Gość: Ola IP: *.gre.pl 29.03.07, 23:18 dobrego specjalisty, może być Częstochowa albo gdzieś na Śląsku tylko proszę o namiary - chociaż nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: szukam chirurga naczyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 08:11 przy szpitalu na zawodziu jest przychodnia chirurgiczna idz tam lub zadzwon a sie dowiesz, moja mama miala tam operacje i wiem ze przyjmuje tam wlasnie chirurg naczyniowiec ale niestety nie potrafie sobie przypomniec nazwiska :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: szukam chirurga naczyń 30.03.07, 09:36 Dr Pogorzelski. Prywatnie przyjmuje na ul. Waszyngtona, niestety nie wiem w którym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: szukam chirurga naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:10 Po pierwsze Pogorzelski ju z od jakiś dwóch lat już nie przyjmuje na Waszyngtona, tylko bodajże na Gajowej (boczna Okrana), po drugie rewelacyjny nie jest. Jesli masz problem z żylakami, to polecam Ci prywatna klinikę w Krakowie. Moja teściowa miała tam zabieg i jest bardzo zadowolona. Koszt zblizony do kwoty jaką podał inny częstochowski profesor. Chyba ok. 1600 dwa lata temu z wszystkimi kosztami: zabieg, opieka przelęgniarska, nawet opatrunki zabrane do domu. Pobyt trwał niecała dobę, wszsytko legalne i na rachunek. Nie pamiętam tylko nazwiska tego dr. Jak się zobaczę z teściową to zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: szukam chirurga naczyń 30.03.07, 12:11 Hm... a mój ojciec jeździ do niego na Waszyngtona :-/ Mówisz, że nie rewelacyjny? To chyba będę musiała tatę gdzie indziej wysłać (a to proste nie będzie). A słyszałać jakieś opinie o dr. Kamkowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: szukam chirurga naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 17:03 Wiem, że w książce telefonicznej jest wpisany jego gabinet, na Gajowej, w ogłoszeniach w Wyborczej też. Może na Waszyngtona przyjmuje tylko starych pacjentów? O tym drugim lekarzu nic nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: szukam chirurga naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 19:33 Jeśli możesz to szukaj na Śląsku lub w Krakowie,daruj sabie Częstochowę a zwłaszcza KOMED-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: szukam chirurga naczyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 19:36 po co Ci chirurg ? :) nie wystarczy zmywarka ? taniej wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka su Re: szukam chirurga naczyń IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.07, 20:45 super jest dr. korzekwa przyjmuje na sobieskiego 54 mój mąż mial operacje jest z niego zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: szukam chirurga naczyń IP: 141.30.175.* 01.04.07, 20:45 Dzięki za odpowiedzi. Sprawa jest poważna - niedokrwienie kończyny; chciałam na Śląsk ale nie wiem gdzie dokładnie i do kogo? Może chociaż ktoś miasto poda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: szukam chirurga naczyń IP: 212.87.229.* 02.04.07, 12:30 Podobno w Bytomiu przyjmuje specjalista chirurgii naczyń o nazwisku Motyl, stanowczo odradzam Szpital św Barbary w Sosnowcu,mojemu tacie wszczepili tam gronkowca, o innych powikłaniach nie będę nawet wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: szukam chirurga naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 15:08 doc. Chmiel z Kliniki w Katowicach.Przyjmuje w Solmedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość12 Re: szukam chirurga naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 15:58 Szukaj w Google :w Zabrzu dr n med Zygmunt Fiutek.Jest ponoć najlepszy,kilku moich znajomych leczyło się u niego.Pełny profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: szukam chirurga naczyń IP: *.49.inds.pl 02.04.07, 21:18 dr Filipowski z Kliniki z Zabrza.przyjmuje w św.łukaszu na zaciszańskiej.robią na miejscu zabiegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: szukam chirurga naczyń IP: *.flatpla.net 03.04.07, 16:16 Ul.Sobieskiego-ten koniec od ul.Pułaskiego,taka nowa przychodnia-żona i szwagier tam się leczyli a zabieg mieli na ul.POW.Oboje zadowoleni i bez żadnych komplikacji.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: szukam chirurga naczyń IP: 80.48.49.* 03.04.07, 19:15 Jeśli zależy ci na naprawdę dobrym specjaliście polecam z całego serca prof.Marek Motyka przyjmuje w klinice prywatnej "ANGIOMED" w Bytomiu, ul. Katowicka 63, tel. 032/787 16 01, wizyty w czwartki, koszt 150,- zł, trzeba wcześniej dzwonić i zapisać się, ale warto. NIGDY W ZYCIU DR KORZEKWA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypka Re: szukam chirurga naczyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:42 Popieram opinię BECI i całkowicie się zgadzam.Tą prywatną "klinikę"omijać bardzo szerokim łukiem.Dr Korzekwa /już tytułowany profesorem ,bezpodstawnie/ to beznadzieja,naprawdę polecam Motykę. Odpowiedz Link Zgłoś