Gość: ka IP: *.schering.de 18.03.07, 14:01 Mam pytanie. Czy wiecie gdzi uszyją mi firany z powierzonego materiału? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rewelacja Re: Szycie firan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:04 www.storex.strefa.pl super firma SPRAWDZONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxoplast Re: Szycie firan IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.07, 19:29 W polonteksie na ul.rejtana przy sklepie z firankami na I pietrze jest szycie i modelowanie firan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weslawa Storex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 02:07 Szylam w Storexie firany na wymiar. Malo ze zostaly uszyte wedlug wzoru , to jeszcze wlascicele firmy podpowiedzieli jak zrobic zeby byly ladniejsze. Sami tez przyjechali zamontowali karnisze /oryginalne wzory/ i osobiscie upieli firany. Jestem bardzo zadowolona i naprawde polecam ta firme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Storex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 09:58 Obejrzalam witryne tego Storexu, te fotki to chyba sprzed ilus lat, bo fasony takie starodawne, moze ze dwie trzy sztuki by wybral. Beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś