Gość: cz-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 09:21 czy ktoś może sie leczył u tej pani doktor bardzo proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewellkkaa Re: gastrolog dr. Nowicka ?? 09.04.07, 11:40 moja mama jeżdzi do niej i jest bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: 212.87.241.* 09.04.07, 16:22 Mój mąż do niej chodził, postawiła prawidłową diagnozę i wcale to nie były wrzody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: 80.48.49.* 09.04.07, 22:56 chdził do niej mój ojciec, teraz chodzi do niej mój mąż. Badania wykonuje z trudem, często je przerywa bo"pacjent nie wspolpracuje", żałosne... Wysłałam swoją gorszą połowe do poleconego lekarza w przychodni i po tygodniu mój Mateuszek zapomniał że coś mu było. Lekarz był bardzo miły, zrąbał mateuszka z ziemią za palenie papierosów :-) ale zrobił to niezwykle kulturalnnie. Dwa, trzy dotknięcia brzucha, diagnoza, leki i do domu... Myślałam że tak to leczą starzy specjaliści a nie młodziki z inną specjalizacją :-))))))))))))))Pozdrawiam doktora R.S, zaoszczędził mężowi operacji chirurgicznej...:-))))))) a mnie nerwicy.....Pozdrawiam Pana.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 08:59 Ja daję kolejną pozytywną opinię ... moja matka przez lata miała coś z żołądkiem (ulewająca się żółć w ustach, bóle) .. jeżdziła do różnych klinik na śląsk i nic. Nowicka ją wyleczyła szybko i trwale (od 20 lat wszystko OK). Starsza mówi że jak sprawy żołądkowe to tylko Nowicka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xx Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.silesia-region.pl 10.04.07, 10:03 Dwadzieścia lat temu leczyłem się u dr Nowickiej. Wyleczyła mnie, a przede wszystkim nauczyła mnie jak się odżywiać i jaki tryb życia prowadzić, mając schorzenia gastryczne. Teraz moja córka leczy się u niej, a trafiła do niej po zaliczeniu kilku lekarzy. Mam znajomych, którzy byli leczeni, lub są aktualnie pod jej opieką i wszyscy pozytywnie się wyrażają. Ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie? Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.tktelekom.pl 10.04.07, 10:15 Gdzie przyjmuje, proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz-wa Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 10:28 a jaka cena wizyty ??? i w jakie dni i o jakiej porze przyjmuje. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xx Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.silesia-region.pl 10.04.07, 10:53 Przyjmuje w przychodni przyszpitalnej na Tysiącleciu. Prywatnego gabinetu chyba nie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opal Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 12:07 Bardzo dobry lekarz,ale trzeba wykonywać jej polecenia w leczeniu.Dzisiaj wiele osób zakochało się w różnych przyprawach-nadmierna ilośc pieprzu, soli i różnych głupich przypraw których w sklepach jest co niemiara powoduje problemy żołądkowe i gastryczne.Ale ludzie tego nie rozumieją i sami się trują nadmierną ilością spożywania przypraw a potem piciem tych wód mineralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dek Re: gastrolog dr. Nowicka ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 09:38 poproszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś