Gość: mąż IP: *.man.czest.pl 02.04.07, 11:57 mojej żonie przeszkadza to że pocę się, śmierdzą mi stopy,przeklinam i często oddaję gazy czy jest jakaś pani której to nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: panna Re: szukam nowej żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:59 Pewnie pani pozbawionej zmysłu węchu noi troche przygłuchej. Życze powodzenia w szukaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smierdziuch Re: szukam nowej żony IP: *.gemini.net.pl 02.04.07, 12:12 nie łatwiej zamist tracic godzine dziennie na szukanie , umyc nogi 5 minut, puszczac baki na balkonie 5 minut? tracisz 10 a nie godzine? przemysl to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: szukam nowej żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 12:31 Puszczasz wiatry bo pewnie chlasz za dużo browara ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: szukam nowej żony IP: 80.51.233.* 02.04.07, 12:41 buhahaha .... świetnie ! czyli prawdziwy facet z ciebie ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
b541 Re: szukam nowej żony 02.04.07, 12:43 Klepnij w google : kluby masochistek . Nie jestem w stanie już się śmiać, bo muszę dbać o zdrowie. Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: szukam nowej żony IP: 80.51.233.* 02.04.07, 14:25 przecież to podpucha .... gość pewnie jest metroseksualny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
b541 Re: szukam nowej żony 02.04.07, 14:39 Digusiu/Dagusiu , a co to jest "metroseksualny"? Znów sie ganiamy po wątkach :))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: szukam nowej żony IP: 80.51.233.* 02.04.07, 15:03 coś się za często na siebie "natykamy".... a nie wiesz co to facet metroseksualny ? pewnie myślisz ,że to taki co się bzyka w metrze ... hahahaha .. otóż "O elegantach, którzy troszczą się o swój wygląd, używają drogich kosmetyków, mają wyszukany gust i ekstrawagancki sposób bycia - ale nie są gejami! - mówi się ostatnio że są "metroseksualni". .... już kumasz ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bern Re: szukam nowej żony IP: *.gemini.net.pl 02.04.07, 15:13 za dużo chyba oglądasz Tv a już napewno Drzyzgi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: szukam nowej żony IP: 80.51.233.* 02.04.07, 15:42 przeszkadza Ci to ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
b541 Re: szukam nowej żony 02.04.07, 15:53 Dzięki za oświecenie :) Rzeczywiście stawiałbym na metro w godzinach szczytu (nomen-omen) :))) A czy za często ????? Dobrego nigdy za wiele:))) Dzieki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: szukam nowej żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:08 prosze bardzo ... cała przyjemność po mojej stronie .... jeśli jeszcze w czyms pogę pomóc to wal jak w dym ... :-))) pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dama TAK są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 12:46 tak plastikowe lale w sexshopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: szukam nowej żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 12:47 Raczej nie znajdzie Pan kobiety, ktorej to nie przeszkadza, a czy nie czulby sie Pan lepiej jakby Pan troszke bardziej o siebie zadbal i byl bardziej kulturalny??? Naprawde taki czlowiek jest przyjemniejszy, a jak Pan o siebienie dba - to odrzuca druga osobe, niech Pan mi wierzy. Prosze sie zawziac w sobie dla samego siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelum polelum Re: szukam nowej żony IP: 195.205.146.* 02.04.07, 15:42 Karinko! Bezwzględnie powinnaś zostać psychoterapeutką:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoglondacz Re: szukam nowej żony IP: *.prenet.pl 02.04.07, 16:04 Kobiety też puszczają bąki, a jednak, wstydząc się tego, negują takie zachowanie. Może z zazdrości? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: szukam nowej żony IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 07:34 Oddaj na złom!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajoma Re: szukam nowej żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:35 Jestem gruba , szczerbata, mam cuchnące stopy i czasami puszczam bengale. Jeżeli reflektujesz odpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: model Re: szukam nowej żony IP: 89.174.23.* 04.04.07, 23:50 wymieni CIe na lepszy model Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwódka:P Re: szukam nowej żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 09:38 Przypuszczam że na początku znajomości nie puszczałeś bąków w obecności swojej żony:P haha chyba na tym to polega że u Siebie w domu można wszystko <z małymi wyjątkami> Ja też przeklinam i się pocę :P i Uwaga nie tylko faceci puszczają bąki , kobiety też hahahahhahahahahhahaha Całkiem normalny z Ciebie facet , znaczy że wsio z Tobą w porządku no chyba że przeklinasz i puszczasz bąki w restauracji hahahhahahahhaahhaha Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam nowej żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:46 No i co, znalazłeś? Pytałeś " starej" żony o zgodę na złomowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ste3f Re: szukam nowej żony IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.07, 18:10 Ja też ja też , ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kordelia Re: szukam nowej żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 10:41 Masz spore szanse. W naszym narodzie takie zachowanie to norma ( do sprawdzenia w autobusach). A poza tym "Nobody's perfect!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: szukam nowej żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 12:33 a po co sie tu pytać :P hie hie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej,co wyyyyy Re: szukam nowej żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 16:28 Ten IPman to stary dureń -trol forumowy,ostatno wywalony. Śmierdzi faktycznie jak cap,ale żony nie ma już dawno.Zostawiła go i wyjechała na śląsk.A ten siedzi sam ,pije wino za 5 zeta i zakłada wątki.To jego życie po prostu. A on i metroseksualność ? A skąd miałby kasę na dezodorant chociażby..hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do męża Re: szukam nowej żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 17:12 Masz się czym pochwalić.Wyjedż do Kazachstanu lub na Białoruś tam kobiety nauczą cię postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś