Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy kat. C

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:24
Witam chciałbym się dowiedzieć która szkoła jazdy w czewie prowadzi szkolenie na identycznym aucie który jest później na egzaminie chodzi mi oczywiście o kat. C bo chciałbym wykupić dodatkowe godziny przed poprawką bo dziś oblałem na mieście.. :/ Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 21:33
      up
    • Gość: DORIAN Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 22:04
      idz do bednarka,jedzi iveco i masz taka sama skrzynie jak na egzaminie w starze
      tel 501535545.
      powodzenia na egzaminie
      • Gość: Kol Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 23:10
        Dzięki za informacje a co sądzicie o szkole "Driver"?Oni mają Star-Mana czy jakieś inne auto..?Pozdro
        • Gość: Marcin Re: Prawo jazdy kat. C IP: 213.199.204.* 05.03.07, 23:56
          A czemu musisz miec taki sam samochod jak na egzaminie ???:| ja jezdzilem 3
          przed egzaminem i powiem Ci ze jak masz takie podejscie to dupa z Ciebie bedzie
          nie kierwoca
          • Gość: Kol Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 00:06
            No to sie ciesz że tyloma jeździłeś ulżyło ci...?Król szos się znalazł
            • Gość: Marcin Re: Prawo jazdy kat. C IP: 213.199.204.* 06.03.07, 00:11
              nie chodzi mi o to iloma jeezdzilem ale jak gosc pisze ze chce taki sam na
              lekcjhach co na egzaminie to wiele sie nie nauczy bo pozniej wsiadzie na
              ciezarowke z naczepa i nie bedzie potrafic tym jezdzic
              • Gość: Kol Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 00:20
                A po zdaniu na kat. "B" też każdy potem jeździ micrą lub corsą?Też sie przyzwyczaja do swojego auta a na egzaminie woli mieć to samo na którym się uczył tylko tyle przecież wiadomo że auta różnią się między sobą choćby minimalnie a na egzaminie dochodzi choćby stres który może zepsuć wszystko a ja nie miałem okazji w przeciwieństwie do ciebie jeździć trzema typami ciężarówek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka