Dodaj do ulubionych

Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:40
Mam 40-stkę, jestem już lekko szpakowaty ale jak twierdzą niektóre kobiety
bardzo przystojny a podobają mi się kobiety ok. 25-30 lat, czy to nie zbyt
duża różnica wieku?
Obserwuj wątek
    • Gość: jerzy Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:46
      NIE.Pokochać zawsze trzeba i spróbować warto.
      • Gość: grzta Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:50
        Do pary? Nawet do dwóch - tyle ze każdy do innej.
    • krzepice.city Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? 23.02.07, 00:21
      za duża!
      idź się wyspowiadać za grzeszne mysli !
      na klęczkach !
      • Gość: kwiatuszek Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 00:40
        jak Cię tylko chcą te co Ci się podobają to sie nawet nie zastnawiaj:))),
        gorzej jak masz marzenia na wyrost, ale zawsze sobie możesz pomarzyć...;)
    • Gość: woman Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:32
      oli dojrzały z ciebie facet,a takie pytania zadajesz,jak nastolatek..
    • Gość: puella Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? IP: 82.160.6.* 23.02.07, 13:29
      Oczywiście, że są do pary. Jeśli się szczerze pokochacie to nie widzęw tym nic
      złego.
      • Gość: racjonalista. Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 14:10
        Tylko powiedz swojej wybrance , że za 20 lat ona bedzie mieć 45 , a Ty 60 i co
        w wtedy . Jesteś żonaty? Bo jak tak to wracaj do żony ,i nie bałamuć 25 latek .
        Pozdrawiam . Miłośc powinna mimo wszytko racjonalna.
        • Gość: młokos Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? IP: 80.54.171.* 23.02.07, 14:47
          Pan Stasiu miał 80 lat i poślubił 20 -latkę. A kolega się pyta. A co z nią
          zrobisz za 10 lat. Na to odpowiada. -Wygonię tą staruchę.
          • Gość: nina Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? IP: 80.54.171.* 23.02.07, 16:06
            Nie widzę problemu. Jeśli jest między nimi miłość... Pozdrawiam i życzę
            powodzenia.
            • Gość: Amelia Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.02.07, 19:54
              Witam, na wstępie napiszę że gardzę wypowiedzią osoby o nicku Krzepice.city...
              Według mnie różnica wieku nie ma nic do rzeczy...moja przyjaciółka ma 30 lat a
              jej mąż Mietek 55 i najważniejsze w ich związku jest zaufanie. Na początku ich
              znajomości wszyscy koledzy zazdrościli Mietkowi dziewczyny - młoda, ładna i
              wogóle...Po ich ślubie zaczęli mu dogadywać, że młodsza żona to to samo co
              posiadanie ,, rogów ''...i patrząc przez pryzmat ich prawie 10 letniego
              małżeństwa widzę , że różnica wieku nic a nic nie znaczy...Jeśli kochasz swoją
              kobietę to nigdy nie pozwól jej zwątpić w Twoje uczucie...Miłość dodaje nam
              skrzydeł w szarej codzienności
              Pozdrawiam i życzę powodzenia Amelia
              • krzepice.city Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? 23.02.07, 19:56
                55 latek o typie psychologicznym pedofila a 30 latka wychowywana z pewnością
                bez ojca - proste :)
                • Gość: Amelia Re: Do Krzepice.city IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.02.07, 22:23
                  Szanowny Panie to co Pan pisze to stek bzdur. Szczerze powiem, że chętnie
                  spotkałabym się z Panem w realu na rozmowie psychologicznej. Wybór lokalu
                  pozostawiam Panu, jednak w Krzepicach jak ostatnio tam byłam to czas mozna
                  spędzic chyba tylko na stacji bp lub w Zajeździe????Zaznaczam, że znam dobrze
                  Krzepice.
    • Gość: rolo Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:01
      spoko gościu przecież nie umierasz,a moze masz coś do zaproponowania więcej niż
      młodsze pokolenie, pozdrawiam
    • Gość: młokos Re: Czy 40 letni facet i 25 latka są do pary? IP: 80.54.171.* 23.02.07, 21:21
      Jak biorę młodą i liczną dziewczynę na żonę , to znaczy biorę ją dla kolegów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka