Dodaj do ulubionych

Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety .

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:43
Czy możecie napisać wady i zalety tych szkół ? W których naprawdę ostro piłują
i która szkoła waszym zdaniem jest naj ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Olek Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:03
      Nie idź do Norwida to kompletne bagno !!!!!!
      • morpheuss456 Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . 08.02.07, 22:19
        idz do Norwida, jest zajebiscie!!!!!!!
        • Gość: Karo Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: 89.174.23.* 09.02.07, 12:25
          Norwid jest dobrą szkołą
          • Gość: ja Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: 217.153.246.* 09.02.07, 13:42
            Dla olimpijczyków wyłącznie!
            • Gość: loy Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:51
              A możecie mi wypisać wady i zalety tych szkół a nie tylko "norwid jest super " itp .
    • Gość: shadow Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:43
      bezsensowny temat
      co powiedzą ci ludzie na temat 3 szkół? zastanów się, nie ma takiej osoby coby
      wszędzie uczęszczała i statystyki robiła.
      jak chcesz to sie uczysz, jak nie to nie
      wszystko zależy od twojego nastawienia do sprawy i nauki. Pójdziesz do liceum to
      sie dowiesz.
      • Gość: misia Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:46
        norwid - dla ludzi z zasobnym portfelem
        słowacki - d beznadziejna atmosfera szkola jak szpital
        kopernik - jako taka normalna szkola
    • Gość: magda Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: 89.174.23.* 09.02.07, 15:55
      Norwid rzeczywiscie szkoła dla ludzi z zasobnym portfelem
      Słowacki z tego co wiem szkoła z zasadami
      Kopernik nie wiem ponoc spadł poziom
      Idz do Mickiewicza luzna szkoła nie znajdziesz w niej snobów:)
      • Gość: shadow Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:58
        norwid i zasobny portfel mówisz?! to czemu ja pusty nosze i zyje, calkiem niezle
        chyba ty tak oceniasz ludzi, po prtfelu, ale ja tam nie widze więcej "snobów"
        niz w innych szkolach, a bywam tam często
    • Gość: /\ Traugutt - great school IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:33
      jw
      • Gość: aaaa Re: Traugutt - great school IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:33
        to zalezy czego oczekujesz,czego chcesz sie nauczyc,bo podejrzewam ze wlasnie
        wybierasz sie do liceum.W norwidzie jest zroznicowanie: sa i "kujony" i ludzie
        ktorzy dostali sie dzieki ukladom i kasie, ale rowniez tacy normalni.O slowackim
        za wiele nie wiem,ale odchyly tez swoje ma.A w koperniku podobno poziom juz sie
        obnizyl.Idz do traugutta, nie zapomnisz tej szkoly to na pewno...;p
        • Gość: Karo Re: Traugutt - great school IP: 89.174.23.* 10.02.07, 10:08
          nigdy w Norwidzie za nic nie płaciłam, nie byłam olimpijczykiem i wszystko było O.K.
          • Gość: norwidziak ;) Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:09
            Najwyższy poziom, największe wymagania : Norwid i Traugutt... (z tego co słysze to w tym drugi wymagają jeszcze więcej =0 )
            Słowacki, jak szpital ;p
            Kopernik ekhm.. nie polecam, poziom się obniża a poza tym, po prostu tam nie idź :)
            pozostaje jeszcze Sieniu, Micek i Biegan ;]
            • Gość: dośka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:33
              śłowacki- zasady??? kompletna bzdura, nie ma tam zasad, jest rywalizacja miedzy
              nauczycielami, beznadziejna atmoswera, sredni poziom, wymagaja moze i sporo,
              ale nie kazdy potrafi nauczyc. nie radze tam isc, ja skoczylam slowaka i wiecej
              tam nie wrocilam, nie cierpie tej szkoly, a zwlaszcza jednej nauczysielki od
              angola, straszna wiedzma, msciwa. studia są 100 razy lepsze;-) polecam
              Kopernika albo Mickiewicza, o tych szkolach slyszalam wiele dobrego. pozdrwaiam
              • Gość: dośka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:34
                Słowacki, a nie śłowacki;-)
    • Gość: kas Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:18
      Słowacki to całkiem dobra szkoła - Polecam :P
    • Gość: 33 Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.net 10.02.07, 19:43
      Norwid - w poprzednich latach wspaniała szkoła.
      Po zmianach kadrowych i z nową "dyrekcją" to jedno wielkie bagno.
      • Gość: qqq Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:11
        Wszystkie są do niczego - Norwid jest dobry tylko dzięki sławie jaką posiada
        przez co wszystkim się wydaje ze tam jest tak super ; Kopernik tak samo a
        Słowacki to już w ogóle nigdy nie był za dobry .
        • Gość: spec Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 15:30
          Idź do Andersa, nie pożałujesz !
          • Gość: aann Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:15
            za czasow p.Godali i p.Płonki...Norwid- cudowny! wahu robi z tej szkoły
            bagno...atmosfera-lipna, poziom nauki sie obniża...:/ az szkoda...
    • Gość: angrusz Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:26
      Słowacki - jeszcze coś zostało z dawnej dyscypliny i nie ma tak dużo
      częstochowskich szpanerów
    • Gość: magda Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: 89.174.23.* 14.02.07, 10:23
      do Shadow: Nie opowiadaj bzdur ze w Norwidzie nie ma snobów?! Przejdz sie do Mickiewicza TZNu samorzadówki do takich srednich szkół i porownaj wtedy ludzi.Co wiecej nie oceniam ludzi po zasobnosci portfela ale wraz z jego gruboscia zazwyczaj nie mowie ze zawsze !! rosnie ich pycha i co najwazniejsze popadaja w samozachwyt zyja w swiadomosci ze sa najlepsi:|To jest moje zdanie a Ty sie mozesz z nim nie zgadzac masz do tego prawo!!
      • Gość: honey Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.trustnet.pl 15.02.07, 01:24
        Norwid to nie sa bogate dzieciaki... wrecz przeciwnie chodza tam ludzie ktorzy
        chca cos osiagnac bo renoma szkoly moze im cos dac w zyciu... fakt jest ze Wachu
        nie prowadzi dobrze tej szkoly w sensie organizacyjnym ale atmosfera jest
        cudowna... ja np mojej klasy nie zamienie naz adna inna jak nikt potrafimy sie
        bawic poza szkola i to nie zabardzo grzecznie;p wiec etykietka grzeczne dzieci
        tu nie pasuje;]
    • Gość: Słowak Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:58
      SłOWACKI rządzi i już ! Bardzo wysoki poziom, fajni nauczyciele i uczniowie 1!!
      • Gość: benek Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:35
        A ja chodzę do Kopra i jestem b. zadowolony. Klasa jest zajefajna (poza kilkoma
        wyjątkami), poziom być może nie najwyższy, ale całkiem niezły, snobów jest
        kilka, ale w maturalnych klasach, jest mega sala gimnastyczna i w miare dobry
        poziom wychowania fizycznego. Polecam
        • Gość: Up Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 08:53
          Kopernik ostatnio spadł do poziomu Mickiewicza.... tyle wam powiem :p
    • bilberry88 Re: Słowacki-Kopernik-Norwid. Wady i zalety . 16.02.07, 21:11
      norwid hmm.. co kto lubi, znam paru ludzi z norwida i raczej nie utrzymuje z
      nimi kontaktu. Jesli chodzi o poziom nauki tam to slyszalam rozne ciekawe
      rzeczy ;] ale niech to pozostanie ich slodka tajemnica. Kopernik- luzna szkola,
      niz do niej nie mam. Slowacki- zakon tak bylo jest i bedzie. Poziom jest dosc
      wysoki i chyba raczej sie nie obniza, ale nie mam tu wystarczajacych
      informacji, zeby cokolwiek powiedziec. Osobiscie polecam Biegana, pewnie tam
      bym poszla, gdybym miala druga szanse ;] oprocz tego Mickiewicz, chociaz byl
      czas, ze pilowali ostro bo Norwida chcieli dogonic (chociaz nie wiem w czym ;])
      no i Sieniu, atmosfera w szkole spoko, nauczyciele tez nie sa zli, po prostu
      trzeba sie uczyc i juz, chociaz ocenianie jest surowe, ale ludzie swietni ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka