Dodaj do ulubionych

praca licencjacka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:22
W tym roku pisze pracę licencjacką z marketingu. W związku z tym mam pytanie.
Czy może ktoś z Was mógłby mnie poinformować gdzie mogłabym obejrzeć takie
prace, żebym mogła się zorientować jak mniej więcej ją napisać. Co prawda mam
taki ogólny spis treści, ale nie mam jeszcze wybranej firmy na podstawie
której napisać tą pracę.
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: praca licencjacka IP: 212.160.86.* 16.01.07, 13:42
      w bibliotece :) albo niech promotor Ci podpowie kto pisal podobna i u kogo i do
      wgladu zawsze uzyczaja ;)
      • Gość: rafal Re: praca licencjacka IP: 80.54.169.* 16.01.07, 14:22
        spytaj promotora to takze jego zadanie ;)
        jestes z AJD czy PCz?
        • Gość: Asia Re: praca licencjacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 17:30
          Jestem z AJD. U promotora już przeglądałam i mniej więcej mam ogólny zarys, ale
          mam problem z wyborem przedsiębiorstwa. Wolałabym jednak pooglądać prace z PCZ,
          bo nie chciałabym napisać pracy podobnej do tej która już była na AJD.
          • Gość: M Re: praca licencjacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 17:37
            I tu się kłania poziom AJD. GRATULACJE!!!!
            • Gość: Asia Re: praca licencjacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:11
              Nie skomentuje tego, bo to nie ma sensu.
              • henryczek-czewa Re: praca licencjacka 16.01.07, 18:46
                jak jestes z ajd to zobacz na 6 piętrze, pokój bodajże 607 (na przeciwko sekretariatu),z tego pokoju przechodzisz do pokoju obok, tam jest mała biblioteczka prawnicza i komputery, porozglądaj siępo półkach, leżą tam stosy prac, z adminy na pewno, nie wiem jak z zarządzaniem, ale wydaje mi sie ze cos innego tez tam moze lezec. Po prostu wchodzisz do ?607? i pytasz czy mozesz skorzystac z biblioteczki, ewentualnie zapytaj sie w sekretariacie u ewki (tez 6 p) jakie są zasady korzystania z tego pomieszczenia - ja nie mialem z tym problmemów i znalazłem tam prace na podobny do mojego temat
                • Gość: Asia Re: praca licencjacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:01
                  Bardzo Ci dziękuje za informacje, na pewno tam pójdę.
        • Gość: jola Re: praca licencjacka IP: 80.54.169.* 16.01.07, 19:41
          masz racje przejdz tez na PCZ
          • Gość: Asia Re: praca licencjacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:49
            A gdzie dokładnie można przejrzeć prace na PCz?
    • greek76 Re: praca licencjacka 29.01.16, 11:38
      W bibliotece lub w Internecie :) Mogę też polecić firmę www.pisanie-pomoc.pl/ - mnie bardzo pomogli w zebraniu materiałów do pracy i doprecyzowaniu jej tematu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka