miska-co 02.03.07, 08:01 Słyszałam albo gdeś cztałam że w Lublincu odbende sie konkors recyttatorski a ja chciała bym wzionc w nim udzial. Ktos mi muwil ze w ma być w MDK. Czy kos cos wie na tten temat, to ciech napisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska-co Re: Konkurs recytatorski w Lublińcu 03.03.07, 22:20 Tam wyczytłaam propozycje Domu Kóltury ale o kułku recytatorskim nic niema. Mosze to jezt informacja nie pełna a może to niejest w MDK? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46217&w=58346273&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
rewnk Re: Konkurs recytatorski w Lublińcu 05.03.07, 15:24 2007-03-05 godz.9.00, godz.11.30 KONKURS RECYTATORSKI news foto Eliminacje powiatowe XIX Regionalnego Konkursu Recytatorskiego dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów. Na tym etapie konkursu rywalizują laureaci eliminacji przeprowadzonych wcześniej w szkołach i gminach powiatu lublinieckiego. godz. 9.00 - kategoria I (klasy 0-3) godz.11.30 - kategoria II (klasy 4-6) 2007-03-06 godz.9.00 KONKURS RECYTATORSKI news foto Eliminacje powiatowe XIX Regionalnego Konkursu Recytatorskiego dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów. Na tym etapie konkursu rywalizują laureaci eliminacji przeprowadzonych wcześniej w szkołach i gminach powiatu lublinieckiego. godz. 9.00 - kategoria III (gimnazjum) www.mdk.lubliniec.pl/index.php?id=2 Odpowiedz Link Zgłoś
miska-co Re: Konkurs recytatorski w Lublińcu 06.03.07, 13:05 buuuu... No i spuźnilam sie. Ale dowiedziałam sie że w MDK działa Klub Kwadransowych Grubasów. Postanowilam zadbać o siebie coby podobac sie panom na forum i zapisałam sie do tego klubu. Moze kiedys spotkam sie na wideo z fizdom i mussou. Juz widze jak panowie zabiegają o moje względy. Odpowiedz Link Zgłoś
fizda Re: Konkurs recytatorski w Lublińcu 07.03.07, 23:36 miska-co napisała: > buuuu... No i spuźnilam sie. Ale dowiedziałam sie że w MDK działa Klub > Kwadransowych Grubasów. Postanowilam zadbać o siebie coby podobac sie panom na > forum i zapisałam sie do tego klubu. Moze kiedys spotkam sie na wideo z fizdom > i > mussou. Juz widze jak panowie zabiegają o moje względy. Nie ten rocznik, nie ten kolor włosów. Proponuje zagadać do cioci szkazi ona cie wspomoze. W koncu ten sam typ urody do czegoś zobowiązuje. Szykuj dużo wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś