Gość: Ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:33 Czy jest w Częstochowie jakiś dobry endokrynolog? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mada Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:36 dr.żółcińska-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:44 również polecam dr Zółcińską. Duża wiedza, a przy tym bardzo miła osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:51 gdzie przyjmuje? na NFZ? jeśli nie, to ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Endokrynolog IP: 80.48.49.* 16.04.07, 13:52 Zółcińska przyjmuje w szpitalu na Parkitce oczywiście na NFZ jeśli chodzi o wizyty prywatne to nie wiem czy ma swój gabinet ale podejrzewam że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Endokrynolog 16.04.07, 10:31 W Medyku przyjmuje pani dr. z kliniki łódzkiej. Akurat mi nazwisko uciekło... Na bank coś na W... jest na prawdę dobra! I robi wszystkie potrzebne badania na NFZ (tylko potrzebne jest skierowanie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:55 tak chodze do niej !! dr. Więcław . duzo ludzi trudno sie dostac!!! profesjonalne leczenie, badania wszystkie na nfz . ogolnie ok a chodzilam do wielu!!! oproc dr wieclaw polecam jeszcze dr. gontkowska na parkitce!!!chodze dotej i do tej ;-)wsumie to dzieki dokor Gontkowskiej znalazlam sie u dr. Wieclaw ktora mnie tam skierowala!!! Dr. Więcław przyjmije tez prywatnie wizyta 60 zł oile dobrze pamietm bo pierwszy raz poszlm p;rywatnie zeby nie czekac 4 miesiecy a wizyte a poniej juz mnie wiskala na badania na nfz i wizyty juz w przychodni kolo placu czerwonego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Endokrynolog IP: 80.48.49.* 16.04.07, 14:00 nie wiem czy to zbieżność nazwisk czy piszesz o tej dr Więcław która pracuje na Parkitce. Jeśli tak to ja osobiście nie mam najlepszego zdania o metodach leczenia jakie stosuje. Leczyłam się u niej jakieś 10 lat temu i zrezygnowałam ponieważ przez dwa data przepisywała mi leki hormonalne nie kierując mnie na żadne badania nawet poziom hormonów (badanie miałam wykonane tylko raz po pierwszej wizycie i potem już nie) Wiem że jeździła ona na jakieś szkolenia więc może teraz coś się zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:04 ja mam badania co jakis czas . robi mi je systematycznie + mialam robiena tomografie komputerowa!! do tej pory jezdzi na szkolenia!!!! oprocz niej chodze do dr. gontkowskiej. bo zawsze sprawdzam opinie lekarzy na temat choroby Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Endokrynolog 16.04.07, 14:05 Dr. Wińczyk Katarzyna! Sama bym sobie nie przypomniała, dobrze, że ma mi kto przypomnieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:07 Wińczyk ???? NIE SLYSZALAM O NIEJ!!! gdzie przyjmuje i czy jest dobra?? Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Endokrynolog 16.04.07, 14:57 Tak jak pisałam w Medyku przyjmuje. Przyjeżdża raz na miesiąc z kliniki z Łodzi. Wizyty są prywatne, ale badania robi na nfz w Łodzi. Jeśli chodzi o endokrynologów to w Czwie nie ma żadnego porządnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:01 dzikei napewno sie do niej zglosze!!! zadzwonie do medyka po informacje Odpowiedz Link Zgłoś