Dodaj do ulubionych

sala na wesele

IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.07, 10:13
witam
szukam sali na wesele
jak możecie to podajcie jakieś namiary
około 130 - 150 osób koło Częstochowy
chodzi mi o waszą opinie na temat jedzenia i obsługi
podzielcie sie opiniami - bardzo mi zalerzy
Obserwuj wątek
    • katharina_29 Re: sala na wesele 14.04.07, 10:32
      Polecam salę w Czarnym Lesie koło Częstochowy(tym za Kiedrzynem,bo jest jeszcze
      jeden Czarny Las przy trasie na Katowice).Nie wiem tylko czy pomieści się tam
      150 osób,ale 130 spokojnie.Jedzenie jest pyszne i dużo.Za 175zł od osoby na dwa
      dni mieliśmy taki wypas,że przejeść się nie dało.Ciasto i tort w cenie,trzeba
      dokupić we własnym zakresie owoce,napoje no i oczywiście alkohol.Dodatkowo
      można sobie zażyczyć wiejski stół(ok.800zł bez bimberku)czy też owocowy.Sala
      ładna,ale przed salą jeszcze ładniej,staw,dużo zieleni,jest gdzie porobić
      zdjęcia.Wieczorem nad stawem zapalają świeczki-pieknie to wygląda.To nr
      tel.:0343280126.Naprawdę polecam,nie będziesz żałował.
    • katharina_29 Re: sala na wesele 14.04.07, 10:37
      aha jeszcze sala w Białej jest godna polecenia,sala jak sala ale jedzenie i
      obsługa też super.Niestety nie mam namiarów.Trzeba by było sobie poszukać.Sala
      nazywa się jeśli dobrze pamiętam Romeo.A ta w Czarnym Lesie Da-Ga.
      • Gość: salsa Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 12:21
        Epsilon, na pewno się tyle osób pomieści ( na parkiecie, ale za stołem może być
        ciężko).
        Na stronie tego domu weselnego są zdjęcia- sami oceńcie.
        Poza tym sprawdź w wyszukiwarce, bo był już podobny temat kiedyś :), pewnie
        będzie więcej informacji.
        Pozdrawiam.
        • katharina_29 Re: sala na wesele 14.04.07, 19:13
          ja zdecydowanie odradzam Epsilon.Byłam tam dwa razy na weselu.Sala może być,ale
          jedzenia za dużo nie było,a i obsługa niezbyt ruchliwa.Ale zależy co kto lubi.
          • sati20 Re: sala na wesele 16.04.07, 09:11
            No wiesz... Jeśli młodzi zamówili najuboższe menu licząc na oszczędności to się
            nie dziw, że jedzenia nie było zbyt wiele. A jak nie ma zbyt wiele jedzenia, to
            nic dziwnego, że obsługa mało ruchliwa - co mieli nosić? Powietrze??

Sama miałam wesele w Epsilonie. Wesele było na 90 osób i było jeszcze dość
            luźno. Nie wiem jakby to wyglądało przy 130. Miałam jednodniowe z najdroższym
            menu (chyba 150 zł/os). Nie do przejedzenia... A generalnie papu było pyszne.
            Z perspektywy czasu zrezygnowałabym z przygrywania do kotleta przez właściciela
            lokalu, bo dwie osoby trudno nazwać zespołem, ale i tak zabawa była super...
    • Gość: agnieszka Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 09:32
      zależy w którym kierunku chcesz mieć wesele- w stronę Katowic- to polecam Ci
      salę "As" w Hutkach, poza tym sala "Da-Ga" w Czarnym Lesie, w stronę
      Blachowni "Gracja"(ul.Huculska),sala "Rick" (ul. Rydza Śmigłego)- daj sobie
      spokój z "Kleopatrą" i z " Centrum Imprez Zaciszańska"-pozdrawiam i życzę Wam
      udanego i niezapomnianego weselicha
      • salsa7 Re: sala na wesele 16.04.07, 18:57
        W Hutkach sala jest naprawdę fajna! Wydaje mi się jednak, że za mała na 130
        osób... Poza tym, zgadzam się co do innych lokali, wymienionych przez Agnieszkę.
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka