Gość: mouchi IP: 195.136.95.* 03.04.03, 11:02 słyszał ktoś tę bombę w nocy na Kasprowicza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: bomba IP: *.acn.waw.pl 03.04.03, 11:06 Ja słyszałem potężny wybuch, ale nia znam niestety szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: bomba IP: 195.136.95.* 03.04.03, 11:14 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Ja słyszałem potężny wybuch, ale nia znam niestety szczegółów u mnie szyby zadzwoniły w oknach. wyleciało w powietrze solarium przy lasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: bomba IP: *.crowley.pl 03.04.03, 11:17 Zdynamitować całą dzielnicę i wybudować od nowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: bomba IP: 195.136.95.* 03.04.03, 11:33 Gość portalu: tomek napisał(a): > Zdynamitować całą dzielnicę i wybudować od nowa !!! a z ciebie zrobić zapalnik. jazda stąd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: bomba IP: *.crowley.pl 03.04.03, 14:47 > a z ciebie zrobić zapalnik. W dynamicie nie ma zapalnika, tylko lont. Można go zrobić np. z Ciebie.. > jazda stąd!!! Aleś mnie przeraziła... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: bomba 03.04.03, 13:49 Slyszalem. Siedzialem na ircu i od razu napisalem, ze cos walnelo i nie byla to raczej petarda. Kurde, 4 dni temu sobie tam na spacer poszedlem a tu bomby wybuchaja? Co to kurde jest? Bagdad? Roody ___________ "Oddychasz warszawskim powietrzem To zupelnie tak jak ja" Partia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajłonka Re: bomba IP: *.acn.waw.pl 03.04.03, 13:58 dzisiaj tamtedy przejezdzalam...wywalilo solaruim...tak sie zagapilam,ze omal nie ominelam swojego skretu...kurcze nieciekawie sie robi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: bomba IP: *.chello.pl 03.04.03, 22:47 HEHe Ogólnie reasumujac to jak beda otwierac solarium w poblizu to nalezy sie sprzeciwiac. Nie na klimat a na zagrozenie bombowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
monika-sobczak Re: bomba 04.04.03, 02:16 Niezłe wpływy ma mafia na bielanach. Pare dobrych lat temy wysadzili nad ranem klub "Amadeusz" przy Żeromskiego. Następnie niedawno pub "Yellow stone" przy Marymonckiej, a teraz solarium. Myśle, że nie należy protestować gdy będą obok Ciebie robić solarium tylko zerknij czym podjeżdżają i dopiero protestuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: bomba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 00:48 Ja słyszałem i to dokładnie ten wybuch. Mouchi nie wiem czy zasugerowałeś się artykułem z gazety czy sam wymyśliłeś ten tekst, że solarium wyleciało w powietrze, bardziej adektwatne jest stwierdzenie, że bomba wybuchła pod drzwiami solarium i co najwyżej powyginała je, bo gdyby ono wyleciało w powietrze to by mnie tu teraz nie było ale to taki mały szczegół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: bomba IP: *.chello.pl 05.04.03, 08:37 Mieszkam na Kępie Potockiej i huk był taki że wszystkich obudził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzieciak Re: bomba IP: 217.153.90.* 10.04.03, 16:08 Gość portalu: kamil napisał(a): > Mieszkam na Kępie Potockiej i huk był taki że wszystkich obudził. hm to ja musze miec zaj... szczelne okna bo mieszkam 2 przystanki dalej (na kepe potocka jest znacznie, znacznie dalej) i nic nie syszalem. A moze to nie wina moich okienty tylko ty masz taki niezly sluch :):) Pozdr Dzieciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika-sobczak Re: bomba IP: *.acn.waw.pl 10.04.03, 23:58 Ja mieszkam na Rudzie i też słyszałam!! Może spałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 00:09 byłem w tym czasie w Gdańsku i nic nie słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś