Dodaj do ulubionych

Kierowco czerwonego BMW OOL-dziękujeę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:43
Chciałabym tutaj podziękować kierowcy czerwonego BMW o numerach OOL .... za
to ,że pomógł mi zmienić dzisiaj koło w samochodzie:)Serdecznie dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • Gość: :)) Re: Kierowco czerwonego BMW OOL-dziękujeę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:52
      Przepraszam, a na co zamienił Ci to koło?
      • Gość: .. Re: Kierowco czerwonego BMW OOL-dziękujeę IP: 212.160.86.* 16.04.07, 16:11
        zmienił a nie zamienił:)
      • Gość: Kinga Re: Kierowco czerwonego BMW OOL-dziękujeę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:28
        Nie zamienił a zmienił -z przebitego na zapasowe.
        Szkoda,że tak niewielu mamy kulturalnych kierowców -dlatego tym bardziej jestem
        mu wdzięczna i postanowiłam tutaj mu podziękować:)
        PS i tym samym legły w gruzach wasze teorie ,że chłopak w bmw a tym bardziej
        czerwonym i z zamiejscowymi numerami to niby burak-tylko on się zatrzymał i
        pomógł a kierowcy na częstochowskich numerach omijali mnie szerokim łukiem
        starając się nie patrzeć mi w oczy-wstyd.
    • Gość: czerwone auto Re: Kierowco czerwonego BMW OOL-dziękujeę IP: 212.160.86.* 16.04.07, 17:10
      Ach te kobiety, czy to brak umiejętności czy chęć kokietowania, sprawiają, że nie umieją zmienić kółeczka;)) Całe szczęscie, że czasem znajduja sie odpowiedni panowie w swych szybkich rumakach, którzy potrafią zwolnić i spojrzeć w oczy kobiecie, by dostrzec, że potrzebuje zmiany ogumienia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka