Gość: bryczkarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:27 a PSS Społem Częstochowa odmówiło wprowadzenia piw z browaru GAB do swojej oferty i tyle, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arzy Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.com 10.02.07, 09:53 Odmówić miało prawo, ale w jaki sposób zrobił to pan prezes Społem, jakiej użył argumentacji, stawia tego pana w bardzo złym świetle. Oceńcie sami: Poniżej odpowiedź jaką udzielił browarowi GAB: "Browar GAB, … W odpowiedzi na ofertę informujemy, że nie rozszerzamy asortymentu piw w naszej sieci. Asortyment, który oferujemy naszym klientom w pełni zaspokaja ich potrzeby pod względem smakowym i cenowym. Główną sprzedaż generujemy piwami markowymi. W związku z powyższym nie skorzystamy z przedstawionej oferty. Jednocześnie prosimy aby pracownicy Browaru nie odwiedzali naszych sklepów w celu prezentacji waszych produktów.” Odpowiedz Link Zgłoś
arusb Re: Częstochowscy pasjonaci piwa 10.02.07, 10:18 Kiedyś przypadkiem miałem okazję próbować piw z tego browaru i byłem zauroczony ich smakiem.Prawdziwy smak piwa,a nie koncernowa papka o jednakowym smaku.Szukałem w kilku sklepach tych wyrobów ale niestety nigdzie nie były dostępne.Może ktoś zna sklepy w okolicach Tysiąclecia i Parkitki gdzie mozna nabyć piwa z GAB-a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:22 Wielka lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryczkarz Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:39 Może ktoś zna sklepy w okolicach Tysiąclecia i Parkitki gdzie mozna > nabyć piwa z GAB-a? Ostatnio widziałem w Piwach Świata na Nowowiejskiego (okolice Ratusza), i cena bardzo przystępna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:23 napiszcie gdzie można kupić, gdzie można się go napić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdiP Firmowym Lokalem Browaru GAB jest Pub OSLO IP: *.trustnet.pl 10.02.07, 10:41 na Korczaka. Można tam sie napić prawdziwego niepasteryzowanego(beczka) piwka OSLO z Gaba(świetne). Jest tez kilka innych rodzajów np.ciemny Stout. To naprawde prawdziwe dobre piwka , nie to co w sklepach na półkach stoi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Firmowym Lokalem Browaru GAB jest Pub OSLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:18 to w takim razie dzisiaj tam trzeba wyskoczyć na degustacje;) ile rodzajów piwa produkuje ten browar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Yoko Re: Firmowym Lokalem Browaru GAB jest Pub OSLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 14:45 siedem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genia Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: 212.87.241.* 10.02.07, 11:14 ul. Sikorskiego przy skrzyżowaniu z Szajnowicza w tym sklepie oprócz Kamasutru są wszystkie produkowane w GABie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arzy Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.com 10.02.07, 16:41 Jeżeli smakują piwa z GAB-a, a ciężko jest je dostać może warto napisać do pana prezesa Społem w Częstochowie, żeby nie on decydował co ma być w sklepie tylko MY klienci. sekretariat@spolem.czest.pl www.bractwopiwne.pl www.browar.biz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arzy Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.com 10.02.07, 17:22 Najlepiej pytać o piwo u źródła biuro@browargab.pl pewnie z chęcią odpowiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 01:42 na rogu sikorskiego i szajnowicz-iwanowa tam jest kamasutra i inne polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 23:24 Browar lokalny , czy ten pan prezes dba o interesy lokalne czy tylko o interesy wielkich producentów . Sądzę , że władze miasta winny wytłumaczyc mu gdzie leży jego spółdzielnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 19:34 Jaki jest sens picia piwa.Piwo przyczyną wielu nieszczęść ludzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuborg Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:22 Jakos malo wiarygodna ta Wasza milosc do piwa jako trunku,skoro nijak i nigdzie nie zajeliscie stanowiska,chocby jako krag piwny,gdy tak bezwglednie likwidowano puby w okolicach Dekabrystow.Pal szesc konkurencje czy relatywizm statutowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 17:37 A który pub na Deka sprzedawał piwo z GABA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie piwosz Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 21:08 Piwo przynosi nieszczęście wielu ludziom i rodzinom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał K Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.05.07, 22:37 Nieszczęście przynosi głupota ludzka a nie piwo. Najlepiej zabronić wszyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: york do nie piwosz Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 19:18 ... swieta prawda, tak samo jak samochody.gradobicie i przeterminowane mleko,nie mowiac juz o wybuchahc na sloncu i dziurze ozonowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:03 Sprzedają gdzieś w Cz-wie piwo niepasteryzowane w butelkach? S[przedają gdzieś piwo niepasteryzowane z beczki(większość w "kegach" jest pasteryzowana) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TinkY WinkY Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: 80.48.49.* 29.05.07, 11:39 w Oslo mają niepasteryzowanego + ostatnio niefiltrowanego GABa :) ALE moim zdaniem ostatnio trochę browar spuścił z tonu i piwo wydaje się jakby niedoleżakowane :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ? Re: Częstochowscy pasjonaci piwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 14:20 I tu sie grubo mylisz iwo w kegach nie jest pasteryzowane! Odpowiedz Link Zgłoś
czefan Oslo :( Brak czeskiego piwa. 29.05.07, 14:44 W koncu wybrałem się do Oslo. Była okazja. Tylko piwa nie było. Pytam się gdzie jest: Plzeň, Kozel, Budvar, Staropramen, Radegast, Gambrinus, atd. Bardzo się zawiodłem. Więcej nie pójdę bo po co jak tam nie ma czeskiego piwa. Pytałem się, nie było. Napiłem się więc to jedno niefiltrowane i wystarczy. Przereklamowane Oslo. Na szczęście za tydzień U Černevo Vola to sobie odbiję. Chyba każdy wie gdzie to jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do czefana Re: Oslo :( Brak czeskiego piwa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 14:52 Nie bądż imbecylem, poszedłeś i co pytałęś o czeskie piwo w Polsce , pogięło cie czy burza ci to zrobiła z mózgu, nigdzie w Europie nie sprzedaje się zachodnich piw jak są regionalne, powiem więcej w polsce pytaj o Polskie piwo a nie o czeskie! Odpowiedz Link Zgłoś
czefan Re: Oslo :( Brak czeskiego piwa. 29.05.07, 15:42 Masz trochę racji. Ale... Znajomi zareklamowali mi Oslo, że są tam setki piw. Ja kilkanaście lat mieszkałem w Pradze. To się przyzwyczaiłem. Miałem nadzieję, że znajdę w Cz-wie lokal, gdzie bedę mógł pić piwo które lubię. Ot co. Byłem zdegustowany, bo się zasugerowałem, że napiję sie np. Kozelka, Budvara lub Prazdroja. Poza tym oczywiście jestem całkowicie za rozwojem małych regionalnych browarów. Oby ich było jak najwięcej :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beer Re: Oslo :( Brak czeskiego piwa. IP: 212.87.241.* 29.05.07, 16:15 Idż na Nowowiejskiego do Piw Świata.Tam znajdziesz wszystkie te czeskie piwa,tylko w niedobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
czefan Re: Oslo :( Brak czeskiego piwa. 29.05.07, 16:44 Ale kupic w sklepie to nie to samo co sobie usiąść przy piwku. Jest bawarska knajpa przy placu Rady Europy, szkoda, że nie ma czeskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: Częstochowscy... - bylo dyskutowane:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:55 tutaj byla dyskusja na ten temat: piwne.pl/browar-gab-w-spolem-czestochowa-vt41.htm?highlight=gab Odpowiedz Link Zgłoś