IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 14:38
Jak to jest z tym abonamentem telewizyjnym? Chcę sobie założyc kablówkę i zastanawiam się, czy dodatkowo trzeba płacić abonament, czy to już kablówka odprowadza?? Z góry dzieki-pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: andd Re: abonament IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.07, 15:11
      W tym chorym kraju to niedługo za używanie sedesu będziemy płacić!!!
      Posiadanie kablówki nie zwalnia Cię z opłacania abonamentu. Pytanie tylko, kto
      Cię zmusi (jak wielu innych) do opłacenia tego chorego abonamentu.
      • Gość: telewidz Re: abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:17
        Ale gdzie to jest zapisane że niby muszę płacić abonament skoro już sieć kablowa go opłaca?Może mi ktoś podać nr ustawy lub czegoś w tym rodzaju gdzie to jest zapisane przecież to totalny bezsens płacić za coś 2 razy?
        • Gość: ! Re: abonament IP: 212.87.241.* 08.04.07, 15:20
          Abonament opłaca się za posiadanie odbiornika radiowego lub
          telewizyjnego.Opłata za kablówkę to zupełnie co innego.Niestety...
        • diabel_piszczalka Re: abonament 08.04.07, 15:22
          Podobno pracują nad ustawą, która zobowiązywałaby do płacenia abonamentu
          wszystkich, którzy mają podłączony prod elektryczny.
          Masz w domu prąd? Zapłacisz abonament
          Abonament RTV pobierany z podatkiem?
          Abonament rtv zapłacą ci, co mają w domuprąd
          I co wy na to? :)
          • diabel_piszczalka Re: abonament 08.04.07, 15:23
            *prąd elektryczny
            • Gość: Lesio Re: abonament IP: *.org 08.04.07, 16:06
              Mam mp3 playera z radiem, czy tez mam placic abonamnet. Jakby nie patrzec jest
              to odbiornik radiowy :]

Wesolych swiat zycze :]
              • Gość: telewidz Re: abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 16:56
                A jesli podłącze kablówkę do monitora?
                • Gość: inna Re: abonament IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.07, 20:13
                  czyli rozumiem ze płacimy za to ze posiadamy telewizor???badz radio!
                  • Gość: andd Re: abonament IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.07, 21:30
                    Tak. Mało tego, że kupimy za własne pieniądze telewizor to jeszcze oddajemy
                    Państwu w postaci abonamentu!!! Urządzenie telewizor jest baaaardzo drogą
                    inwestycja. Chore!!!
                    • Gość: abonament Re: abonament IP: 80.54.168.* 08.04.07, 22:31
                      abonament teoretycznie powinno sie placic za każdy posiadany odbiornik np masz 4
                      telewizory 2 radiobudziki i zwykle radio w aucie to powinienes zaplacic za
                      7*abonament :)
                      • Gość: andd Re: abonament IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.07, 22:44
                        akurat tu się nie zgodzę.Płaci się tylko za jedno urządzenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka