Gość: Kinga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:43 Chciałabym tutaj podziękować kierowcy czerwonego BMW o numerach OOL .... za to ,że pomógł mi zmienić dzisiaj koło w samochodzie:)Serdecznie dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)) Re: Kierowco czerwonego BMW OOL-dziękujeę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:52 Przepraszam, a na co zamienił Ci to koło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Kierowco czerwonego BMW OOL-dziękujeę IP: 212.160.86.* 16.04.07, 16:11 zmienił a nie zamienił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Kierowco czerwonego BMW OOL-dziękujeę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:28 Nie zamienił a zmienił -z przebitego na zapasowe. Szkoda,że tak niewielu mamy kulturalnych kierowców -dlatego tym bardziej jestem mu wdzięczna i postanowiłam tutaj mu podziękować:) PS i tym samym legły w gruzach wasze teorie ,że chłopak w bmw a tym bardziej czerwonym i z zamiejscowymi numerami to niby burak-tylko on się zatrzymał i pomógł a kierowcy na częstochowskich numerach omijali mnie szerokim łukiem starając się nie patrzeć mi w oczy-wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwone auto Re: Kierowco czerwonego BMW OOL-dziękujeę IP: 212.160.86.* 16.04.07, 17:10 Ach te kobiety, czy to brak umiejętności czy chęć kokietowania, sprawiają, że nie umieją zmienić kółeczka;)) Całe szczęscie, że czasem znajduja sie odpowiedni panowie w swych szybkich rumakach, którzy potrafią zwolnić i spojrzeć w oczy kobiecie, by dostrzec, że potrzebuje zmiany ogumienia :) Odpowiedz Link Zgłoś