anawoj 22.02.07, 21:20 Czy ktoś korzystal z usul lekarzy w solmedzie (peelingi chemiczne, zabiegi na blizny itp)? Ile kosztuje pierwsza konsultacja i do kogo najlepiej isc? Co sadzicie o tej przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nora25 Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:14 polecam dr orlitz-magdziarz.leczyłam się u niej i jestem zadowolona.pierwsza wizyta kosztuje 60 zł a następna taniej.usługi kosmetyczne na wysokim poziomie.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.server.ntli.net 12.03.07, 14:40 do nora25.....To zajebiscie sie leczylas jak nie wiesz jak sie nazywa!!!Bo to pani Orlik-Maciarz!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pex Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:20 chyba c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO ANIA Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:04 Nie rozumiem po co się udzielasz jak nie masz pojęcia o czym piszesz. Po co robisz z siebie kretynkę?! Jak można komuś zarzucać, że się pomylił, a samemu nie mieć o tym zielonego pojęcia? Ta Pani dermatolog nazywa się Joanna Magdziarz-Orlitz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naprawde warto Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:14 Jestem po pierwszych kwasach, jak narazie jestem zadowolony.Leki jakie dostałem wcześniej też poskutkowały. Wcześniej byłem u 2 dermatologów, u jednego nawet kilkakrotnie i było fatalnie, były to przychodnie. Ja nie żałuję że właśnie tam trafiłem. Wizyta 50zł, a te kwasy co ja miałem 150zł. Ja chodzę do dr.Magdziarz-Orlitz. Musisz wcześniej się umówić na wizytę. solmed.com.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:17 Również leczę bliznę u pani Orlitz.Jestm zadowolona. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:20 nora25,wiola i naprawde warto to TA SAMA OSOBA!Moze sama pani doktor robi sobie reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 08:25 haha i pomyślec,ze weszłam w ten watek bo rzeczywiście chciałam sie cos dowiedziec, slomed tak cienko juz przędzie by na forum takie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia do a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 08:32 Nie przyszło Ci do głowy że moga to być naprawdę zadowoleni pacjenci ??? Ja nie jestem Panią doktor, tylko właśnie zadowolonym pacjentem. Żaden dermatolog nie umiał mi pomóc zrobiła to dopiero doktor Orlitz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczola Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.aster.pl 26.02.07, 09:59 ja bylam raz i wiecej nie pojde... atmosfera straszna, kosmetyki najtansze...jedyne co mi sie podobalo to gabinet Pani Doktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola do a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 11:35 Nic tam nie drażni jak głupota....Jakie masz dowody na to że ja i jeszcze kilka innych osób to ta sama osoba? Mój nr gg 3502189 jeśli masz życzenie to rozwieję twoje wątpliwosci. A co się tyczy Solmedu i pani Orlitz to podtrzymuję swoją wcześniejszą opinię-jestem ogromnie zadowolona. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: do a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:21 "Naprawdę warto" napisał mój syn i nie wiem dlaczego komuś przeszkadza jak ktoś jest zadowolony i wymyśla się że to reklama. Proponuje najpierw się zastanowić, a potem pisać. Napisał pozytywną opinię, bo naprwdę mu pani doktor pomogła. Nie powiedziałabym, że atmosfera jest tam nie przyjemna, wręcz odwrotnie. Z nie przyjemną atmosfera to sie spotkałam, ale w przychodni rejonowej NFZ, gdzie pani doktor miała minę jakby była zła, że wogóle ktoś przyszedł i nawet nie raczyła wstać zza biurka i przyjrzeć sie buzi, aby ocenić trądzik. A w Solmedzie pani doktor Orlitz podeszła do sprawy fachowo, a przede wszystkim uświadomiła 13 latka, że nie ma co sie załamywać, że nie jest najgorzej i będzie dobrze, odwrotnie było w przychodni jeszcze go nastraszyła, że tak i tak i trzeba to przeżyć, a po co? Być może psychiczne nastawienie do leczenia też jest ważne. Śmiało moge powiedzieć, że jestem również zadowolona z efektów leczenia, bo też mi zależy żeby moje dziecko miało ładna cerę nie musiało wysłuchiwać głupich komentarzy w szkole i żeby nie miało kompleksów. Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini dobrej lub złej, owszem nie każdy musi być zadowolony, ale po co zaraz takie osądy, że to jedna i ta sama osoba i że to reklama. Ale na ludzką głupotę nie ma rady i trzeba sie z tym pogodzić, a ty powinnaś sama zdecydować czy pójdziesz tam na wizyte czy nie, ale uważam że trzeba spróbować i sprawdzić żeby móc ocenić. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nora25 Re: do a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 14:16 głupota..., aż w oczy szczypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiola i ja to nie ta sama osoba, ale co ja się tłumaczę... jestem zadowoloną pacjentką pani dr Orlitz i tyle!!! nic dodać,nic ująć a ty myśl sobie co chcesz,masz prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: numer Zenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:57 Atak klonów.Ludzie piszą jako syn,jako matka.to żałosne.Nastolatek i matka razem przed kompem.Trochę wyobrażni,może dodacie babkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Zenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:57 To co matka nie może siedzieć przed komputerem??? Mam dobry kontakt z synem i rozmawiamy ze soba na wszystkie tematy, na ten ze jest taka rozmowa na temat solmedu na forum tez, wiec sie wpisałam, miałam do tego prawo. A ty mnie nie obrazaj, ze ja matka to juz stara i nie moge siedziec przed kompem jeszcze z synem, widać ty nie masz z kim siedziec ani rozmawiac. Ty miej wyobraznie załosny człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 11.03.07, 11:30 Witam wszystkich, w Solmedzie byłam ok 7 miesięcy temu u Pani Magdziarz- Orlitz. Byłam umówiona na daną godzinę, niestety o niej nie weszłam do gabinetu. Czekałam pod nim 40 min jak głupia. Gdy się do niego wreszcie dostałam moja wizyta trwała ok 7 minut!!!. Podczas rozmowy z Panią doktor odniosłam wrażenie że ją moje zdrowie wogóle nie obchodzi, dawała mi do zrozumienia że za długo u niej w gabinecie siedzę a przecież ona ma jeszcze innych pacjętów. Byłam już u różnych lekarzy ale z takim chamstwem się jeszcze nie spotkałam!! Byłam tam raz jedyny i więcej nie pójdę. Ta babka "leci" na ilość osób a nie na jakość usług!!Za wizytę zainkasowała 55 czy 60 zł teraz już dokładnie nie pamiętam. Wiem jedno że to były piemiądze wyrzucone w błoto.Co do innych lekarzy w tej przychodni to nie wiem, bo nie miałam styczności. Pozdrawiam i ostrzegam- trzymajcie się na baczności mając kontakt z tą lekarką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vit Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:13 Zgadzam się. I również mam wrażenie nachalnej autoreklamy na forum, byłem, wydałem kasę i więcej nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mison Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 16:57 to samo-byłem i nie pójdę więcej,ale reklama na autobusach fajna-te usteczka !Tylko nikt w gabinecie takich nie miał! [miała):( Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna 11.03.07, 12:02 heheeh dobre dobre zaraz znwu sie odezwa osoby z poczatku watku i zaczna sie tłumaczyc głupio :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:09 jesli pani doktor inaczej sie zachowuje w przychodni nfz a inaczej w prywatnej to znaczy ze jest bardzo prymitywna i ja nie chciałabym miec z nia nic do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: równiez klientka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:05 Uważam, że nie ma tu o czym dyskutować, każdy idzie tam gdzie mu odpowiada. Nie ma sie tu po co wypowiadać bo jak sie chwali to jest reklama, a jak sie gani to moze byc robienie komus świnstwa. Jak ktos jest zadowolony to zaraz na nich ujadacie, nie podoba sie to nikt was nie zmusza do chodzenia wlasnie tam, jest tyle prywatnych gabinetow, ze jest w czym wybierać. A wizyta kosztuje 50zł a nie 55 czy 60 zł jak sie bylo to sie pamieta ile sie zaplaciło. Pozostawie to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 12.03.07, 14:20 Jak mówię było to ok 7 miesięcy temu i nie muszę dokładnie pamiętać. Ja zapłaciłam 55 zł. Cena wizyty jest uzależniona od tego z czym się było!! Moja koleżanka była u niej ze 2 miesiące temu i zapłaciła 60 zł za "niby" poradę, niby- bo nic się więcej nie dowiedziała niż wiedziała, kolejna pacjętka olana przez Panią doktor .. . no ale kasę wzieła i to jest najważniejsze. . . bynajmniej dla niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 12.03.07, 14:25 * pacjentka sorry za błąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 12.03.07, 14:24 Jak mówię było to ok 7 miesięcy temu i nie muszę dokładnie pamiętać, mam ważniejsze sprawy na głowie niż rozpamiętywanie tego zdarzenia. Ja zapłaciłam 55 zł. Cena wizyty jest uzależniona od tego z czym się było!! Moja koleżanka była u niej ze 2 miesiące temu i zapłaciła 60 zł za "niby" poradę, niby- bo nic się więcej nie dowiedziała niż wiedziała, kolejna pacjętka olana przez Panią doktor .. . no ale kasę wzieła i to jest najważniejsze. . . bynajmniej dla niej. Tak każdy idzie gdzie mu się podoba, z tym masz rację, tylko tpo forum powstało poto żeby wyrazić swoją opinię na temat przedstawiony przez zainteresowanego. . . no ale ty chyba tegop nie rozumiesz. . .więc nie zabieraj głosu w sprawie, której nie rozumiesz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:48 Dajcie spokój niech każdy idzie gdzie chce i nie gadajcie na pania doktor. Jak wam nie pasuje to sie sami leczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:17 Buhahaha! Niech co krwawy Hegemon?! Niech żyje! Na zdrowie pani doktor orlitz- 50zł za nic- magdziarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 15.03.07, 21:31 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 15.03.07, 22:17 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 16.03.07, 22:22 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solmed Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.cust.tele2.pl 28.03.07, 20:53 Uprzejmie informujemy, iż przede wszystkim zależy nam na jak najwyższej jakości świadczonych usług. Konsultacje dermatologiczne trwają tak długo jak jest to konieczne do postawienia diagnozy, zalecenia leków czy zaproponowania ewentualnych zabiegów. Może to trwać kilka minut, jeśli problem jest dla lekarza oczywisty i diagnoza nie stanowi wyzwania. W innych, trudniejszych przypadkach lub gdy zachodzi potrzeba konsultacji z drugim lekarzem może trwać nawet do godziny. W każdym przypadku porada – niezależnie od czasu trwania i problemu– kosztuje tyle samo i jest zgodna z cennikiem dostępnym na naszej stronie www.solmed.com.pl/cennik.html lub na miejscu. Dokładamy również wszelkich starań, aby czas oczekiwania był jak najkrótszy. Niestety z powodu nieprzewidywalności czasu trwania konsultacji czy zabiegów, nie jesteśmy w stanie dotrzymywać umówionego terminu co do minuty. Bardzo Panią przepraszamy, że czekała Pani tak długo. W tym miejscu przepraszamy również wszystkie te Osoby, które musiały poświęcić swój czas w oczekiwaniu na konsultację. Jednocześnie informujemy, że w zdecydowanej większości przypadków czas oczekiwania nie przekracza 15 – 20 min. Prosimy w tym względzie o wyrozumiałość, za którą z góry dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koi Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 17.03.07, 19:07 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 03.04.07, 20:29 i co nagle zabrakło głosów ???? Gratuluję SOLMED , Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś