, (przygotowania operacyjnego) to daliście CIAŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: znow tuszowanie spartaczoenj akcjii IP: 212.160.86.* 12.01.07, 22:22 nie wszyscy mieli kominiarki, widzialem na wlasne oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek CZyli ne uzywaja kominiarek a pozniej rekwruja ap IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 13:24 Co mi sie nie zgadza, czy wkoncu uzywaja kominiarek czy nie bo jesli nie to jest to przyklad nieodpowidzialnosci a jesli tak to po co zabrali aparat fotoreporterowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guardian Re: CZyli ne uzywaja kominiarek a pozniej rekwruj IP: 81.210.91.* 12.01.07, 14:26 nikt nie zabierał aparatu. gostek miał go cały czas przy d... zabrali mu tylko karte pamieci - ja tez bym tak zrobil, bo legitymacja reportera nie oznacza wcale, ze facet jest uczciwy i nie pracuje dla 'konkurencji' gliniarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ransom Prawo do zdjec IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 19:05 Guardian: ale ja tez w takiej sytuacji bym zrobil zdjecie bo nie wiedzialbym czy toakcjia policji czy bandytow (rowniez moga miec kominarki i atakowac) Poza tym w dobie aparatow w komorkach robic zdjec moze kazdy i policja musila by z sprawdzac cala mase nastolatkow stojacych dookola. A zyjemy w wolnym kraju i kazdy moze fotki strzelac (Zakaz fotografowania byl dobry w komunie, a jak ktos dziala dobrze to nie ma nic do ukrycia!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie, ja chyba Re: Prawo do zdjec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:12 naprawdę spierda..m z tego piep..... miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Prawo do zdjec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:14 Coś się tym gościom w kominiarkach popiepszyło w głowkach i myślą że im wszystko wolno bo oni są z CBŚ. Niech im się wreszcie też ktoś dobierze do dupy !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnna Re: Prawo do zdjec IP: 212.160.86.* 12.01.07, 22:36 Prowo do robienia zdjec ma kazdy! Poza tym, jakby ktos nie wiedzial, gazety sa zobowiazane zamaskowywac twarze i wszystkie przedmioty mogace zidentyfikowac kogokolwiek, wiec nie moga narobic nic zlego policji. Gdyby tak poniesliby odpowiedzialnosc karna. Zatrzymywanie zdjec mialo pewnie na celu sprawdzenie, czy nie ma zdjec dziecka, bo policja zwyczajnie sie przestraszyla. W kazdym cywilizowanym spoleczenstwie od tego wlasnie sa media aby kontrolowac i informowac. Policja takim zachowaniem tak na prawde zmniejszyla wage swojego sukcesu. Przeciez za zatrzymanie bandyty naleza sie brawa! Niestety tu pozostal niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: Prawo do zdjec IP: 195.117.70.* 12.01.07, 22:45 > Policja takim zachowaniem tak na prawde zmniejszyla wage swojego sukcesu. > Przeciez za zatrzymanie bandyty naleza sie brawa! Niestety tu pozostal niesmak. Chciałem zauważyć że to nie film ani żaden serial im mniej osób o tym wie tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś