Dodaj do ulubionych

Egzaminatorzy WORD

IP: *.prenet.pl 22.02.07, 15:36
Piszcie, co sądzicie o egzaminatorach częstochowskiego WORD-u. Szczególnie
interesują mnie opinie o Nowaku, Marciniaku i Ciesielskim.
Obserwuj wątek
    • Gość: me88 Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:00
      Coz nie zetknolem sie z zadnym z nim. mialem juz 'okazje' pare razy zdawac
      (niestety) w naszym wordzie i powiem ze panowie egzaminatorzy M.B. i A.A. byli
      spoko. Nie mam im nic do zarzucenia.
    • missdestiny Re: Egzaminatorzy WORD 22.02.07, 16:29
      Miałam egzamin z Marciniakiem, bardzo nie miły pan;/ nie życzę nikomu trafic na
      niego. Jak zauważy, że ktoś jest zdenerwowany to już koniec, po egzaminie. Był
      chamski, stwierdził, że wcale nie umiem jeździc, ale następny egz zdałam bez
      problemu:)Koleżankę natomiast oblał za to, że za dobrze jeździ (dokładnie tak
      jej powiedział) i popełnia błędy, które są mało istotne podczas jazdy ale nie
      mają prawa zdarzyc się na egzaminie:/ Życzę powodzenia i nie trafienia na
      Marciniaka:)
      • Gość: .... Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.51.233.* 02.04.07, 14:23
        he he
        • Gość: gosia Re: Egzaminatorzy WORD IP: 212.160.86.* 06.04.07, 11:55
          ja miałam z panem marciniakiem i zdałam za pierwszym razem:)
    • Gość: gosia Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.prenet.pl 22.02.07, 16:35
      pierwszy egzamin mialam z marciniakiem, bardzo zlosliwy gosc .. :/ bardzo mnie
      stresowal :/ niezdalam... za druugim razem mialam ze stelmaszczykiem- super
      facet, mily nie stresowal mnie wogole i zdalam!! mialam trudna trase i
      jezdzilam 40 minut ale z nim moglam jezdzic nawet 2 godzinki.. :)
    • Gość: pzdr Re: Egzaminatorzy WORD IP: 212.87.240.* 22.02.07, 17:00
      Miałem z Marciniakiem, było bardzo normalnie. Sam zagadał po jakimś kilometrze o
      szkołe itp (były dyrektor jak wiadomo), później jakieś tam tematy o drogach i
      kierowcach. Był moment w którym nie powiedział mi gdzie mam skręcic na
      skrzyżowaniu to mnie zwyczajnie przeprosił, wcześniej na głownej miałem
      rowerzyste który nie kwapił się żeby ruszyć. Poczekałem chwilę, machnołem mu
      ręką żeby jechał, stał dalej więc ruszyłem- myślałem, że mnie obleje- powiedział
      że wymusiłem pierwszeństwo ale przymkniemy na to oko bo coś z tym rowerzystą
      było nie tak. Później kazał mi stanąć pod kioskiem, kupił sobie gazete i prosto
      do worda. Bezstresowo mimo że słyszałem cuda o nim. Wcześniej oblalem u... no
      właśnie, nazwiska nie mogę zsobie przypomnieć :p
      • Gość: kursant Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:07
        a co sądzicie o Ciesielskim?
        • Gość: s Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 18:56
          a ja mialam egzamin z nowakiem.spoko gosc ale oblalam na łuku. naprawde nie
          jakis straszny i nawet zarty opowiadal.a potem zdawalam z innym i juz
          zdalam.ale ten drugi to po prostu swietny gosc!
          • Gość: jaTOja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:01
            ilu jest mniej więcej egzaminatorow w czestochowie? ilu z nich jest miare
            normalnych a ilu "sie czepia"? egzamin mam za 2 tygodneii mam adzieje ze trafi
            mi sie ktos normalny.
            • Gość: suzi Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.cn.com.pl 22.02.07, 19:24
              Ja mialam egzamin z Samborem,tez koles ok.Jak pojedziesz dobrze to zdasz.Tylko
              nie za szybko bo tego nie lubi.Mialam wrazenie ze on sie bardziej bal niz ja.W
              koncu nie wiadomo co taka zestresowana osoba moze zrobic na drodze:P
          • Gość: jaTOja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 18:25
            a jak poradziliscie sobie ze stresem na egzaminie?czy pokazujac swiatla, mam je
            wlczyc, obejsc saochod do okola, wlaczac kolejne jak ktore mi poda, czy musze
            pokazac dokaldnie ktora zarowka sie swieci itp?moze glupie pytanie ale egzamin
            mam juz niedlug i zaczynam sie denerwowac.
      • Gość: Gosssc Re: Egzaminatorzy WORD IP: 217.153.246.* 07.05.07, 16:27
        Tez zdawalam egzamin u Marciniaka, pomimo ze pan nie był za miły na palcu, to na
        mieście okazał się bardzo w porządku. Faktycznie sam rozpoczął rozmowę, ja ją
        później podtrzymałam, przez co nie denerwowałam sie za bardzo i udało sie.
        Zdałam za pierwszym razem i co mnie zaskoczyło an koniec pożyczył mi nawet
        dalszej szczęśliwej jazdy :)))
    • nieznana20 Re: Egzaminatorzy WORD 22.02.07, 19:40
      Miałam pierwszy egzamin z Nowakiem, którego nie zdałam na placu przez swoje
      błędy. A co do egzaminatora to był OK, ale słyszałam różne opinie na jego temat.
      ja nie odniosłam negatywnego wrażenia wręcz przeciwnie.
      • Gość: milka Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.tktelekom.pl 22.02.07, 19:47
        Pan Nowak jest bardzo miły na placu ale na miescie wymyśla dziwne rzeczy i juz
        nie jest taki miły.Ja nie zdałam u niego na placu, ale ze swojej winy...Zdawałam
        u miłego egzaminatora, chyba jakiś ślązak bo tak fajnie
        zaciągał:)milczący,wydawał się niemiły a okazał się w porzadku:)powodzenia
        • amelka110 Re: Egzaminatorzy WORD 22.02.07, 19:56
          Ja miłam egzamin z Marciniakiem, i zdałam za pierwszym razem, bardzo miły Pan,
          mimo stresu, starał sie mnie uspokoić... Miło wspominam egzamin. Powodzenia
          zdającym
    • Gość: aaaaaa Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:12
      Może wiecie cos wiecej o innych egzaminatorach bo w sumie jest ich przecież
      sporo, a tu na forum przewijają sie głównie te same nazwiska.Czyżby reszta byla
      mniej popularna?
      • Gość: Bulina egzamin, kto dal prawko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:07
        ciekawe kto dal prawko pewnej pani B.........?
        w niedziele (na podworku gdzie mieszka)
        uszkodzila rynne starostwa powiatowego
        a w poniedzialek nie dojechala do pracy
        bo zatrzymala sie na autobusie mpk.
        to byly jej dwa pierwsze samodzielne kursy,
        ktore zakonczyly sie uszkodzeniem autka.
        musiala miec baaaaaaaaaaardzo wyrozumialego
        EGZAMINATORA
      • Gość: Amelia Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.02.07, 00:00
        Pan Kawa...SUPER
    • Gość: Madzia Re: Egzaminatorzy WORD IP: 195.205.202.* 22.02.07, 20:46
      Ja z Ciesielskim miałam testy.Był bardzo niemiły.Krzyczał na nas, że nie umiemy
      się komputerami obsługiwac.Później krzyczał na chłopaka, że miał "wieśniacką"
      bluze.Na szczęście jazdy miałam z panem Gabrysiem.Niestety oblałam z własnej
      winy na łuku.Na drugim egzaminie jeżdziłam z panem Kazimierzem
      Pietrzakiem.Również był bardzo miły,uśmiechał się.Oblałam ponieważ nie ustąpiłam
      pierszeństwa pieszemu.Za trzecim razem dostałam pana Kawę.Nie był zbyt
      miły.Oblał chłopaka o to że zapomniał pokazać 1 światło.Ja jeździłam z nim 45
      min!!Ale zdałam.2 razy mi zgasł ale pozatym ok.Nie popełniłam większego
      błędu.Jeżdziłam po rakowie, trasa DK1, koło Macro.Trasa ogólnie trudna.Zdałam za
      3 ale teraz jeżdzę cały czas swoim autkiem-już 5 miesiecy-bez żadnych
      uszczerbków.Nie stresujcie sie i powodzenia na egzaminach.Pozdrawiam
      • Gość: re Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.07, 19:24
        Co to był za problem z tym ubraniem?
      • Gość: blondynka Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:16
        K.Pietrzak miły ????? :-)) ... nie przy jedzeniu ...:-))) a co w nim takiego
        miłego ? usmiechał się ? super ! ale cię oblał ! z uśmiechem ...hehehehe >
    • Gość: gosia Re: Egzaminatorzy WORD IP: 212.160.86.* 22.02.07, 21:29
      Z tej trójki miałam do czynienia z nowakiem, srednio sympatyczny pan.... a poza
      tym mnie oblał za pierwszym razem, więc szczególną sympatią do niego nie
      pałam. drugi egzamin z Gabrysiem- miły, lekko starszy pan, całkiem sympatyczy:))
      • Gość: Jaa K-cK Re: Egzaminatorzy WORD IP: 213.199.204.* 17.03.07, 13:10
        Ja zdawałem u Nowaka spoko koleś zdałem za pierwszym nic do niego nie mam ogólnie :) powodzenia zdającym :D
    • Gość: Anika Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:39
      Za pierwszym razem - Pawełczyk. Nie zdałam, bo 5 centymetrów za daleko stanęłam
      od linii na łuku :/ Drugi egzamin - Sambor - super pozytywnie, bardzo miły
      facet, zero stresu :)
    • gabi012 Re: Egzaminatorzy WORD 23.02.07, 12:18
      ja zdawalam u Marciniaka. zdalam za pierwszym razem. Ogolnie na kursie jeżdzilam
      na micrze, a na egzaminie mialam Opla. jak zobaczylam samochod i marcianiak,
      myslalam,ze po mnie. na placu ruszylam na recznym, ale cofnal mnie i kazal
      ruszyc jeszcze raz. Na miescie kazal mi zmienic pas, ale nie zrobilam tego , bo
      sie balam, ze na jakies auto wpadne. Troche pokrzyczal. Juz myslalam, ze mnie
      obleje, ale jakos mi sie udalo. ogólnie nie bylo tak źle, moze mial dobry dzień,
      bo slyszalam, ze jest dość ostry. Życze powodzenia na egzaminie. najwazniejsze,
      to sie wyluzowac, w miare mozliwosci.
      • Gość: gość Re: Egzaminatorzy WORD IP: 212.160.86.* 24.04.07, 11:49
        marciniak ma taką baję pierwszych 5 zdaje resztę oblewa
        w końcu kolejna kasa!!!!
    • Gość: yaga Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.prenet.pl 23.02.07, 14:00
      Uważam, że pan Marciniak jest zupełnie normalnym egzaminatorem (choć krążą
      legendy...), ale pamiętajmy, ze z reguły mówi się źle o tym, kto nas oblał. Ja
      osobiśice życze wysztkim na egzaminie Pana Pawełczyka - sensowny, rzeczowy i
      zwyczajnie ludzki.
      • Gość: gołota Re: Egzaminatorzy WORD IP: 83.18.124.* 23.02.07, 15:57
        ja miałem z niejakim p.Wacławkiem i chociaż zdałem za pierwszym to muszę
        powiedzieć że specjalnie stresował i denerwował wszystkich zdających od samych
        testów....
    • Gość: :D Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:38
      Najlepszy to jest Gabryś. Ja miałam przyjemność mieć z nim egzamin i zdałam za pierwszym razem, bardzo sympatyczny, na egzaminie miał na głowie taki słomkowy kapelusz, który zdjął na placu i nasypał sobie doń orzesków i sobie tak je jadł:D, podczas gdy my się męczyliśmy na placyku, bardzo miło go wspominam, prawie w ogóle się nie stresowałam, a z mojej grupy zdało ok 60%.
    • Gość: Russian Girl Re: Egzaminatorzy WORD IP: 212.87.241.* 25.02.07, 20:11
      Zdałam u Pana Kawy parę lat temu za pierwszym razem, oczywiście. Bardzo mile
      wspominam ten egzamin, codziennie popijając kawę... Pan był bardzo miły,
      rozmawialiśmy całą drogę, na koniec powiedział że jeżdżę jak zawodowy szofer.
      Miło to było usłyszeć. Zyczę powodzenia!
      • Gość: jaTOja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 18:29
        a jak poradziliscie sobie ze stresem? czy pokazujac swiatla mam je wlaczyc i
        obejsc samochod dookola?zazwyczaj mowia ktore swiatla nalezy wlaczyc? i mam
        dokladnie pokazac ktora zarowka sie swieci?moze glupie pytanie al eniedlugo mam
        egzamin i zaczynam sie denerwoac.
        • czahulec13 Re: Egzaminatorzy WORD 03.03.07, 15:02
          .. ze stresem trzeba "po prostu" umieć sobie radzić :)
          Jeśli chodzi o światła, to musisz po kolei włączać poszczególne i za każdym
          razem sprawdzasz czy się palą(świecą:).. ja dodatkowo mówiłem egzaminatorowi,
          które aktualnie sprawdzam. Przy okazji etapu - pokazywania wlewów płynów pod
          maską, (przypominam !!!), że w nowej Corsie wlew płynu hamulcowego jest przy
          szybie, pod czarną plastikową klapką lekko po prawej str.(w sumie mocno
          zakamuflowany, choć jest napis pł.hamulcowy:) to mi i tak zajęło znalezienie go
          5min heh )
          Nie spieszcie sie, potraktujcie to jak "małą szkolną kartkówke", aha i
          stwarzajcie pozory bycia "pewnym siebie" może wam pomorze ;) powodzenia.
          • czahulec13 Re: Egzaminatorzy WORD 03.03.07, 15:17
            .. miało być "pomoże" przez "ż" a nie "rz" (dobrze że ortografii sie nie
            czepiaja na egzaminie:)
      • Gość: Matek Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 21:48
        Sranie w banie jak bedziecie umieli jezdzic to u kazdego zdacie ja tam niczym
        sie nie stresowalem czy trafie na tego czy tamtego przyszedlem rano na testy
        pozniej jazdy i do domu i po robocie...
        • Gość: Ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: 193.93.90.* 02.03.07, 22:58
          A ja widzialam pare dni temu mloda kobitke egzaminatora..ciekawe jak u niej sie
          zdaje?
          • Gość: Licealistka Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 09:25
            a ja mam egzamin 20 marca....i nie moge juz wytrzymac
            • Gość: jaTOja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:13
              a ja 9 marca i nie moge sie juz doczekac :) choc wydaje mi sie ze pewnie niezdam
              bo ja pecha mam heheh.ale to pierwszy egzamin dopiero
              • Gość: ... Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.54.170.* 03.03.07, 18:04
                A kiedy zapisywałyście się na egzamin? Długie są teraz terminy? Miesiąc? Mniej?
                więcej? PZdr
                • Gość: mmm Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.48.178.* 03.03.07, 18:08
                  Ale jestdwóch Nowaków z tego co wiem. Który jest spoko?
                  • Gość: jaTOja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:58
                    ja na egzamin czekam 3 tygodnie. wiec chyab niedlugo :)
                    • Gość: zaza Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 20:06
                      a ja musze sie pochwalic ,ze trzy razy trafialam na pana Grzegorza Nowaka i
                      bec - nie zdawalam - na miescie-za czwartym razem trafilam na pana Marciniaka -
                      myslalam ze juz po mnie...a tu calkiem calkiem ZDAŁAm - i mam satysfakcję ,ze
                      własnie u niego.Nowak jest nieprzyjemny ,impertynencki i gburowaty....a przy
                      tym bardzo przystojny
                      • Gość: mmm Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.48.178.* 04.03.07, 19:24
                        tam pracuje tylko 4 egzekutorów?
                        • Gość: jaTOja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:25
                          ilu jest wszystkich egzaminatorow w czestochowie? tak z ciekawosci pytam
                      • Gość: blondynka Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 18:46
                        Nowak G. jest przystojny? , a czy przypadkiem nie masz zbyt dużej wady
                        wzroku ???? (no ale podobno o gustach się nie dyskutuje) ... znam naprawdę
                        super przystojnego egzaminatora :-)))), a zdawałam z Kawą , mam traumatyczne
                        wspomnienia , ale zdałam :-)))
                  • Gość: andzia Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 11:06
                    Grzegorz to bardzo inteligentny i na poziomie gość wymagający ale szanuje
                    człowieka i nie odstawia dziwactw umiesz zdajesz nie umiesz nie zdajesz bez
                    ściemy a Adam to jak mu zawieje
                    • Gość: DAGAAAAA Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 16:32
                      skąd wiesz,że Grzegorz N. jest inteligentny i na poziomie ? a może musi tak
                      udawać ,bo jest szefem wszystkich egzaminatorów .... :-))) w każdym razie jak
                      dla mnie to ani przystojny , ani inteligentny , ani na poziomie ani
                      błyskotliwy ... myślę ,że trochę za duże mniemanie o sobie i zbyt duży dystans
                      do świata ....
                      • Gość: ala Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:14
                        grzegorz n to wstretny facet...nigdy wiecej
          • Gość: andzia Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 11:02
            maaaaaaaaaaaaaaasakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wordzik Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:34
        ja mialam z pietrzakiem...b mily a\
        • Gość: mmm Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.48.178.* 06.03.07, 20:44
          czyli jest czterech egzekutorów.
          • Gość: jaTOja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 10:03
            ile czeka sie miedzy teoria a jazda na swoja kolej? to idzie nazwiskami
            alfabetycznie?
            • Gość: 33 Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.net 07.03.07, 11:34
              Idzie alfabetycznie.. a czekasz w zależności od tego jak szybko napiszesz..
              szybko napiszesz - dłużej czekasz ;) generalnie 5-10 minut od momentu gdy kończy
              się czas przeznaczony na egzamin teoretyczny. (wyjdziesz wcześniej - musisz
              poczekać na wszystkich)
              • Gość: jaTOja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 12:22
                chyba nierozuemiem, jak konczy sie czas teori to po niej 5-10 min czekam? ile
                mneij wiecej jest osob w grupie?
                • Gość: 33 Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.net 08.03.07, 13:21
                  tak.. czekasz mniej więcej 5-10 minut. Powiedzmy że teoria planowo konczy się o
                  8.00 (możesz wyjść wcześniej) to o 8.05 - 8.10 powinnaś być już na placu.
                  • Gość: jaTOja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:15
                    aha, dziekuje :)
                    • Gość: marcinczwa Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:47
                      ja czekałem prawie godzinę
                      • Gość: mm Re: Egzaminatorzy WORD IP: 195.205.202.* 08.03.07, 17:44
                        Ja az 2;/ myslalam, ze tam zejde;/ jescze ten "cudowny" filmik ku chwale WORDu.
                        dobrze, ze bylo w miare cieplo i mozna bylo na zewnatrz wyjsc...
                        • Gość: Aga Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.realestate.net.pl 08.03.07, 18:44
                          zdałam za drugim razem u Marciniaka właśnie, choć chciałam uciekać bo każdy z Życzliwych mówił że to najgorszy egzaminator. Za pierwszym razem nie umiałam opanować nerwów i rzeczywiście słusznie oblałam u Galińskiego (ale miło było, facet OK)Nie mam złych wspomnień z egzaminów, ale dopiero po roku jazdy mogę powiedzieć że nie boję się i wszędzie dojadę. Nie jestem też zakałą drogi, ale to zasługa mego meża , a nie egzaminu!!!!
                          • Gość: mmm Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.48.178.* 08.03.07, 19:36
                            a powinna być zasługą instruktora
    • Gość: jaTOja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 21:43
      do osoby ktora ciagle podbija watek:kiedy amsz egzamin?
    • Gość: palewska Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:28
      Ja zdawałam u p. Suligi i każdemu życzę takiego egzaminatora. Profesjonalista a
      przy tym normalny człowiek.Super egzaminator .To był mój 3 egzamin , a 1
      zdawałam u p. Pietrzaka - też b. porządny gość.Oblałam na łuku i to moja
      wina.Niestety miałam tak fatalnego instruktora {Kulisiewicz}.Dopiero jazdy u
      innych mi pomogły i p.Suliga powiedział Ze przejechałam łuk super.Pamiętajcie -
      dobry instruktor to połowa sukcesu.
      • Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:54
        Ja miałam egzamin z Panem Gąciarkiem,naprawdę bardzo miły i sympatyczny,a
        jednoczesnie kompetentny egzaminator,bezstresowo i na luzie,wyjatkowo pozytywnie
        wspominam.
    • Gość: aa Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:30
      ja mam egzamin 20 marca. boje sie ! a
    • Gość: też podbijam :) Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 19:18
      Bardzo fajny wątek sie rozwinął,piszcie bo na pewno każdy ma jakies
      doswiadczenia zwiazane ze zdawaniem egzaminu na prawo jazdy.
      • Gość: zjawa Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.taboo-inc.com 11.03.07, 19:44
        a ja mialm egzmain w srode... a panem....hm.... Gęsiorek. Gąsiorek,
        Gosierweicz?? cos w ten deseń. ale zajebisty koles. zdalam za peirwszym i
        bardzo meni cieszy to że nie bede musial wracac na ulice hallera 1 juz więcej.
        Powodzenia zycze I jak najmniej stersu, wiem że to nei ejst latwe ale najwiecje
        daje:)
    • Gość: me Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 19:58
      Zauważcie jedną, podstawową zależność dotyczącą Marciniaka: dla dziewczyn jest
      chamski i je oblewa, ale dla facetów jest spoko.
      Mnie oblał za to, że wyjeżdżając z ośrodka, właczając kierunkowskaz, wyłączyłam
      przypadkiem światła. Od razu mi podziękował. ok. Ale na tym samym egzaminie
      kolega zdał, mimo tego, że prawie potrącił przechodnia na pasach i wjechał "pod
      prąd". To mówi chyba samo za siebie.
      • Gość: ktos Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:46
        chodzą pogłoski że jakas młoda niedoświatczona kobieta - kierowca spowodowała
        wypadek w którym zginal syn marciniaka
    • Gość: gizmo Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 17:07
      A może jakieś opinie o egzaminatorach na kat. C i C+E?
      • Gość: ja Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 15:24
        Otoz kolego kat.C to egzamin z P.Kansym- bardzo pozytywne wrazenia, choc
        zdecydowana czesc grupy "polozyla" egzamin, katC+E...Pan Monacki-sympatyczny
        czlowiek, na egzaminie bezstresowa atmosfera.Pozdrawiam i życze powodzenia
    • Gość: lil Jay Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.cn.com.pl 16.03.07, 19:08
      ja zdałem za 4 a teraz mnie ten word juz nci nie obchodzi i bujam sie furką
      • Gość: mloda Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.apus-net.pl 19.03.07, 18:21
        ja zdałam dziś za pierwszym razem!!!egzamin miałam z p. Adamiakiem czy jakos
        tak:)bardzo mily i spokojny facet:)życzę wszystkim powodzenia!!
    • Gość: DAGAAAAA Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.51.233.* 21.03.07, 12:43
      egzaminatorzy WORD Cz-wa to najseksowniejsi , najprzystojniejsi, najmądrzejsi,
      najinteligentniejsi , najbardziej wyrozumiali mężczyźni w całym powiecie ... to
      ludzie którym na sercu leży dobro zestresowanych zdających... "przewodniczy" im
      G.Nowak ... jejjj co za gość ! do dziś przed oczami mam obraz jego przystojnej
      smukłej sylwetki i pięknych oczu z których patrzy dobro i zrozumienie dla
      drugiego człowieka ... można tak pisać w nieskończoność .... pozdrawiam
      wszystkich pięknych Panów Egzaminatorów, którzy potrafią z siebie czasem
      wykrzesać odrobinę humoru !!! aaaa i Panią Egzaminator, która chyba nie
      uzależnia wyników egzaminów od tego czy jest "dysponowana" w danym dniu czy
      nie .... :-)))
      • Gość: babka Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 13:02
        świetnie napisane:)
    • Gość: kobieta za kółkiem Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 13:17
      Zdawałam trzy razy. Najpierw oblałam pachołki, przy których egzaminator zaczął
      tak"uważam, że kobiety nie powinny mieć prawa jazdy, ale skoro mamy tutaj dwie
      chetne niech spróbują"-obie poszłyśmy na pierwszy ogień, obie oblałyśmy.Drugie
      podejście skończyło się w alejach po tym jak pan stwierdził, ze "w czasie jazdy
      się nie rozmawia z pasażerami" a potem zgasł mi silnik-"drugi błąd". Za
      trzeciem razem wszystko poszło perfect-długa trasa, straż na sygnale,
      skomplikowane skrzyżowania i to był ten ostatni raz, właśnie u Marciniaka
      (przede mną kilka osób oblał, a za mną pozostały tylko dwie).Z wrażenia jak
      wpisał w protokół "p" zapaliłam silnik po to by zaciągnąć ręczny...Od tej pory
      minęło 10 lat.Nigdy nie stwierdzę, ze jestem super kierowca, ale sam fakt, że
      nie boję się nigdzie jechac i w każdą pogode wsiadam za kółko i że uwielbiam to
      robić i nie jestem "niedzielnym kierowca" tak jak wiele kobiet które zdały
      wtedy kiedy ja i to za 1-szym razem jakoś o mnie świadczy. Dla przyszłych
      kierowców mam rade:egzamin w porównaniu z tym co się dzieje na naszych drogach
      to pikuś-wiem bo jeżdze praktycznie codzień.
      • Gość: DAGAAAAA Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.51.233.* 21.03.07, 13:39
        to naprawdę nieważne u kogo zdajecie egzamin , ważne jest tylko to czy w danym
        dniu pan egzaminator miał poranny sex czy nie :-))) PANOWIE EGZAMINTORZY !
        UPRAWIAJCIE SEX CODZIENNIE ! to dla waszego zdrowia i dla psychicznego
        zdrowia zdających :-))))
        • Gość: jogi Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:09
          dobre, dobre........
          • Gość: DAGAAAAA Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:15
            noooo... dobre :-)) ale czy nie mam racji?? :-))) ja też jestem cały dzień
            wkurzona jak mnie rano mąż nie bzyknie :-))))))))))))))))
          • Gość: Justyna Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.lelewela.trustnet.pl 21.03.07, 19:54
            Dobre i prawdziwe=)
            • Gość: DAGAAAAA Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:54
              noo ! fajnie to wymyśliłam .... :-)) z tym sexem rzecz jasna !!! mam
              nadzieję ,że chociaż jeden z Panów Egzaminatorów kiedyś przeczyta to forum ...
              trochę w tym wszystkim racji jest !! ja zdawałam z P.Kawą .... cały czas
              gadał i gadał i gadał " nie zna pani swojego miejsca na drodze ... ble ble
              ble .." ale wiem ,że to porządny gość... !! nie stresuje zdających bez
              względu na to czy miał poranny sex czy nie :-)))))))))))))
              • Gość: egzaminator Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.centertel.pl 29.03.07, 20:12
                Z tym sexem to chyba i prawda, w końcu egzaminator i zdający powinien być
                rozstresowany /żeby tylko się myli - niestety jest to dosyć nagminny przypadek/
                i myślę, że wyniki będą lepsze dla zdających.
                pozdrawiam i życzę samych ocen pozytywnych.
                • Gość: DAGAAAAA Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:07
                  prawda ,prawda !! a może dyrektor WORD-u w ramach funduszu socjalnego raz na
                  jakis czas zoorganizuje egzaminatorom taką "rozstresującą " imprezę :-)) ,a co
                  do mycia to może przed przystąpieniem do egzaminu sprawdzać stan higieny :-
                  ))) .... a może tylko się wydaje ,że oni się nie myją ? może po prostu na
                  widok naburmuszonych egzaminatorów pot z nich spływa :-))))))))))???????
                • Gość: majka Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.51.233.* 04.04.07, 16:19
                  i co Panie G...k :-)) co Pan tak zamilkł ? :-))
    • Gość: mysza Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:58
      a czy ktoś zdawał z Pietrzakiem ? da się przy nim zdać ?
      • Gość: ddd Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 14:45
        dobre pytanie
        • Gość: DAGAAAAA Re: Egzaminatorzy WORD IP: 80.51.233.* 22.03.07, 14:57
          jeśli dobre to odpowiedz ! :-)))
      • Gość: gość Re: Egzaminatorzy WORD IP: 195.205.202.* 22.03.07, 16:19
        Da się , na początku był trochę niesympatyczny ale później spoko, ogólnie nie
        jet zły wiele wybaczył mi na placu manewrowym
        • Gość: mysza Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:53
          no to chyba P.Pietrzak miał jeden ze swoich lepszych dni .... może jakiś
          poranny sexik jednak był :-)))))))))
    • Gość: laska Re: Egzaminatorzy WORD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 17:54
      Hej ja zdalam egzamin za 4 razem...Obecnie czekam na prawko:D Po 2 oblanych egzaminach Mialam rok przerwy potem z nowu sie zawzielam i w koncu zdalam:):):):)Pierwszy egzamin mialam z takim grubszym i z fajka ..no zajebisty koles..nie zdalam z mojego powodu na placu..;p potem ku.. Spyra prze..y gosc.. jak patrzyl to mi sie zygac chcialo jest straszny.. i to wiele osob mi to potwierdza..naprawde... nie zycze miec z nim egzaminu.. potem z zajebistym panem o nazwisku bodajze pawelczak czy jakos nie zdalam na miescie tes z mojego powodu bo mialam pierwszenstwo..;p ale naprawde fajny koles mily usmiechniety caly czas gadalismy taki zyciowy... i na koncu z panem Samborem...bardzo mily naprawde..spokojny nawet przystojny jak na swoj wiek..naprawde fajny polecam tych 2 panow:):):):):):):):):)::)):): Zycze powodzenia wszystkim zdajacym:):):
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka