Dodaj do ulubionych

Oszpecono krajobraz

IP: *.21.pl 20.02.07, 21:40
Wszystkie te głupio zasadzone drzewa przydrożne powinno się wyciąć bo taki z
nich pożytek że tylko zagrażają kierowcą!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jaceeeek Re: Oszpecono krajobraz IP: *.chello.pl 20.02.07, 21:58
      częstochowska dupowatość
      • Gość: Tomek Re: Oszpecono krajobraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:10
        Ileż to ludzi rocznie ginie w wypadkach gdzie auto uderze w drzewa??? Tu
        chodzi o żcyie ludzi a nie o jakieś tam drzewka.
        • Gość: Harry_man Re: Oszpecono krajobraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:36
          Dzięki drzewom występuje zjawisko zwane powszechnie naturalną selekcją. Tak
          naprawdę to onne oddają nam olbrzymią przysługę. Ja wolę, żeby te pacany
          pociskające 100km/h na oblodzonej drodzej rozwalały się na drzewie niż na drugim
          samochodzie w którym podróżuje rodzina z dziećmi.
          Po za tym wśród otaczającej nas zieleni jeździ się dużo przyjemniej.

Jak tak się boicie to proponuję zmienić środek komunikacji. W autobusie
          będziecie dużo bezpieczniejsi. A drzewa zostawcie w spokoju!
          • Gość: TIR-driver Re: Oszpecono krajobraz IP: *.21.pl 20.02.07, 22:50
            drzewa można zastąpić krzewami są bezpieczniejsze w kontakie z autem:) a co do
            uderzenia w samochód z rodzina to wcale mi i innym kierowcą nie potrzebne są
            drzewa. A żeby rąbnąć w drzewo wcale nie trzeba jechać 100km/h na oblodzonej
            jezdni. Harry-man ograniczony jesteś
            • Gość: marcin Re: Oszpecono krajobraz IP: 212.240.170.* 21.02.07, 10:02
              Ograniczony to Ty jesteś. Na lekcjach jęz. polskiego najwyraźniej nie uważałeś,
              a może na nie po prostu nie chodziłeś, bo trudno Ci było zrozumieć o czym mówi
              pani polonistka... Mówi się i pisze 'kierowcom' (celownik l. mn.). Drzewa
              zastąpić krzewami? Nie! Po prostu idiotów i głąbów kapuścianych zastąpić ludźmi
              mądrymi.
        • Gość: marcin Re: Oszpecono krajobraz IP: 212.240.170.* 21.02.07, 10:06
          O mój Boże! Jakis Ty zatroskany o los piratów drogowych... Ci którzy przeżyli
          zderzenie z drzewkiem stojącym przy drodze zawsze tłumaczą, że to drzewo w nich
          wjechało, a nie oni w nie! Więcej drzew proszę. Będzie mniej paranoików i
          debili przeceniających swoje marne umiejętności kerowania samochodem.
    • Gość: nd Re: Oszpecono krajobraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:09
      zagrażają kierowcOM
      zagrażają kierowcOM
      zagrażają kierowcOM
      zagrażają kierowcOM
      zagrażają kierowcOM
      zagrażają kierowcOM
      zagrażają kierowcOM
      zagrażają kierowcOM
      • Gość: Tom Re: Oszpecono krajobraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 08:24
        Stary, daj se luzu - w jego przypadku jest wszystko w porządku. On jest
        kierowcom, a więc dla odróżnienia - drzewa zagrażają kierowcą...
        Zobaczymy czy wysunie postulat oddalenia latarni od jezdni, i zredukowania
        czerwonego w sygnalizatorach do mniej czerwonego. Takiego różowego
        bardziej... :)
      • Gość: DAREK Re: Oszpecono krajobraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:14
        Jechałem sobie spokojnie a tu nagle DRZEWO na mnie napadło !
    • Gość: fachowiec Oszpecono krajobraz IP: 80.51.222.* 21.02.07, 07:00
      Przecież droga do Koniecpola przez jaskrów to jest droga wojewózka. Od kiedy to
      zarządza nią dyr. Kusmierska.
    • Gość: myslacy Oszpecono krajobraz IP: *.bibl.pcz.czest.pl 21.02.07, 08:26
      cos trzeba wlozyc do tysięcy kominkow
    • Gość: Konrad Re: Oszpecono krajobraz IP: *.man.czest.pl 21.02.07, 14:12
      Nigdy nie słyszałem żeby drzewo z pobocza wjechało w samochód jadący po drodze.
      To nie drzewa zabijają tylko ludzka głupota, a ci którzy mówią że drzewa
      zabijają i trzeba je wyciąć niech lepiej zdejmą nogę z gazu bo drzewa nie śpią
      i wiedzą komu pod koła wyskoczyć.
    • Gość: Jose Oszpecono krajobraz IP: 212.87.244.* 21.02.07, 16:28
      Jestem mieszkańcem Jaskrowa i widziałem jak owa firma zajmowała się przycinaniem
      (nie wycinaniem) drzew, z cała pewnością stwierdzam że żaden z pracowników owej
      firmy nie zna się na przecince drzew. Nie poprawiło to w żaden sposób
      bezpieczeństwa na drodze. Mam jedno pytanie co sie stanie z konarami, gałęziami
      zalegającymi w rowach? Kto je sprzątnie? . . . Polaku, Polska na ciebie patrzy
      oczyma przeszłości, wstyć się!!!!
    • Gość: tulip Re: Oszpecono krajobraz IP: *.icpnet.pl 21.02.07, 18:41
      jesli chcesz sie wypowiadac, to chociaz rob to poprawnie! nie kierowcą a
      kierowcom!!!
    • Gość: emiter Oszpecono krajobraz IP: 193.93.91.* 24.02.07, 01:49
      wiecie kogo wynajmują do tych "pielgnacji"?? robolow ze zwyzkami z zakladow obrobki metali etc... jakie oni maja pojecie o profilu rozrodczym drzewostanu?? gdzie je przyciac by nie zaszkodzic rozrodowi ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka