humorek62 07.02.07, 23:13 To już Częstochowa całkiem w tyle. Taki Lubliniec demokratycznie zarządzany i ciekawszy od naszej Czewy. A wroniasty lubi tylko pochwały i certyfikaty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dick Tracy Re: Fora do dwora IP: *.realestate.net.pl 07.02.07, 23:45 Co Ty gadasz. Forum powinno byc niezalezne od władzy, a Gazeta to gwarantuje. Tu taki Lesnikowski nie pokasuje Ci postow i nie bedzie banował. Moderator jest społeczny. A o forum Lublińca mogę powiedziec - DNO. Dla porównania pokaże Ci super forum na php - www.czestochowaforum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhym Re: Fora do dwora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 01:06 czestochowaforum.pl/ <- polecam to forum, naprawde możnasobie podyskutować z fajnymi ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchal Re: Fora do dwora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 07:02 Dosyc czesto ejstem na czestochowaforum.pl, swietni ludzie, mase informacji. No i super ciekawe i gorace dyskusje - o naszym miescie - i nie tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: su-su Re: Fora do dwora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 11:51 No i jakby nie patrzeć lokalni politycy też się tam wypowiadają ;) ------ czestochowaforum.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parkitka Re: Fora do dwora IP: *.prenet.pl 08.02.07, 23:46 Fajne są tematy na ForumCzęstochowa i jest tam więcej użytkowników (~1700osob). Miła atmosferka a jakie kolwiek objawy kłamstwa są odrazu likwidowane ! S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parkitka Re: Fora do dwora IP: *.prenet.pl 08.02.07, 23:51 Chciałem napisać chamstwa* nie kłamstwa* zresztą owego chamstwa to w forumczestochowa niema bo tego typu uzytkownicy (chamscy) to podsysacze z innych forów itp. ktorych obecność jest chwilowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fora do dwora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 06:54 ja również preferuję forumczestochowa.pl, atmosfera która tam panuje jest znakomita, rozmowy są prowadzone na poziomie i nikt nikogo nie obraża za jego poglądy. Jak dla mnie wielki PLUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Dominka J. Re: Fora do dwora IP: 195.205.202.* 08.02.07, 23:38 Ja tez preferuje forumczestochowa.pl, stary i solidny portal, pozatym ciekawi ludzie i wolnosc wypowiedzi, ciekawe sa przedewszystkim luzne dzialy gdzie mozna sobie podyskutowac bezstresowo, nie to co na czestochowaforum.pl gdzie wszyscy ci wytykaja palcem jak masz sie zachowywac, przerost formy nad trescia moim zdaniem. Bezapelacyjnie polecam FORUMCZESTOCHOWA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Fora do dwora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 12:29 Fajni ludzie. Buahahaha wyzywają wszystkich od pedałów i dlatego są fajni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Fora do dwora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 12:33 Jakby ktoś nie zrozumiał to pisałem O Czf, na Fcz jest normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śkazu Re: Fora do dwora IP: 83.2.123.* 08.02.07, 20:00 Nie DNO, tylko DNA, Dicku! Lubliniec również ma super forum!!! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38695 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek32 Re: Fora do dwora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:57 ja tam wolę ForumCzestochowa.pl, ponieważ tam jest miła atmosfera, a na Czestochowaforum spotkałem się z chamstwem i dziecinadą. Obgadują ludzi po literach i nie potrafią przyznać się do błędu, nie liczą się z nikim, totalny brak szacunku, a na ForumCzestochowa.pl zawsze można liczyć na pomoc i zawsze Cię szanują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Forum Częstochowa IP: *.realestate.net.pl 08.02.07, 23:12 Popieram Arka. Poznalam oba fora i CzF i FCz. Na tym pierwszym za duzo jest dzieci przerzucajacych sie wzajemnie swoimi infantylnymi wypowiedziami calkowicie nie majacymi zwiazku z tematem. Na tym drugim z kolei ruch jest nieco mniejszy ale za to "konkretniejszy". Duzo wiecej ciekawych i wartosciowych dyskusji. A to sie ceni :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brajn elektroniczna administracja to przyszłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 08:16 kto tego nie zrozumie nie odniesie sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Fora do dwora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:16 Tylko forumczestochowa.pl zadne inne to forum o czestochowie jak np czestochowaforum.pl jakos mnie ono nie zaskakuje ;/. forumczestochowa.pl ma swoj specyficzny klimat fajnych ludzi, wolnosc slowa duzo by wymieniac po prostu bardzo lubie tam przebywac i pisac na rozne tematy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna_ja Re: Fora do dwora 09.02.07, 15:34 Postanowiłam zarejestrować się na tym forumczestochowa.pl czytając takie pochlebne wypowiedzi i na prawdę widzę że było warto =]]] Miły klimacik i dużo fajnych tematów do rozmówek =]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Fora do dwora IP: 83.2.123.* 10.02.07, 13:59 Lubliniec ma więce forów internetowych niż Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kołodziej Re: Fora do dwora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 23:24 Tylko jest wszystkie stoją w miejscu... P.S. www.forumczestochowa.pl ---> polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Fora do dwora IP: *.realestate.net.pl 15.02.07, 10:14 Tylko FORUMCZESTOCHOWA.PL ! żadne inne :) Odpowiedz Link Zgłoś
fbl Re: Fora do dwora 20.02.07, 16:54 Ja zachęcam do odwiedzenia www.forumczestochowa.pl :) Dobre forum, miła atmosfera, ciekawe dyskusje i świetni ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj forumczestochowa.pl IP: *.realestate.net.pl 29.04.07, 16:32 FORUMCZESTOCHOWA.PL !!!!! Tak, tak, tak :) Odpowiedz Link Zgłoś