kaseb 19.03.07, 22:45 -jak głosujecie w sprawie Tv Orion? Ja na NIE, pomimo, że to tylko 0,50gr/miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MJI Re: Mieszkańcy Północy - IP: *.119.inds.pl 19.03.07, 23:56 NIE, NIE, NIE i jeszcze raz NIE!!!!!!!!!!!! a prawda jest taka ze złodziejska kablówka na północy i tak wrzuci te programy i dowali dodatkowa opłatę, nawet jakby 90 % uzytkownikow opowiedziało sie przeciw, a dlaczego ?, bo jest to teraz jedyny sposób aby podnieść abonament i mieć jakieś racjonalne wytłumaczenie z tego. Te ich ankiety to tez wielka ściema, dwa razy miał być ankieter u mnie i widziałem go jak świnia niebo, sąsiedzi tez go nie widzieli, jak również wielu innych znajomych, ale oczywiście programy z pierwszej ankiety zostały uruchomione i oplata wzrosła wbrew woli WIĘKSZOŚCI, tak większości abonentów TVK SM Północ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Mieszkańcy Północy - IP: 80.54.174.* 19.03.07, 23:59 NIE NIE NIE dosyc durnych pomysłow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Mieszkańcy Północy - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 06:07 nieeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sado Re: Mieszkańcy Północy - IP: *.icis.pcz.pl 20.03.07, 07:49 U mnie też nie byli, choć byłem specjalnie w domu bo oczywiście chciałem zagłosować na NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Mieszkańcy Północy - IP: 83.2.140.* 20.03.07, 08:20 Najsłabszy program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam TAK dla oriona. IP: 80.54.173.* 20.03.07, 08:46 witam mam pytanie do osob ktore są na NIE !!! czy chcielibyscie aby w cz-wie była telewizja lokalna obejmujaca całe miasto? sądze ze tak( przynajmniej wiekszosc), wiec nie załujcie 0,5 pln ( słownie pięćdziesiąt groszy) miesięcznie. a dlaczego tak stawiam sprawe, poniewaz nie ma szans aby byla w naszym miescie jakas inna telewizja, tvp orion nie jest idealem ale zajmuja sie coraz większą iloscią spraw takze tymi dotyczącymi północy. jesli nie zgodzimy sie na tv orion na polnocy mysle ze w znaczny sposob ograniczy to rozwoj tej tv na inne dzielnice. nie ograniczajmy się sami to tylko 0,5 pln miesiecznie ja oraz moi znajomi i rodzina z polnocy glosujemy na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: TAK dla oriona. IP: 83.2.140.* 20.03.07, 08:51 Ja zapłace i 2zł.,Ale musi być za co.Tu przważa kultura i polemika, czyli nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: TAK dla oriona. IP: 83.2.141.* 20.03.07, 09:20 w życiu romana... kateorycznie NIE... w sprawie hbo też niebyło żadnego głosowania... jeżeli tak samo będzie z ORionem to napewno tak tego niezostawia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: TAK dla oriona. IP: *.41.inds.pl 20.03.07, 09:28 Dla Oriona NIE!!!!!!!!!!!! Ankieter byl i w sprawie HBO i Oriona tez. A wiadomosci parafialne to sa w Telewizji Trwami w kosciele wiec Orion jest nam zbedny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: TAK dla oriona. IP: 80.54.174.* 20.03.07, 09:44 Zeby to był program ktory kogos zainteresuje a oni w godz.emisji na okragło pokazuja Urzad Miasta i jego pracownikow lub stan drog. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka też NIE 20.03.07, 09:45 Już wczoraj sobie zagłosowałam... ale to nic nie da. Byłam też przeciw HBO i co? Mam, jestem zmuszona za to płacić, mimo że nie oglądam. Taka popie... demokracja. Nie chcę Oriona. Naoglądałam się go u rodziców i styknie. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet83 Re: też NIE 20.03.07, 09:54 a zrezygnowac z kablówki nie możecie? Cyfra+, Polsat Cyfrowy, N, teraz troche wyboru jest !!!!!!! i TV ORION na nich nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaseb Re: też NIE 20.03.07, 14:12 brunet83 napisał: > a zrezygnowac z kablówki nie możecie? Cyfra+, Polsat Cyfrowy, N, teraz troche > wyboru jest !!!!!!! i TV ORION na nich nie ma :) Właśnie niektórzy nie mogą, bo przez kablówkę mają Internet:( Sumując wypowiedzi- większość jest na NIE. To pozwala mieć nadzieję, że w ankiecie było podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 42-224 Re: Mieszkańcy Północy - IP: 212.160.172.* 20.03.07, 12:13 a ja TAK, program jest słaby ale liczę że będzie ewoulował ku lepszemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Mieszkańcy Północy - IP: *.cn.com.pl 20.03.07, 16:25 Orion jest jaki jest ale to jedyny program informacyjnw cz-wie. Każde miato takiego potrzebuje, ,zwłaszcza,że nawet nie mamy lokalnego radia!! Myśle, że warto mieć choć jeden taki, a jak będzie bardziej dostępny - to i może się polepszy jest jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Mieszkańcy Północy - IP: 83.2.141.* 20.03.07, 21:11 nie nie nie sluchac non stop o zespsutych drogach po zimie nie ma sensu kazdy dobrze wie jak sytuacja na drogach w czewie wyglada i chyba nie trzeba o tym gadac tyle ile na orionie pozatym jest to zbedny program. po co mi cos co ogladam nawet nie srednio raz w miesiacu tylko gubie sie w tych wszystkich kanalach bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Mieszkańcy Północy - IP: 80.54.173.* 21.03.07, 11:07 przypominam ze koszt oriona to tylko 0,50 pln. nie bądźcie tacy skąpi ludzie. gdzie ja zyje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mieszkańcy Północy - IP: 83.2.141.* 21.03.07, 11:10 a po co mi program ktorego nie ogladam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJI Re: Mieszkańcy Północy - IP: *.119.inds.pl 21.03.07, 11:12 Gość portalu: adam napisał(a): > > > przypominam ze koszt oriona to tylko 0,50 pln. nie bądźcie tacy skąpi ludzie. > gdzie ja zyje.... nie chodzi o te 50 gr, tylko o sam fakt i praktyki kablówki, ludzi rozwścieczyła podwyżka w lutym, gdzie to niby była ankieta o wprowadzeniu programów HBO i dodatkowych opłat za nie 4 zł. Z tego co wiem i rozmawiałem z wieloma abonentami, a moimi sąsiadami i znajomymi, żadnego ankietera w umówionym dniu u nich nie było, zresztą 80 % tych ludzi nie chciała tych dodatkowych programów, a tym bardziej podwyżki abonamentu. Jest to beznadziejny chwyt kablówki, żeby podnieść i tak juz wysoki abonament!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bizon77 Re: Mieszkańcy Północy - 21.03.07, 15:28 A u mnie był - i kiedy ankieta dotyczyła HBO i teraz - więc chyba chodzą???? Odpowiedz Link Zgłoś
kaseb Re: Mieszkańcy Północy - 21.03.07, 17:11 U mnie też byli oby dwa razy. Ale czy to wiążące? "Mam złe przeczucia co do tego..." Odpowiedz Link Zgłoś