Dodaj do ulubionych

Córka 16lat POmocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 09:44
Mam 40 lat moja córka ma 16 lat POMOCY . Moja mała dziewczynka jest od 30min
z chłopakiem (18l) ,wiem ze to nic okropnego , ale co będzie jak ją zacznie Go
dotykać namówi ją żeby go dotykała , a nie daj Boże lizała .Wychowywałem ją z
żoną na katoliczkę co robić POMOCY.
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: Córka 16lat POmocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:23
      Tato troche panikujesz... Moze wypadaloby zaufac corce?? A moze nie masz
      podstaw?
    • Gość: kasia Re: Córka 16lat POmocy IP: *.lelewela.trustnet.pl 23.02.07, 11:18
      <lol2>
    • Gość: ja Re: Córka 16lat POmocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:28
      Nie panikuj zadne zakazy nakazy nic nie pomogą bo co beda chcieli zrobic to i
      tak zrobią. Ktos tu napisał o zaufaniu zgadza sie . Postaraj sie zaufac. A jak
      sie bedziesz tak zadręczał to sie chłopie wykonczysz nerwowo .
    • Gość: lizajka Re: Córka 16lat POmocy IP: 80.54.173.* 23.02.07, 11:45
      -weź się za żonę i nie panikuj
      -zapomniał wół jak cielęciem był
      -trzymaj się ramy i majtek mamy
      -hej
    • Gość: W Re: Córka 16lat POmocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:00
      Normalna sprawa ... każdy tatuś to kiedyś przeżywa, ważne tylko żeby za szybko
      wnuka nie zmajstrowali :)))
    • Gość: dobra rada Re: Córka 16lat POmocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:00
      rozmawiaj z nią!!!!!!!!!!!!!!!!!!a nic nie umknie Twojej uwadze!
      • Gość: Częstoch-a Chory trol podjudza znów..nie dajcie sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:08
        Boze ile jeszcze z Was podda sie tej prowokacji.Ten trol to raczej córki nie ma
        , to tylko jego nabozne lub zbożne życzenia.Se siedzi i majstruje.I to go kręci
        .Nie dajcie sie.Kiedys i tak trafi do psychiatryka , erotoman chaupnik.
        • Gość: prawie-psycholog Re: Chory trol podjudza znów..nie dajcie sie! IP: 89.174.23.* 23.02.07, 12:22
          klasyczne podejscie do sprawy. Z Pana postu mozna wywnioskowac, iz nigdy Pan
          nie rozmawial z corką o "tych" rzeczach....edukacja w 5 minut raczej nic nie
          przyniesie, a Panu ulgi tez nie da...taka jest prawda. Jelsi rodzice od
          najmlodszych lat nie rozmawiaja z dziecmi o seksualnosci to potem wychodza
          takie "myki"
          • Gość: szpieg Który ojciec by tak pisał? tylko chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:26
          • Gość: gosc Re: Chory trol podjudza znów..nie dajcie sie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:28
            Tak to prowokacja bo nikt normalny tak sie nie zachowuje a jesli ma 16 lat to
            spoko dawno ma to za soba.
            • Gość: zdziwiona Re: Chory trol podjudza znów..nie dajcie sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 17:53
              Jestem przerażona naiwnością osób, które nie odróżniają prawdy od fałszu,
              prowokacji i maniplacji. Rzuacie perły przed wiepsza!!!
    • Gość: a Re: Córka 16lat POmocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:24
      wieprza jak juz coś..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka