Gość: loy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:43 Czy możecie napisać wady i zalety tych szkół ? W których naprawdę ostro piłują i która szkoła waszym zdaniem jest naj ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olek Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:03 Nie idź do Norwida to kompletne bagno !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morpheuss456 Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . 08.02.07, 22:19 idz do Norwida, jest zajebiscie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: 89.174.23.* 09.02.07, 12:25 Norwid jest dobrą szkołą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: 217.153.246.* 09.02.07, 13:42 Dla olimpijczyków wyłącznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loy Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:51 A możecie mi wypisać wady i zalety tych szkół a nie tylko "norwid jest super " itp . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadow Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:43 bezsensowny temat co powiedzą ci ludzie na temat 3 szkół? zastanów się, nie ma takiej osoby coby wszędzie uczęszczała i statystyki robiła. jak chcesz to sie uczysz, jak nie to nie wszystko zależy od twojego nastawienia do sprawy i nauki. Pójdziesz do liceum to sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:46 norwid - dla ludzi z zasobnym portfelem słowacki - d beznadziejna atmosfera szkola jak szpital kopernik - jako taka normalna szkola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: 89.174.23.* 09.02.07, 15:55 Norwid rzeczywiscie szkoła dla ludzi z zasobnym portfelem Słowacki z tego co wiem szkoła z zasadami Kopernik nie wiem ponoc spadł poziom Idz do Mickiewicza luzna szkoła nie znajdziesz w niej snobów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadow Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:58 norwid i zasobny portfel mówisz?! to czemu ja pusty nosze i zyje, calkiem niezle chyba ty tak oceniasz ludzi, po prtfelu, ale ja tam nie widze więcej "snobów" niz w innych szkolach, a bywam tam często Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Traugutt - great school IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:33 to zalezy czego oczekujesz,czego chcesz sie nauczyc,bo podejrzewam ze wlasnie wybierasz sie do liceum.W norwidzie jest zroznicowanie: sa i "kujony" i ludzie ktorzy dostali sie dzieki ukladom i kasie, ale rowniez tacy normalni.O slowackim za wiele nie wiem,ale odchyly tez swoje ma.A w koperniku podobno poziom juz sie obnizyl.Idz do traugutta, nie zapomnisz tej szkoly to na pewno...;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Traugutt - great school IP: 89.174.23.* 10.02.07, 10:08 nigdy w Norwidzie za nic nie płaciłam, nie byłam olimpijczykiem i wszystko było O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norwidziak ;) Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:09 Najwyższy poziom, największe wymagania : Norwid i Traugutt... (z tego co słysze to w tym drugi wymagają jeszcze więcej =0 ) Słowacki, jak szpital ;p Kopernik ekhm.. nie polecam, poziom się obniża a poza tym, po prostu tam nie idź :) pozostaje jeszcze Sieniu, Micek i Biegan ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dośka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:33 śłowacki- zasady??? kompletna bzdura, nie ma tam zasad, jest rywalizacja miedzy nauczycielami, beznadziejna atmoswera, sredni poziom, wymagaja moze i sporo, ale nie kazdy potrafi nauczyc. nie radze tam isc, ja skoczylam slowaka i wiecej tam nie wrocilam, nie cierpie tej szkoly, a zwlaszcza jednej nauczysielki od angola, straszna wiedzma, msciwa. studia są 100 razy lepsze;-) polecam Kopernika albo Mickiewicza, o tych szkolach slyszalam wiele dobrego. pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dośka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:34 Słowacki, a nie śłowacki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:18 Słowacki to całkiem dobra szkoła - Polecam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33 Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.net 10.02.07, 19:43 Norwid - w poprzednich latach wspaniała szkoła. Po zmianach kadrowych i z nową "dyrekcją" to jedno wielkie bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:11 Wszystkie są do niczego - Norwid jest dobry tylko dzięki sławie jaką posiada przez co wszystkim się wydaje ze tam jest tak super ; Kopernik tak samo a Słowacki to już w ogóle nigdy nie był za dobry . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:30 Idź do Andersa, nie pożałujesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aann Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:15 za czasow p.Godali i p.Płonki...Norwid- cudowny! wahu robi z tej szkoły bagno...atmosfera-lipna, poziom nauki sie obniża...:/ az szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:26 Słowacki - jeszcze coś zostało z dawnej dyscypliny i nie ma tak dużo częstochowskich szpanerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: 89.174.23.* 14.02.07, 10:23 do Shadow: Nie opowiadaj bzdur ze w Norwidzie nie ma snobów?! Przejdz sie do Mickiewicza TZNu samorzadówki do takich srednich szkół i porownaj wtedy ludzi.Co wiecej nie oceniam ludzi po zasobnosci portfela ale wraz z jego gruboscia zazwyczaj nie mowie ze zawsze !! rosnie ich pycha i co najwazniejsze popadaja w samozachwyt zyja w swiadomosci ze sa najlepsi:|To jest moje zdanie a Ty sie mozesz z nim nie zgadzac masz do tego prawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honey Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.trustnet.pl 15.02.07, 01:24 Norwid to nie sa bogate dzieciaki... wrecz przeciwnie chodza tam ludzie ktorzy chca cos osiagnac bo renoma szkoly moze im cos dac w zyciu... fakt jest ze Wachu nie prowadzi dobrze tej szkoly w sensie organizacyjnym ale atmosfera jest cudowna... ja np mojej klasy nie zamienie naz adna inna jak nikt potrafimy sie bawic poza szkola i to nie zabardzo grzecznie;p wiec etykietka grzeczne dzieci tu nie pasuje;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słowak Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:58 SłOWACKI rządzi i już ! Bardzo wysoki poziom, fajni nauczyciele i uczniowie 1!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:35 A ja chodzę do Kopra i jestem b. zadowolony. Klasa jest zajefajna (poza kilkoma wyjątkami), poziom być może nie najwyższy, ale całkiem niezły, snobów jest kilka, ale w maturalnych klasach, jest mega sala gimnastyczna i w miare dobry poziom wychowania fizycznego. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Up Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 08:53 Kopernik ostatnio spadł do poziomu Mickiewicza.... tyle wam powiem :p Odpowiedz Link Zgłoś
bilberry88 Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . 16.02.07, 21:11 norwid hmm.. co kto lubi, znam paru ludzi z norwida i raczej nie utrzymuje z nimi kontaktu. Jesli chodzi o poziom nauki tam to slyszalam rozne ciekawe rzeczy ;] ale niech to pozostanie ich slodka tajemnica. Kopernik- luzna szkola, niz do niej nie mam. Slowacki- zakon tak bylo jest i bedzie. Poziom jest dosc wysoki i chyba raczej sie nie obniza, ale nie mam tu wystarczajacych informacji, zeby cokolwiek powiedziec. Osobiscie polecam Biegana, pewnie tam bym poszla, gdybym miala druga szanse ;] oprocz tego Mickiewicz, chociaz byl czas, ze pilowali ostro bo Norwida chcieli dogonic (chociaz nie wiem w czym ;]) no i Sieniu, atmosfera w szkole spoko, nauczyciele tez nie sa zli, po prostu trzeba sie uczyc i juz, chociaz ocenianie jest surowe, ale ludzie swietni ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bilberry88 Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . 16.02.07, 21:11 norwid hmm.. co kto lubi, znam paru ludzi z norwida i raczej nie utrzymuje z nimi kontaktu. Jesli chodzi o poziom nauki tam to slyszalam rozne ciekawe rzeczy ;] ale niech to pozostanie ich slodka tajemnica. Kopernik- luzna szkola, niz do niej nie mam. Slowacki- zakon tak bylo jest i bedzie. Poziom jest dosc wysoki i chyba raczej sie nie obniza, ale nie mam tu wystarczajacych informacji, zeby cokolwiek powiedziec. Osobiscie polecam Biegana, pewnie tam bym poszla, gdybym miala druga szanse ;] oprocz tego Mickiewicz, chociaz byl czas, ze pilowali ostro bo Norwida chcieli dogonic (chociaz nie wiem w czym ;]) no i Sieniu, atmosfera w szkole spoko, nauczyciele tez nie sa zli, po prostu trzeba sie uczyc i juz, chociaz ocenianie jest surowe, ale ludzie swietni ;D Odpowiedz Link Zgłoś