Gość: bronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:24 Co sądzicie o examinach na Politechnice, studiach, i co najwaziejsze egzaminatorach? Wasze opinie przemyslenia etc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wujek dobry Re: Politechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:26 są super, tylko kilku do odstrz... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Politechnika 08.02.07, 20:29 Kiedy ja zdawałem na WIMiI (7 lat temu), na 75 osób zdało 25. Egzaminy w miarę proste(chociaż spotkałem się z inną opinią) z matematyki i fizyki. Studia całkiem przeciętne. Jak się uczysz, to nie masz problemów z egzaminatorami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarz Re: Politechnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 00:30 no a znowu na marketingu ludzi tzn egzaminatorow porabalo nie wiem czy chca pokazac wyzszosc jeden przed drugim uwazaja iz ich egzaminy sa najwazniejsze czym blizej konca tym gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do "kosiarza" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 01:31 Nie dziwię się, że masz kłopoty jak ty nawet nie wiesz gdzie studiujesz Gość portalu: kosiarz napisał(a): > no a znowu na marketingu ludzi tzn egzaminatorow porabalo nie wiem czy chca pok > azac wyzszosc jeden przed drugim uwazaja iz ich egzaminy sa najwazniejsze czym > blizej konca tym gorzej co to jest "marketing"? - nie słyszałem, żeby na Politechnice coś takiego było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaaa Re: do "kosiarza" IP: 80.54.168.* 09.02.07, 08:17 to sobie doczytaj!! www.pcz.pl jest na pcz wydzial marketingu i zarzadznia!! Odpowiedz Link Zgłoś