Dodaj do ulubionych

gastrolog dr. Nowicka ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 09:21
czy ktoś może sie leczył u tej pani doktor bardzo proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • ewellkkaa Re: gastrolog dr. Nowicka ?? 09.04.07, 11:40
      moja mama jeżdzi do niej i jest bardzo zadowolona.
    • Gość: fifi Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: 212.87.241.* 09.04.07, 16:22
      Mój mąż do niej chodził, postawiła prawidłową diagnozę i wcale to nie były wrzody
      • Gość: anna Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: 80.48.49.* 09.04.07, 22:56
        chdził do niej mój ojciec, teraz chodzi do niej mój mąż. Badania wykonuje z
        trudem, często je przerywa bo"pacjent nie wspolpracuje", żałosne...
        Wysłałam swoją gorszą połowe do poleconego lekarza w przychodni i po tygodniu
        mój Mateuszek zapomniał że coś mu było. Lekarz był bardzo miły, zrąbał
        mateuszka z ziemią za palenie papierosów :-) ale zrobił to niezwykle
        kulturalnnie. Dwa, trzy dotknięcia brzucha, diagnoza, leki i do domu...
        Myślałam że tak to leczą starzy specjaliści a nie młodziki z inną
        specjalizacją :-))))))))))))))Pozdrawiam doktora R.S, zaoszczędził mężowi
        operacji chirurgicznej...:-))))))) a mnie nerwicy.....Pozdrawiam Pana..........
    • Gość: A Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 08:59
      Ja daję kolejną pozytywną opinię ... moja matka przez lata miała coś z
      żołądkiem (ulewająca się żółć w ustach, bóle) .. jeżdziła do różnych klinik na
      śląsk i nic. Nowicka ją wyleczyła szybko i trwale (od 20 lat wszystko OK).
      Starsza mówi że jak sprawy żołądkowe to tylko Nowicka ...
      • Gość: Xx Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.silesia-region.pl 10.04.07, 10:03
        Dwadzieścia lat temu leczyłem się u dr Nowickiej. Wyleczyła mnie, a przede
        wszystkim nauczyła mnie jak się odżywiać i jaki tryb życia prowadzić, mając
        schorzenia gastryczne. Teraz moja córka leczy się u niej, a trafiła do niej po
        zaliczeniu kilku lekarzy. Mam znajomych, którzy byli leczeni, lub są aktualnie
        pod jej opieką i wszyscy pozytywnie się wyrażają. Ja polecam!
    • Gość: gdzie? Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.tktelekom.pl 10.04.07, 10:15
      Gdzie przyjmuje, proszę o informacje.
    • Gość: cz-wa Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 10:28
      a jaka cena wizyty ??? i w jakie dni i o jakiej porze przyjmuje. Dziękuje
      • Gość: Xx Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.silesia-region.pl 10.04.07, 10:53
        Przyjmuje w przychodni przyszpitalnej na Tysiącleciu. Prywatnego gabinetu chyba
        nie prowadzi.
        • Gość: opal Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 12:07
          Bardzo dobry lekarz,ale trzeba wykonywać jej polecenia w leczeniu.Dzisiaj wiele
          osób zakochało się w różnych przyprawach-nadmierna ilośc pieprzu, soli i
          różnych głupich przypraw których w sklepach jest co niemiara powoduje problemy
          żołądkowe i gastryczne.Ale ludzie tego nie rozumieją i sami się trują nadmierną
          ilością spożywania przypraw a potem piciem tych wód mineralnych.
          • Gość: dek Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 09:38
            poproszę o namiary
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka