Dodaj do ulubionych

Firma Darius Power

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:22
witam, czy wiecie coś na temat firmy "Darius Power" znajdującej się na ul.
Dekabrystów w Częstochowie. Z góry dziękuję za wszystkie informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: alinka Re: Firma Darius Power IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:28
      Hurtownia "czegoś tam". Na Dekabrystów maja tylko maleńkie biuro a w jakims
      innym miejscu ponoć magazyny. Na spotkania w sprawie pracy przychodzą dzikie
      tłumy.
      • Gość: ula Re: Firma Darius Power IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 16:44
        Czy to na pewno hurtownia? Coś mi się to kojarzy z tele2... Wie ktoś cosik więcej?
        • Gość: alinka Re: Firma Darius Power IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:37
          Gość portalu: ula napisał(a):

> Czy to na pewno hurtownia?...

Tak mi powiedział facet z tej firmy. Że hurtownia kosmetyków i czegoś tam
          jeszcze.
          • Gość: xx Re: Firma Darius Power IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:58
            faktycznie 2 razy w tygodniu przychodza do nich dzikie tlumy - z tego co wiem
            wioza chetnych na jakis rynek, targ i tam sprzedaja cokolwiek - taki niby test
            zaradnosci i umiejetnosci sprzedazowych :) Po tym tescie obiecuja tym ktorzy
            zalicza pozytywnie test prace - czy ktos ja dostaje - tego juz niestety nie
            wiem - badzcie ostrozni.
            • Gość: kaska Re: Firma Darius Power IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:03
              2 razy w tygodniu? Czyli tam tez pewnie duże migracje... Ehhh w sumie nic
              nowego, chyba będę dalej bezrobotna:(
    • Gość: a= Re: Firma Darius Power IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:40
      Dopóki będą jeździły tłumy na te podejrzane spotkania , to tacy oszuści będą
      żerowali na bezradnych bezrobotnych!!! LUDZIE SZANUJCIE SIĘ !!! DLA DOBRA
      WŁASNEGO I INNYCH,pracodawcy musza nauczyć się szanować pracowników!!! A
      podejmowanie pracy przez zdesperowanych za grosze, powoduje że, ci
      dorobkiewicze jeżdżą wypasionymi autami, szastają kasą na prawo i lewo , ale
      żeby zapłacić pracownikowi godziwą pensję juz nie starcza...
      • izulona Re: Firma Darius Power 16.02.07, 23:54
        Fajni, za grosze robic nie zamierzam, ale co to ma wspólnego z firma? Moze cos
        wiecej?
        • Gość: marcin_czwa Re: Firma Darius Power IP: *.21.pl 17.02.07, 08:16
          Tu jest coś o tej firmie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=46857513&a=46857513
          A tu jej dane:

tinyurl.com/27pwzk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka