Dodaj do ulubionych

SOLMED - dermatologia estetyczna

22.02.07, 21:20
Czy ktoś korzystal z usul lekarzy w solmedzie (peelingi chemiczne, zabiegi
na blizny itp)? Ile kosztuje pierwsza konsultacja i do kogo najlepiej isc?
Co sadzicie o tej przychodni?
Obserwuj wątek
    • Gość: nora25 Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:14
      polecam dr orlitz-magdziarz.leczyłam się u niej i jestem zadowolona.pierwsza
      wizyta kosztuje 60 zł a następna taniej.usługi kosmetyczne na wysokim
      poziomie.polecam.
      • Gość: Ania Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.server.ntli.net 12.03.07, 14:40
        do nora25.....To zajebiscie sie leczylas jak nie wiesz jak sie nazywa!!!Bo to
        pani Orlik-Maciarz!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: pex Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:20
          chyba c
        • Gość: DO ANIA Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:04
          Nie rozumiem po co się udzielasz jak nie masz pojęcia o czym piszesz. Po co
          robisz z siebie kretynkę?! Jak można komuś zarzucać, że się pomylił, a samemu
          nie mieć o tym zielonego pojęcia? Ta Pani dermatolog nazywa się Joanna
          Magdziarz-Orlitz.
    • Gość: Naprawde warto Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:14
      Jestem po pierwszych kwasach, jak narazie jestem zadowolony.Leki jakie dostałem
      wcześniej też poskutkowały. Wcześniej byłem u 2 dermatologów, u jednego nawet
      kilkakrotnie i było fatalnie, były to przychodnie. Ja nie żałuję że właśnie tam
      trafiłem. Wizyta 50zł, a te kwasy co ja miałem 150zł. Ja chodzę do
      dr.Magdziarz-Orlitz. Musisz wcześniej się umówić na wizytę.
      solmed.com.pl/kontakt.html
      • Gość: wiola Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:17
        Również leczę bliznę u pani Orlitz.Jestm zadowolona. Polecam.
    • Gość: a Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:20
      nora25,wiola i naprawde warto to TA SAMA OSOBA!Moze sama pani doktor robi sobie
      reklamę?
      • Gość: gaga Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 08:25
        haha i pomyślec,ze weszłam w ten watek bo rzeczywiście chciałam sie cos
        dowiedziec, slomed tak cienko juz przędzie by na forum takie rzeczy?
      • Gość: kasia do a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 08:32
        Nie przyszło Ci do głowy że moga to być naprawdę zadowoleni pacjenci ??? Ja nie
        jestem Panią doktor, tylko właśnie zadowolonym pacjentem. Żaden dermatolog nie
        umiał mi pomóc zrobiła to dopiero doktor Orlitz.
    • Gość: pszczola Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.aster.pl 26.02.07, 09:59
      ja bylam raz i wiecej nie pojde... atmosfera straszna, kosmetyki
      najtansze...jedyne co mi sie podobalo to gabinet Pani Doktor
      • Gość: wiola do a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 11:35
        Nic tam nie drażni jak głupota....Jakie masz dowody na to że ja i jeszcze kilka
        innych osób to ta sama osoba? Mój nr gg 3502189 jeśli masz życzenie to rozwieję
        twoje wątpliwosci. A co się tyczy Solmedu i pani Orlitz to podtrzymuję swoją
        wcześniejszą opinię-jestem ogromnie zadowolona. Polecam
        • Gość: Rodzic Re: do a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:21
          "Naprawdę warto" napisał mój syn i nie wiem dlaczego komuś przeszkadza jak ktoś
          jest zadowolony i wymyśla się że to reklama. Proponuje najpierw się zastanowić,
          a potem pisać. Napisał pozytywną opinię, bo naprwdę mu pani doktor pomogła. Nie
          powiedziałabym, że atmosfera jest tam nie przyjemna, wręcz odwrotnie. Z nie
          przyjemną atmosfera to sie spotkałam, ale w przychodni rejonowej NFZ, gdzie pani
          doktor miała minę jakby była zła, że wogóle ktoś przyszedł i nawet nie raczyła
          wstać zza biurka i przyjrzeć sie buzi, aby ocenić trądzik. A w Solmedzie pani
          doktor Orlitz podeszła do sprawy fachowo, a przede wszystkim uświadomiła 13
          latka, że nie ma co sie załamywać, że nie jest najgorzej i będzie dobrze,
          odwrotnie było w przychodni jeszcze go nastraszyła, że tak i tak i trzeba to
          przeżyć, a po co? Być może psychiczne nastawienie do leczenia też jest ważne.
          Śmiało moge powiedzieć, że jestem również zadowolona z efektów leczenia, bo też
          mi zależy żeby moje dziecko miało ładna cerę nie musiało wysłuchiwać głupich
          komentarzy w szkole i żeby nie miało kompleksów. Każdy ma prawo do wyrażenia
          swojej opini dobrej lub złej, owszem nie każdy musi być zadowolony, ale po co
          zaraz takie osądy, że to jedna i ta sama osoba i że to reklama. Ale na ludzką
          głupotę nie ma rady i trzeba sie z tym pogodzić, a ty powinnaś sama zdecydować
          czy pójdziesz tam na wizyte czy nie, ale uważam że trzeba spróbować i sprawdzić
          żeby móc ocenić. Powodzenia.
          • Gość: nora25 Re: do a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 14:16
            głupota..., aż w oczy szczypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            wiola i ja to nie ta sama osoba,
            ale co ja się tłumaczę...
            jestem zadowoloną pacjentką pani dr Orlitz i tyle!!!
            nic dodać,nic ująć
            a ty myśl sobie co chcesz,masz prawo.
            • Gość: numer Zenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:57
              Atak klonów.Ludzie piszą jako syn,jako matka.to żałosne.Nastolatek i matka razem
              przed kompem.Trochę wyobrażni,może dodacie babkę?
              • Gość: Matka Re: Zenada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:57
                To co matka nie może siedzieć przed komputerem??? Mam dobry kontakt z synem i
                rozmawiamy ze soba na wszystkie tematy, na ten ze jest taka rozmowa na temat
                solmedu na forum tez, wiec sie wpisałam, miałam do tego prawo. A ty mnie nie
                obrazaj, ze ja matka to juz stara i nie moge siedziec przed kompem jeszcze z
                synem, widać ty nie masz z kim siedziec ani rozmawiac. Ty miej wyobraznie
                załosny człowieku.
    • Gość: klientka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 11.03.07, 11:30
      Witam wszystkich, w Solmedzie byłam ok 7 miesięcy temu u Pani Magdziarz-
      Orlitz. Byłam umówiona na daną godzinę, niestety o niej nie weszłam do
      gabinetu. Czekałam pod nim 40 min jak głupia. Gdy się do niego wreszcie
      dostałam moja wizyta trwała ok 7 minut!!!. Podczas rozmowy z Panią doktor
      odniosłam wrażenie że ją moje zdrowie wogóle nie obchodzi, dawała mi do
      zrozumienia że za długo u niej w gabinecie siedzę a przecież ona ma jeszcze
      innych pacjętów. Byłam już u różnych lekarzy ale z takim chamstwem się jeszcze
      nie spotkałam!! Byłam tam raz jedyny i więcej nie pójdę. Ta babka "leci" na
      ilość osób a nie na jakość usług!!Za wizytę zainkasowała 55 czy 60 zł teraz już
      dokładnie nie pamiętam. Wiem jedno że to były piemiądze wyrzucone w błoto.Co do
      innych lekarzy w tej przychodni to nie wiem, bo nie miałam styczności.
      Pozdrawiam i ostrzegam- trzymajcie się na baczności mając kontakt z tą lekarką.
      • Gość: Vit Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:13
        Zgadzam się. I również mam wrażenie nachalnej autoreklamy na forum, byłem,
        wydałem kasę i więcej nie pójdę.
        • Gość: mison Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 16:57
          to samo-byłem i nie pójdę więcej,ale reklama na autobusach fajna-te usteczka
          !Tylko nikt w gabinecie takich nie miał! [miała):(
    • poopka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna 11.03.07, 12:02
      heheeh dobre dobre zaraz znwu sie odezwa osoby z poczatku watku i zaczna sie
      tłumaczyc głupio :]
    • Gość: ola Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:09
      jesli pani doktor inaczej sie zachowuje w przychodni nfz a inaczej w prywatnej
      to znaczy ze jest bardzo prymitywna i ja nie chciałabym miec z nia nic do czynienia.
      • Gość: równiez klientka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:05
        Uważam, że nie ma tu o czym dyskutować, każdy idzie tam gdzie mu odpowiada. Nie
        ma sie tu po co wypowiadać bo jak sie chwali to jest reklama, a jak sie gani to
        moze byc robienie komus świnstwa. Jak ktos jest zadowolony to zaraz na nich
        ujadacie, nie podoba sie to nikt was nie zmusza do chodzenia wlasnie tam, jest
        tyle prywatnych gabinetow, ze jest w czym wybierać. A wizyta kosztuje 50zł a nie
        55 czy 60 zł jak sie bylo to sie pamieta ile sie zaplaciło. Pozostawie to bez
        komentarza.
        • Gość: klientka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 12.03.07, 14:20
          Jak mówię było to ok 7 miesięcy temu i nie muszę dokładnie pamiętać. Ja
          zapłaciłam 55 zł. Cena wizyty jest uzależniona od tego z czym się było!! Moja
          koleżanka była u niej ze 2 miesiące temu i zapłaciła 60 zł za "niby" poradę,
          niby- bo nic się więcej nie dowiedziała niż wiedziała, kolejna pacjętka olana
          przez Panią doktor .. . no ale kasę wzieła i to jest najważniejsze. . .
          bynajmniej dla niej
          • Gość: klientka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 12.03.07, 14:25
            * pacjentka sorry za błąd :)
        • Gość: klientka Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 12.03.07, 14:24
          Jak mówię było to ok 7 miesięcy temu i nie muszę dokładnie pamiętać, mam
          ważniejsze sprawy na głowie niż rozpamiętywanie tego zdarzenia. Ja
          zapłaciłam 55 zł. Cena wizyty jest uzależniona od tego z czym się było!! Moja
          koleżanka była u niej ze 2 miesiące temu i zapłaciła 60 zł za "niby" poradę,
          niby- bo nic się więcej nie dowiedziała niż wiedziała, kolejna pacjętka olana
          przez Panią doktor .. . no ale kasę wzieła i to jest najważniejsze. . .
          bynajmniej dla niej. Tak każdy idzie gdzie mu się podoba, z tym masz rację,
          tylko tpo forum powstało poto żeby wyrazić swoją opinię na temat przedstawiony
          przez zainteresowanego. . . no ale ty chyba tegop nie rozumiesz. . .więc nie
          zabieraj głosu w sprawie, której nie rozumiesz.Pozdrawiam
          • Gość: xyz Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:48
            Dajcie spokój niech każdy idzie gdzie chce i nie gadajcie na pania doktor. Jak
            wam nie pasuje to sie sami leczcie.
            • Gość: :-) Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:17
              Buhahaha! Niech co krwawy Hegemon?! Niech żyje! Na zdrowie pani doktor orlitz-
              50zł za nic- magdziarz!
              • Gość: pop Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 15.03.07, 21:31
                up
                • Gość: jw Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 15.03.07, 22:17
                  jw
                  • Gość: kd Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 16.03.07, 22:22
                    up
          • Gość: Solmed Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.cust.tele2.pl 28.03.07, 20:53
            Uprzejmie informujemy, iż przede wszystkim zależy nam na jak najwyższej jakości
            świadczonych usług. Konsultacje dermatologiczne trwają tak długo jak jest to
            konieczne do postawienia diagnozy, zalecenia leków czy zaproponowania
            ewentualnych zabiegów. Może to trwać kilka minut, jeśli problem jest dla
            lekarza oczywisty i diagnoza nie stanowi wyzwania. W innych, trudniejszych
            przypadkach lub gdy zachodzi potrzeba konsultacji z drugim lekarzem może trwać
            nawet do godziny.
            W każdym przypadku porada – niezależnie od czasu trwania i problemu– kosztuje
            tyle samo i jest zgodna z cennikiem dostępnym na naszej stronie
            www.solmed.com.pl/cennik.html lub na miejscu. Dokładamy również wszelkich
            starań, aby czas oczekiwania był jak najkrótszy. Niestety z powodu
            nieprzewidywalności czasu trwania konsultacji czy zabiegów, nie jesteśmy w
            stanie dotrzymywać umówionego terminu co do minuty. Bardzo Panią przepraszamy,
            że czekała Pani tak długo. W tym miejscu przepraszamy również wszystkie te
            Osoby, które musiały poświęcić swój czas w oczekiwaniu na konsultację.
            Jednocześnie informujemy, że w zdecydowanej większości przypadków czas
            oczekiwania nie przekracza 15 – 20 min. Prosimy w tym względzie o
            wyrozumiałość, za którą z góry dziękujemy.
    • Gość: koi Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 17.03.07, 19:07
      up
      • Gość: obcy Re: SOLMED - dermatologia estetyczna IP: *.man.czest.pl 03.04.07, 20:29
        i co nagle zabrakło głosów ???? Gratuluję SOLMED , Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka