Dodaj do ulubionych

Lida- odchudzanie

IP: 212.87.241.* 03.04.07, 16:58
Czy w Częstochowie można gdzieś kupić Lide. A może ktoś stosował. Czy
faktycznie daje efekty?
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Lida- odchudzanie IP: *.21.pl 03.04.07, 23:46
      to kolejny zloty srodek odchudzajecy? hehe :)) nie ma nic kolezanko lepszego od
      diety MZ :) i ruch tuch ruch :) a pogoda piekna wiec wsadzic dupcie na rowerek i
      zasuwac :)) pozdrawiam :))
      • Gość: xXx Re: Lida- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 23:53
        Witaj bez ruchu to nawet dieta cud nie pomoże , jeśli chcesz się wspomagać w
        diecie zajrzyj do jakiegoś sklepu z odzywkami dla sportowców , jak zrobisz
        większe zakupy dorzucą ci pogram ćw. i dietę . Mogę ci sprzedać pewien patent
        wypij red bula albo inny napój o podobnym składzie przed samymi arebami zwarz
        się przed i po dzisiaj biegając straciłem 1,5 kg Pozdrawiam

Ps, jazda na rowerze szczególe nie na dworze za dużo jej nie pomoże
        • Gość: xxx Re: Lida- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 12:50
          super dieta? a co z apetytem nasteponego dnia? zapomniales dodac ze apetyt jets taki ze jak zacznie sie jesc to nie mozna skonczyc?
      • Gość: syla Re: Lida- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 12:48
        hej:-) potwierdzam..... ruch i tylko ruch.... mniej slodyczy i conajmbiej 3 godziny przd snem nic juz nie jesc. a pozatym moja droga kiedy chcemy sie odchudzac myslimy ciagle o jedzeniu i to jets bardzo meczace i trudne do opanowania. chcesz schudnac zacznuij od zmiany podejscia.... zacznij myslec o zdrowym jedzeniu o tym co nie powinno sie jesc bo nam szkodzi a o tym co powinnismy jesc bo ma witaminy i poprawia samopoczucie:-D zamiast samochodu chodz na nogach lub jezdz rowerkiem , rowerek jets super bo brzusio sie ksztaltuje i posladki pracuja , chodz krokiem szybkim zebys czula jak schabiki w kolo pupy pracuja... zobaczysz efekty , jedzonko chude i zdrowe ale nie glodowki , duzo picia wody mineralnej . ja jzu mam skutki pierwsze 2 kilo za mna a Tobie zycze powodzenia i prosze .... nie cpaj swinstw z rekalmy chyba ze chcesz sie pozbyc watroby i zdrowia
    • ancymonka Re: Lida- odchudzanie 04.04.07, 12:47
      Nie truj się kobieto tym świństwem!!!
    • Gość: xxx Re: Lida- odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:14
      ja stosowałam lidę - jaki jest jej skład nie wiem - najwązniejsze, ze są efekty
      nie wiem gdzie można ją kupić - poszukaj w internecie
      maxte7.tivi.net.pl/slimcity/index.php
      można zamówić !!!!
      • ancymonka Re: Lida- odchudzanie 04.04.07, 13:22
        Skład trochę podobny do mieszanki viagry z nikotyną, po prostu samo zdrowie...
    • Gość: ,, Re: Lida- odchudzanie IP: 83.2.140.* 04.04.07, 13:26
      Pewnie z kości na ości.Tylko wiedz, że później jak będzies szła to będziesz
      bardzo skrzypiała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka