Gość: basia IP: 80.48.49.* 22.04.07, 13:47 mam pytanie czy w trakcie urlopu macierzynskiego pracowdaca odprowadza skladni emerytalne do zusu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: urlop macierzynski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 14:03 w trakcie pobierania zasiłku macierzyńskiego składkę emerytalną i rentową płaci budżet - pracodawca, jeśli jest płatnikiem zasiłku nalicza wysokość składek i wykazuje je w deklaracji, ale ich nie płaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: urlop macierzynski IP: 80.48.49.* 23.04.07, 13:28 Ja tez jestem na macierzynskim i zastanawialam sie jak to jest,bo dostałam wydruk i nie otrzymuje kwoty brutto,a kwota skladek emerytalnych i rentowych jest 0,a co z urlopem wychowawczym,tez nie mam odprowadzanych składek i tak samo jak bylam na zwolnieniu lekarskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: urlop macierzynski IP: 195.205.202.* 24.04.07, 14:28 Aniu czy Basiu dlaczego obydwie macie taki sam numer ID? to przecież nie jest możliwe? Kim jesteś kłamczuchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: urlop macierzynski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:28 dociekliwy,po 1.bez sensu by było gdyby ktos sam sobie odpowiadał na własne pytanie..po 2.MOŻNA MIEĆ TAKI SAM NR ID..zaobserwuj..Nie znam sie na tym,ale chyba zależy to od tej samej sieci,serwera,okolicy,nie wiem,ale można mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: urlop macierzynski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:29 o widzisz..."m" ma taki sam nr ID jak ja,a nie mamy ze sobą nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: urlop macierzynski IP: 195.205.202.* 26.04.07, 09:39 Aga to nie jest możliwe, aby mieć taki sam numer ID jak inna osoba. Piertwsze cyfry twojego ID się nie wyświetlają, jedynie pojawia się informacja z usług jakiego operatora korzystasz. Zwróć uwagę, że u Ani I Basi wyświetlaja się te cyferki i stąd ta pewność, że to ta sama osoba. Zgadzam się, to bez sensu zadawać pytania i samemu sobie na nie odpowiadać. Numer Id jest przypisany jednej osobie, tak samo jak np. pesel, czy numer konta w banku. Odpowiedz Link Zgłoś