Dodaj do ulubionych

szukający pracy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:27
Szukam pracy , czy wie ktoś gdzie są przyjęcia?
Obserwuj wątek
    • Gość: szukający_pracy Re: szukający pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:00
      jw.
      • Gość: xx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: szukający_pracy Re: szukający pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:02
          Ulżyło Ci ?
        • Gość: adwi Re: szukający pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:09
          przez takich jak ty to forum tak wygląda właśnie. ciekawe czy ty ruszasz swoja
          dupą? albo kradniesz dużo bo w tym parszywym kraju nie można uczciwue nic zrobic
          • Gość: szukający_pracy Re: szukający pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:12
            Nie oskarżaj mnie o "kradzież" , bo sam może jesteś zlodziej ? Sory , ale takie
            słowa to rzucaj może o sobie ...

• Gość: adwi Re: szukający pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:12
      moja żona ma 48 lat i właśnie za 10 dni leci do anglii z trzema koleżankami do
      legalnej pracy. chcesz namiary na firmę z krakowa która jest posrednikiem to sie
      odezwij. jest wszystko. kontrakt, ubezpieczenie, przelot, zakwaterowanie za
      miesiąc . firma jest zarejestrowana w kaczym urzędzie (czyt. w rejestrze w
      warszawie).
      • Gość: Do adwi Re: szukający pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:14
        Z jednej strony oskrżasz mnie o "złodziejstwo" , a z drugiej strony ....Dałem
        konretny temat , a nie jakąs ściemę "jak ufarbować włosy " np. , wolicie żeby
        forum było oblegane przez takie "Tematy" . Pozdrawiam
        • Gość: Anka Re: szukający pracy IP: 213.199.204.* 02.02.07, 09:40
          Zauważ, że nie do ciebie on to pisał...
        • Gość: ja Re: szukający pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:41
          Gość portalu: Do adwi napisał(a):

> Z jednej strony oskrżasz mnie o "złodziejstwo" , a z drugiej strony ....Dałem
          > konretny temat , a nie jakąs ściemę "jak ufarbować włosy " np. , wolicie żeby
          > forum było oblegane przez takie "Tematy" . Pozdrawiam

Slusznie piszesz. Ale sam widzisz, gamoń siedzi śmieci to forum i uwaza sie ćwok
          za jakiegoś innego obywatela bo sie gnojowi dupy nie chce ruszyc.
          • Gość: Do ja... Re: szukający pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:07
            ...takie gadki to możesz mówić ,...widocznie mamusia Ci pracę załatwiła , ale
            jesteś bardzo bogaty i masz firmę po rodzicach ...
          • Gość: Do Kasi. Re: szukający pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:07
            Dziękuję serdecznie :) Pozdrawiam , miłego dnia życzę.
    • kasiax14 Re: szukający pracy 02.02.07, 09:38
      mam 46lt,wykształcenie pedagogiczne SN i15 lat pracy w przedszkolu oraz kila lat
      doświadczenia w handlu-prowadzenie własnej dział.gospodarczej. Od 3 lat szukam
      pracy bezskutecznie-starych bab:(:(:( nikt nie zatrudnia-a szkoda :)-potrafimy
      być solidne i twórcze w pracy...Na forum też kiedyś próbowałam coś znależć ale
      niestety ... Tobie życzę więcej szczęścia w poszukiwaniach i nie przejmuj się
      krytykantami- może kiedyś będą na naszym miejscu to zrozumieją ,że ranić jest
      łatwo ale dać mądrą rade potrafią nieliczni.....oj bardzo nieliczni:):):)
      • Gość: corec Re: szukający pracy IP: 157.25.31.* 07.02.07, 19:25
        Zadzwoń 604593012
        Lub napisz corec@gazeta.pl
        Praca jako przedstawiciel handlowy w finansach
    • kasiax14 Re: szukający pracy 02.02.07, 09:48
      to jeszcze raz ja - :) - jeśli interesuje Cię praca fizyczna ,to podobno zakład
      na ul.Tartakowej "WULKAN" często ma przyjęcia - sprawdz - powodzenia :)
      • Gość: odlewnik Re: szukający pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:09
        Pracuje w Wulkanie na złotej
        • Gość: Pytający Re: szukający pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 23:10
          jakie kwalifikacje trzeba miec na produkcje?
          • Gość: szukający_pracy Re: szukający pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 07:41
            Czy trzeba mieć jakieś uprawnienia ? CZy może to być osoba bez doświadoczenia
            zawodowego ? Pozdrawiam .
    • Gość: szukajaca pracy Re: szukający pracy IP: 80.51.57.* 14.02.07, 11:59
      czesc
      a co z pracą dla kobiet.Może ktoś coś wie jak tak to napiszcie.ja szukam stałej
      najchetnie biurowej ale inne oferty też mogą mnie zaintersować, ale tyko takie
      poważne więc jak ktos cos wie to prosze pisać.Jak to się mówi zawsze można
      nauczyć sie czegoś nowego.Pozdrawiam wszystkich szukających i zatrudniających;).
      Mam nadzieje,że może w końcu coś sie ruszy i że każdy coś znajdzie dla siebie.
      ps

Mam też nadzieje że ktoś może tu zaproponuje coś ciekawego jakąs prace
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka