Dodaj do ulubionych

nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... nikt

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.05.07, 21:41
nikt nie potrzebuje...

Powiedzcie mi co jest ze mną nie tak? mam 25 lat. jestem nie brzydka, nie
głupia, pracuję ciężko od 5 lat i przez to jestem już dyrektorem ds sprzedaży
w niemałej firmie, buduję dom, samochód też jakiś tam mam, nie znam tematów
na który nie mogłabym się wypowiedzieć...
fakt w pracy spędzam bardzo dużo czasu, później areobik, znowu mała praca at
home, dobra książka, wino i tak na okrągło...

a jednak...

czyżbym zawstydzała co niektórych mężczyzn? przykro mi to mówić, ale odnoszę
takie wrażenie... na początku wszystko jest ok, poznaję kogoś, zaczynamy się
spotykać, jest szaleńczo, obłąkańczo... i tak po czterech miesiącach... jakoś
nam nie wychodzi. czyżbym ich przerażała?

fuck! co jest ze mną nie tak.

brakuje mi kogoś, kto mówiłby mi jakie mam piękne oczy...

Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: 89.174.23.* 01.05.07, 21:50
      nic na to nie poradze...
      Pani dyrektor ma juz taka hierarchie wartosci:
      kasa kasa kasa...kasa dom samochod ksiazka wino i na szarym koncu ludzie.
      • Gość: monikusia Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.05.07, 21:56
        Bardzo Panu lub Pani dziękuję za obiektywną ocenę... kasa kasa kasa
      • Gość: tadzio Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:59
        Bardzo trudny problem,ale i ciekawy temat.Konkretne wypowiedzi będą dla
        wszystkich mile widziane.Ale bez głupot.Okazuje się,że praca to jeszcze nie
        wszystko.Chociaż trochę mołośći też potrzeba każdemu.
    • b541 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 22:01
      Wiesz, może to sprawa wina - faceci wola wódkę :)))
      A na poważnie.
      Uważam, że wszystko jest z Tobą "tak".
      Ba, 3 razy tak.
      W końcu spotkasz takiego człowieka i nie musi to być okulista :)))).
      Nie usiłuj się zmieniać na siłę. Bądź sobą i tyle.
      Jeśli zawstydzasz jakichś facetów, to zapewniam Cię, że nie byliby partnerami
      dla Ciebie. Spokojnie. Odrobina cierpliwości. Masz dopiero 25 latek :).
      A jak bardzo tego potrzebujesz, to ja Ci mówię, że masz śliczne oczy.
      W życiu nie widziałem piękniejszych.
      Pozdrawiam cieplutko :))))
      • Gość: monikusia Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.05.07, 22:05
        bardzo serdecznie dziękuje za słowa otuchy... smutno mi i źle...

dziękuję za komplement...
      • Gość: lolek Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:05
        Cierpliwości głowa do góry,może więcej śmiałośći.Brawo za wypowiedż poprzednika.
        • Gość: monikusia Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.05.07, 22:10
          Brawo!!!

dla mężczyzn, którzy nie boją się podjąć i kontynuować wątków na forum. powiem
          szczerze - liczyłam bardziej na kobiety... a tu prosze...

BARDZO MIŁE ZASKOCZENIE...
          • b541 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 22:18
            Podobno kobiety są z Venus, a faceci z Marsa i stąd wynika niemożliwość
            wzajemnego zrozumienia :). Ale to wszystko są bzdety, jesteśmy wszyscy z Ziemi.
            Acha, jeszcze jedno. Twój przyszły partner, to ma być ktoś!!!!!
            I dlatego nie obniżaj poprzeczki tylko dlatego, żeby dłużej nie być sama.
            Przynajmniej jeśli chodzi o partnera, z którym chcesz się związać na całe życie.
            Trzymaj się i keep smilling :))))))
          • Gość: młody emeryt Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:19
            Widzę,że siedzisz i myślisz co dalej.Nie zamartwiaj się robi się póżno.Przed
            tobą życie.Spokojnych wesołych snów.Powodzenia nowego od jutra ja też ci
            życzę.Wytrwałości dziewczyno .Ciekawy temat w ten zimny wieczór.Jutro będzie
            lepiej -jak w tej piosence.
            • Gość: monikusia Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.05.07, 22:33
              naaaaprawdę bardzo miłe wrażenie...

w ten pierwszy majowy dzień chłodny aczkolwiek ... szampan i truskawki...
              bardzo smaczne...

kolejny raz dziękuję za słowa otuchy...
              ci mężczyźni... jednakże....
          • Gość: Alutka Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:24
            Monikusia,całe życie przed Tobą! Na pewno jesteś śliczną i mądrą dziewczynką.
            Znajdziesz w końcu swojego księcia, mogę się założyć! Ale pamiętaj,tego kwiatu
            jest pół światu!
            • Gość: Krzyś. Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:29
              Ale wspaniały temat wywołałaś dziewczyno na dzisiejszy majowy wieczór.A maj
              jest miesiącem zakochanych.A w maju jak w raju.Do zobaczenia
            • Gość: monikusia Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.05.07, 22:40
              JESTEŚ PIERWSZA! ALUTKA!!!!! PIERSZA KOBIETA POCIESZYCIELKA...

• daga1974 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 22:49
        Boguś , nie czaruj , bo aż mnie mdli :-))
    • Gość: mati Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.07, 22:30
      moze zwolnij troche z ta pracą ?
      też tak kiedyś miałem - tylko praca
      teraz zrozumiałem, że nie warto
      • b541 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 22:35
        Właśnie takie rady mam na myśli mówiąc, żebyś się nie zmieniała.
        Jak będziesz miała ochotę, to zwolnisz tempo, ale to ma być Twoja decyzja.
        Inaczej mówiąc nie słuchać tak za bardzo czyichś rad.
        W tym również moich :)))).
        Wystarczy zdać sobie sprawę z faktu, że człowiek naprawdę jest istotą WOLNĄ.
        Jeśli coś robimy, to dlatego, że chcemy :)))))).
        Pozdrowionka :)))
    • Gość: Dyrektor Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:40
      Dlaczego ?? coś nie tak :) ale jest kilka powodów dla których nie jesteś
      wystarczająco atrakcyjna:
      zarabiasz więcej od nich
      osiągnęłaś więcej niż oni przez całe życie,
      wiesz czego chcesz
      stanowisz dla większości populacji męskiej zagrożenie :(,
      A przede wszystkim stanowisz wyzwanie - a to nie jest coś czego szukają faceci -
      my szukamy prostoty :) takiej - którą moglibyśmy zrozumieć :)
      Ale powodzenia w poszukiwaniach - znajdziesz - ale nie będzie łatwe
      • Gość: uszczypliwy Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: 213.76.167.* 01.05.07, 22:48
        To jest właśnie to o czym napisałeś. Szczególnie te słowa o niezależności
        finansowej i wielkości wiedzy o życiu- nie wszyscy faceci chcą takich kobiet,
        ponieważ nie będą się czuli w takim związku wartościowi przez to że kobieta
        ich "wyprzedza".
      • Gość: monikusia Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.05.07, 22:50
        Szanowny Panie Dyrektorze...

Bardzo dziękuję za wszelakże zrozuminie Panie dyrektorze...

• Gość: Dyrektor Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:58
          Zawsze do usług :)
          Uwielbiam odkrywać oczywiste prawdy :)

Raz jeszcze powodzenia
      • b541 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 22:52
        Na taką wypowiedź czekałem jak diabeł na duszę:))))
        To się tyczy nie populacji męskiej, tylko populacji troszeczkę ograniczonej (
        płci obojga ).
        Niestety zgodnie z krzywą Gaussa ( tzw. rozkład normalny ), stanowi ona większość.
        Olać prostotę :))))
        A co do zrozumienia ....
        Cytat z pewnej doskonałej komedii ( przemyślenia faceta ) :
        " Są trzy rzeczy niemożliwe dla mężczyzny : urodzić dziecko, zrozumieć kobietę i
        zaprogramować magnetowid. I z tych trzech rzeczy urodzenie dziecka nie wydaje mi
        się rzeczą najtrudniejszą. "
        :))))))))
    • Gość: Harold Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:48
      spoko wszystko na bank sie ulozy a moze poprostu przesadzasz z tym winem nie
      zartuje sobie nie zalamuj sie i nie mysl w ten sposob takim tokiem rozumowania
      do niczego dobrego nie dotrzesz glowa do gory i pamietaj liczy sie tylko
      positive style
    • Gość: K2 Kasa, kasa, kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:50
      przeraża ich twoja pozycja społeczna i to że ludzie im będą wygadywać że na kasę polecieli
      • b541 Re: Kasa, kasa, kasa 01.05.07, 23:03
        No wiesz, mnie by nie przeraziła kasa, ani pozycja np. Halle Berry :))))
        Oczywiście jakbym był wolny :)))))
        • Gość: Dyrektor Re: Kasa, kasa, kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 23:05
          Kasa może nie - ale mam wrażenie że pewna siebie i inteligentna kobieta
          przeraziłaby cię okrutnie, a zwłaszcza wtedy jak byłbyś wolny !!
          • b541 Re: Kasa, kasa, kasa 01.05.07, 23:08
            Nie doceniasz mnie :))))))
            Bo ja siebie tak :))))))))
            • Gość: Dyrektor Re: Kasa, kasa, kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 23:10
              doceniam - nie
              znam - nie
              czytam i po tym co czytam wysuwam wnioski :)
              a teraz jeszcze dodam jeden :)
    • daga1974 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 22:51
      może jesteś beznadziejna w łóżku ? :-)))
      • Gość: ja Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:56
        aaaaaaaaa daga jestes najlepsza
        • daga1974 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 22:58
          najlepsza nie ! ale jak kobieta ma taki problem to musi być szurnięta :-)
      • b541 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 22:56
        Dagusiu, a może jesteś w ciąży :)))))
        • daga1974 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 22:57
          hahahahaha ... w ciąży ? no co ty ? jakbym zaszła w ciąże to mój ginekolog
          miałby przechlapane :-)))))))
          • b541 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 22:58
            Tak pomyślałem, że te mdłości ......
            hihi :)))))
            • daga1974 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 23:01
              mdłości mam tylko do takiego głupiego gadania , w ciąży mam "pokrzywkę " ...
              hehehe , ale ostatnio ją miałam 6 lat temnu :-))
              • b541 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 23:06
                Zmykam, jutro udostępnię pierwsze zdjęcia leonka :))))
                Jest prześliczny :)))))
                Pa.
      • Gość: monikusia Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.05.07, 23:05
        mhhmmmm..... muszę cię zmartiwć... CHYBA RACZEJ NIE!!!
        • daga1974 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 23:08
          hahahaha , czyli wszystko z Tobą oki ? jesteś młoda , piękna ,
          bogata ,mądra ,inteligentna , dobra w łóżku ?? a i tak faceci od Ciebie
          uciekają ??? no to masz poważny problem i trzeba to leczyć :-)))
        • Gość: monikusia Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.05.07, 23:18
          nie jestem i nie byłam zakochana. nie jestem w ciąży. nie jestem pracoholiczką
          (ludzie, przecież tak naprawdę wygląda życie). powiem szczerze... pochodzę z
          dość zamożnej rodziny... tylko tak 10lat wzystko moi rodzice upłynnili...
          tzn. kredyty za leasing, house...

• Gość: Dyrektor Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 23:22
            ale po co się tłumaczysz ??

nie jest ważne skąd - ważne że masz, że pracujesz na to i że chcesz z tym coś
            zrobić !! A teksty frustratek o ciążach i łóżku - no cóż - bez komentarza :(
            • misiakilla Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 01.05.07, 23:56
              Jak na moj gust kobieta ktora "jest już dyrektorem ds sprzedaży
              w niemałej firmie, buduje dom, samochód też jakiś tam ma, nie zna tematów
              na który nie mogłaby się wypowiedzieć..." nie zalilaby sie na forum...
              peace
              • Gość: do monikusi Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 08:18
                Zobacz jakie larum wywołałaś na forum.A tu mamy nowy dzień,Nowe wieści Ci
                przyniesie.
              • daga1974 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 02.05.07, 17:18
                pierwszy raz się z Tobą zgadzam Missiakilla :-))))
                • misiakilla Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 02.05.07, 17:31
                  daga1974 napisała:

> pierwszy raz się z Tobą zgadzam Missiakilla :-))))

dajcie mi sznur ;)
                  • daga1974 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 02.05.07, 20:42
                    z ochotą założe Ci go na szyję :-)) tylko gdzie i kiedy ? i byle
                    szybko !!!! :-)))
                    • b541 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 02.05.07, 22:24
                      Ten sznur, rozumiem, to tylko rekwizyt :).
                      Ale się będzie działooooo :))))
                      • misiakilla Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 02.05.07, 22:50
                        Moja odwieczna negacja sie ze mna zgadza. Czuje sie przynajmniej zaklopotany... ;)
                        • b541 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 02.05.07, 22:52
                          Wiesz oczywiście co ona z Tobą zrobi, jak już będziesz uwiązany na tym sznurze :))).
                          Hahaha :)))
                          Bo ja wiem ....
                          • daga1974 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 03.05.07, 19:11
                            a skąd Ty Boguś to wiesz ? :-))) hahahahaha..............
    • Gość: dona Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: 80.54.170.* 02.05.07, 11:11
      wiesz co?
      ja cie doskonale rozumiem.
      niektórzy faceci sa rzeczywiscie przerazeni, gdy widza pewna siebie i
      inteligentna kobietke. ale nie wszyscy...
      jesli masz ochote to chetnie sie spotkam z toba na "babskie pogaduchy".
    • Gość: do menela Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:04
      Niestety znowu barany się odzywają i psują ciekawy temat.
      • Gość: Menel Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:19
        Masz racje....ale kto ma racje ten stawia kolacje
    • Gość: El Pablo Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 15:19
      ...powiem Ci jedno: nie gnaj przez życie, ponieważ najprzyjemniejsze rzeczy
      przytrafiają nam sie wtedy, gdy się ich najmniej spodziewamy... TO niestety nie
      moja złota myśl ale jest w niej dużo prawdy.

Poza tym masz dopiero 25 lat - masz jeszcze (trochę) czasu. Poza tym lepiej
      trafić na "tego właściwego" niż doznać zawodu...

Poza tym to Ci tak do końca nie wierzę, że nikt Cię nie lubi - nie masz
      przyjaciół, znajomych, kolegów, koleżanek? Oragnizuj sobie maxymalnie czae w
      ich gronie(oprócz aerobików itd) + poznawaj przy tej okazji możliwie dużo
      nowych ludzi.
      • Gość: kazio Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 17:27
        Widać zainteresowanie monikusią.
    • Gość: naimad Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.tktelekom.pl 02.05.07, 18:07
      Witam, Monikusia - nie przejmuj się!,głowa do góry!,nie jesteś sama!, też mam
      podobną sytuacje,i jestem w twoim wieku, nic mi nie brakuje jest praca itp!
      zgrzeszyłbym jakbym narzekał!, czasami ludzie mówią mi taki Gościu jak Ty nie
      powinien mieć takich problemów itp,w życiu jest tak , że jak sie wszystko układa
      ,wszystko jest po twojej myśli, człowiek zaczyna myśleć,że jest sam - jest
      samotny itp, bo nic mu nie brakuje, tłumaczyć to trzeba tym że ,nie ma się
      problemów,nie można wmawiać sobie ,że "Ja" ma 25lat i już powinien myśleć
      poważnie!rodzina itp.najważniejsza jest cierpliwość!i najgorsze są takie dni
      majowe gdy człowiek jest wolniejszy mógłby gdzieś jechać a nie ma z kim ? wtedy
      jest ciężko,przechodzi, gdy człowiek wskakuje w rytm pracy i o tym nie myśli
      pzdr. najlepsze lekarstwo gdzieś, wyjść ze znajomymi , odprężyć sie i nie
      myśleć o tym , wiem że czasami jest ciężko o tym nie myślec wiem po sobie!ale
      głowa do góry! damiank82@interia.pl
      • Gość: bartek Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 18:24
        tak bywa, wszystko uklada sie super czlowiek szczesliwy a kiedy sie juz
        powaznie zaangazuje ona odchodzi z roznych powodow. Czasem mysle ze nie
        jestesmy jeszcze gotowi na powazny zwiazek. Tez mam 25 lat a ostatnio jakos mi
        sie chrzani w zyciu. Nie martwcie sie bedzie dobrze!! kiedys musi byc!!
        Napewno!!! Dla nas tez kiedys zaświeci słońce!!!
        • Gość: monikusia Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.05.07, 20:26
          Witam. Prztrwałam jakoś ten dzień, spędzając go w łóżku, ponieważ nawet wstać
          mi się nie chciało...Popadam chyba w jakąś depresje, przeżywam jakiś kryzys
          egzystencjonalny...

Jednakże bardzo dziękuje za słowa otuchy. Za słowa krytyki także.

Jeśli chodzi o znajomych to tak, jasne, że ich mam. Dzielą sie oni na tych
          dobrych i bezinteresownych i tych kiedy dzwonią jak jest jakaś potrzeba z ich
          strony.

Nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nie mogę sobie znaleźć mmiejsca w tym świecie
          • Gość: olek Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:46
            Cierpliwości Monikusia.Nadszedł piękny miesiąc maj.Ludzie różnie takie chwile
            przeżywają.Powodzenia w maju.
    • Gość: naimad Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.tktelekom.pl 02.05.07, 20:48
      monikusia- napisz do mnie na email ! nie mozesz tak myslec !,kobietko!! email:
      damiank82@interia.pl
    • Gość: bartek Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 01:36
      co bedziesz mi tu marudzic ze smutno i nudno, co powiesz na kawke w czwartkowe
      popoludnie???
      bartolini7@poczta.fm
      • Gość: Tomek Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.gre.pl 03.05.07, 12:30
        To prawda, że facetów onieśmiela kobieta na stanowisku i z dość zamożnej
        rodziny. Boi się często, że zostanie uznany za łowcę majątków itp. Nie wie jak
        się ma czasem zachować by nie sprawić głupotą przykrości... Jednak nie masz się
        co przejmować - będzie dobrze i znajdziesz faceta na jakiego zasługujesz. Często
        jak facet widzi kobietę w dobrym samochodzie, ubraną w markową odzież (nie
        jakieś tam dresy...) itp. to myśli - pewnie zajęta, dam sobie spokój... Musisz
        jakoś dać do zrozumienia im, że tak nie jest. Daj się poderwać na dyskotece/w
        kawiarni (zależnie od stylu jaki preferujesz) i ciesz się życiem. 3-4 miesiące
        to dobry czas by wyczuć intencje przyszłego partnera. Później można właśnie
        myśleć o wspólnym życiu. POWODZENIA! Wierzę, że się uda :-).
        • Gość: Agnieszka Sarkastyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 17:42
          O tak nie przejmuj się, będzie dobrze, napisz do mnie ja jestem inny :)
          Pusty śmiech mnie ogarnia jak to czytam nagle okazuje się że są tacy co nie
          uciekają, tylko dlaczego ukryci za monitorami ?????????????
          Gdzie jesteście jak was szukamy ?? Dlaczego nie zachowujecie się tak jak
          piszecie, dlaczego uciekacie, albo myślicie o przeleceniu nas ??
          Powiem prosto - przestańcie pieprzyć !!!!!
          • Gość: bartek Re: Sarkastyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 20:15
            daj sie poznac pozniej oceniaj intencje i osoby, to publiczne pisanie kazdy
            moze czytac, kazdy moze dodac cos od siebie, wiec tu trudno bedzie sie poznac.
            Jesli spotykamy sie z kims wzrokiem i patrzymy na siebie przez moment to nie
            widze przeszkod zeby sie usmiechanac a czasami zagadac, nawet jesli nie bedzie
            to kobieta na cale zycie i wymarzona milosc ale ktos bardzo interesujacy,
            ciekawy a ktoz to wie moze okaze sie przyjacielem. I nie kazdy facet patrzac na
            kobiete mysli o sexie!! Dajcie juz spokoj!!
            • Gość: do bartka Re: Sarkastyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:01
              Co ty pieprzysz ?? nie każdy facet myśli o seksie - patrząc na atrakcyjną kobietę ??
              Co ty gej jesteś ??
              A słowa pociechy wypowiada się tylko w celu stworzenia pozorów.
              Tak skonstruowany jest nasz świat - facet udaje że nie, kobieta udaje że nie - a
              oboje myślą kiedy do tego dojdzie !!!
              Koniec
              • Gość: bartek Re: Sarkastyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 02:34
                sluchaj wole kobiety i z tego co zdazylem sie juz zorientowac niezle mi to
                wychodzi, czasami bawie sie z kilkoma kolezankami w don kichocie i to tez jest
                prawie sex show na parkiecie i wcale nie mamy zamiaru isc w ciemny kont i sie
                bzykac, jestesmy ludzmi i musimy panowac nad naszymy instynktami, jezeli chce
                uprawiac sex z kobieta to podchodze do tego w sposob calkowicie inny.
    • Gość: up Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 17:44
      TRW cie kocha :)
    • Gość: Piękny Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 17:46
      Ja mam 150cm w kapeluszu jestem pryszczaty garbaty pale i pije...Chcesz mnie ?
      • Gość: do pięknego Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 19:23
        Piszmy na temat logicznie i konkretnie.A jak nie potrafisz myśleć to nie pisz
        bzdur.Nie każdy ma słomę w głowie.To jest dośc ciekawy temat.Głupie wypowiedzi
        świadczą o piszącym.
        • Gość: dgf Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 14:08
          A jednak-kocha i ????????
    • Gość: ja Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 14:16
      Mnie tez nikt nie kocha ale ja jestem brzyda. Nikt nie chce miec dziewczyny,
      ktora jest brzydka ;(
    • Gość: El Pablo Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 14:26
      Czytając niektóre posty dochodzę do wniosku, że osoby uważające się (wizualnie)
      za "mniej atrakcyjne" przekreślają swoje szanse na związek z drugą osobą.
      Ludzie - to nie tak! Partner/ka musi mieć w sobie jeszcze to
      niezdefiniowane "COŚ"!
      Powiem z własnego doświadczenia:
      1) nigdy nie związałbym się z super śliczną dziewczyną mającą pusto w głowie;
      2) nigdy nie związałbym się z super mądrą dziewczyną bez "wyglądu".
      Trzeba znaleźć złoty środek... Ja znalazłem...
      • Gość: do monikusi Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 23:01
        Jak spędziłaś tyle dni wqolnych.Co na niedziele planujesz.
      • b541 Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 06.05.07, 01:38
        Stary, zastanów się co mówisz.
        To brzmi efektownie, ale to bzdura:))))
        Czyli Twój ideał, to troche idiotka i trochę ładna:)))).
        Oczywiście w Twojej ocenie, bo ( zwłaszcza uroda ) to jest totalnie
        subiektywne:)))).
        Pozdrawiam
        Bogdan :))))
        • Gość: karol Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 14:45
          Monikusia odezwij się.Weekend się kończy.A ty co porabiasz.
          • Gość: Edzio Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 22:17
            Monikusia śpi.Dobranoc.
            • Gość: do monikusi Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:48
              Głowa do góry dziewczyno.Ja mam podobny problem i nie wiem co robić.
        • Gość: EL Pablo Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:12
          idiotka - nie
          ładna - tak
          Nie zrozumiałeś - mnie chodzi przede wszystkim o to, że ta druga osoba musi
          mieć to "COŚ".
          Poza tym najważniejsze jest znalezienie złotego środka, czyli dziewczyny
          inteligentnej i ładniej (a nie odwrotnie - tak jak piszesz).
          Po drugie nie ma brzydkich dziewczyn/przystojnych facetów - wszystko jest
          kwestią gustu.
    • smoczatko Re: nikt mnie nie kocha... nikt mnie nie lubi... 08.05.07, 12:57
      Oj Monia, Monia, jak Ty mi kogos przypominasz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka