Gość: Kinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 10:47 Dostałam w spadku trzyletniego pudla miniature gdzie jest jakiś dobry fryzjer dla psów w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: syf Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 10:49 W cz-wie jest taki syf jeśli chodzi o zakłady fryzjerskie że nawet bym większości z nich psa nie powierzył :/ :D Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: Psi fryzjer 04.05.07, 11:05 podobno dobry jest na Brzeźnickiej, tak przynajmniej słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Psi fryzjer IP: *.cn.com.pl 04.05.07, 12:48 Na Brzeźnickiej jest na pewno jeden salon dla piesków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.b Re: Psi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 22:11 Ja bylam na Debiu na ul.Sowiej.Jestem bardzo zadowolona,tym bardziej ze moja sunia ma dopiero 10 tyg.Pani Zosia zrobila z niej prawdziwego sznaucerka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 22:57 utunia - a u okulisty z Zosią byłaś czy tylko to zdjęcie fałszuje?Zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westie Re: Psi fryzjer IP: *.man.czest.pl 05.05.07, 00:17 a ja polecę salon na Rakowskiej przy przychodni wet. "Puszek". Pani Ola ma dyplom groomera I stopnia - więc zna się na tym. Ma swoją stronę: www.strzyzenie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś