Dodaj do ulubionych

ginekolog jerzy sikora

03.03.07, 15:24
Urodzilam dwoje dzieci pod "opieką" Sikory, w szpitalu na Tysiącleciu. Każdy
poród odbył się w piątek! Nie jestem odosobniona. Wbrew powszechnej opinii
uważam, że to najgorszy ginekolog w Częstochowie. STRZEŻCIE SIĘ GO! Jeżeli
któraś z was ma podobne odczucia, napiszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: ginekolog jerzy sikora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 17:13
      Nie wiem dlaczego uważasz, że to najgorszy ginekolog i co wspólnego z
      urodzeniem dzeci ma dzień tygodnia.ja również urodziłam dwójkę dzieci pod
      opieką dr Sikory (oboje w środę) i z jego opieki jestem bardzo
      zadowolona.bardzo pomagał przy porodzie.nadmieniam, że nie płaciłam za poród,
      zresztą za cotygodniowe wizyty w 9 miesiącu również.nie wiem dlaczego masz taką
      opinię.ja mam o nim jak najlepszą, zresztą o porodówce na PCK i pracujących tam
      położnych również.
    • Gość: zuza Re: ginekolog jerzy sikora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:17
      Ja płaciłam za każdą wizytę w 9 miesiącu, wyznaczała ją co tydzień!
    • justa9963 Re: ginekolog jerzy sikora 03.03.07, 18:22
      Pan Sikora "ustawia" sobie porody na dzień w którym ma dyżur w szpitalu. Wtedy
      robi "masówkę". Właśnie dzięki temu miałam straszne komplikacje po porodzie,
      które odczuwam do dzisiaj! Mam dokumentację medyczną pozwalającą na zaskarzenie
      go do sądu ale nie mam na to siły - po prostu chcę ostrzec innych!
      • Gość: mama Re: ginekolog jerzy sikora IP: 212.87.241.* 03.03.07, 19:32
        Jestem zszokowana! Tym co piszecie! Moją ciąze takze prowadził Pan Jerzy
        Sikora do konca. Poród zaczął sie o 11 w południe a zakonczył o 13:05 była to
        niedziela drogie panie. Pora obiadowa. Wolny dzien od pracy Pana Doktora a na
        telefon przyjechał ,zajął sie tak jak trzeba.I bez zadnej łapówki. W życiu nie
        dalam żadnemu lekarzowi nic do ręki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka