Dodaj do ulubionych

Atak Zimy ~!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 07:36
słyszalem ze czestochowa byla rzygotowana do ataku Zimy !!! jakos wczoraj
tego nie mozna byl zauwazyc ! a Sita narzekala na brak pieniedzy z powodu
braku Zimy ! Zima jest i sami widzimy jak im zalezy na kasie pewnie woleliby
dostac za siedzenie przed biurkami i przegadanie stron www
Obserwuj wątek
    • misiakilla Re: Atak Zimy ~!! 25.01.07, 07:55
      SITA dostala kase za gotowosc do odsniezania :)
      Kasa sie konczy - gotowosc tez :)
      Niestety taki system mielismy w Czestochowie
      • Gość: Pierdoła Re: Atak Zimy ~!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 08:26
        Mieszkam w Kłobucku pracuję w Częstochowie.Wyjeżdżając do pracy o godz.6.00
        widziałem pług....wjechałem do Częstochowy widziałem śnieg, ponadto śnieg...i
        jeszcze śnieg....jakoś pługi mają niewidzialne...
        • Gość: tabu Re: Atak Zimy ~!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 08:47
          Straż Miejsca wlepia mandaty za nie odśnieżenie przed swoją posesją. A może
          zaczniemy zgłaszać Straży Miejskiej nie odśnieżone drogi i ulice należące do
          miasta. Niech wtedy wlepiają mandaty panu Wronie albo innym urzędasom
          odpowiedzialnym za utrzymanie dróg miejskich !!!!!!!
          • Gość: as Re: Atak Zimy ~!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:04
            jest zima wiec musi byc zimno....
          • Gość: ----- Re: Atak Zimy ~!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:41
            ja dziś nieskreślałam kart parkingowych ponieważ nie bede płacić za parking w
            śniegu, nie widać poszczególnych miejsc i z auta prosto w10cm śniegu. W dobrym
            stanie były dziś:Jana Pawła i trasa... a Warszawska wygląda jak polna droga
            • Gość: zla Re: Atak Zimy ~!! IP: 212.160.86.* 25.01.07, 20:48
              a ja to bym jeszcze wlepiala ogromne mandaty za nieodsniezone samochody!!jezdza
              takie balwany cale w sniegu, ktory leci na szybe aut jadacycvh za nim.Nawet
              swiatla calkowicie zasniezone ze nic nie widac!!zrobi taki jeden z drugim mala
              dziure na szybie i heja!!!czy to tak trudno kupic szczotke i odsniezyc samochod????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka