Dodaj do ulubionych

gdzie można pobiegać w częstochowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:01
Witam
Czy ktoś wie gdzie w Częstochowie (a konkretnie Raków) można pobiegać bez
wdychania spalin?
Obserwuj wątek
    • Gość: kladusia Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.man.czest.pl 04.05.07, 18:29
      wzdłuż promenady. . .
    • Gość: K2 Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:48
      biegać mozna wszędzie, jak to mówią że "złej baletnicy to ..." jak ktoś naprawdę chce to spokojnie pobiega
      • Gość: biegacz Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.centertel.pl 06.05.07, 11:59
        Wiem że można wszędzie jak się chce i dlatego biegam wzdłuż DK1 (dziennie około
        5-7km). Za ekranami jest nawet przyjemnie ale to tylko niedługi odcinek,
        czasami też ścieżką na michalinę ale w taką pogodę jak dziś (deszcz) raczej się
        nie da więc znowu pozostają mi spaliny.

P.S. Nie wiem czy jestem normalny ale im gorsza pogoda tym biega mi się lepiej
        i właśnie jestem po super rundce w deszczu. POLECAM.
    • altu Re: gdzie można pobiegać w częstochowie 04.05.07, 20:08
      z Rakowa blisko na Sabinów, potem na Wydrę, potem Konopiska..
      ;)
      tam, gdzie się chce, to się pobiega ;)
    • Gość: zawodnik Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: 212.160.86.* 04.05.07, 20:52
      Ja jezdze poza miasto, gdzies w fajne jurajskie tereny, gdzie mozna spokojnie pobiegac. Dzis po dlugiej rekonwalescencji trzasnałem 10 km i zdycham :)) ale mam nadzieje, ze serducho szybko przypomni sobie i przyzwyczai sie do zwiekszonego wysilku. Wazne zeby na poczatek nie zgrywac twardziela, tylko biegac do zmeczenia, potem spacerek albo lekki trucht i gdy tetno sie ustabilizuje biegac znowu i tak dalej.
      pozdrawiam
      • Gość: AdiP Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.zana.trustnet.pl 04.05.07, 22:22
        Z Bugaja do Olsztyna jest nowa droga rowerowa . Tam możesz pobiegać, a jak
        nie , to stadion budowlanych wstęp wolny wtorki i czwartki od 18 do 20.
        • Gość: mirek Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 22:37
          na stronie mosiru pisza ze maluja pasu i nie ma wstepu we wtorki i czwartki,
          wiec jak jest? Nadal nie ma wstepu czu juz jest i nie napisali na stronie mosiru?
          • Gość: luk Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:16
            pasy pomalowali, juz mozna ;)
    • Gość: ja Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:28
      moze to nie Raków ale spokojnie pobiegac mozesz w kazdy wtorek i czwartek od 18
      do 20 na stadionie na Dąbrowskiego ( chyba BUdowlani) ;)
      • Gość: K2 Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:27
        Nie chyba tylko napewno !!!
        • Gość: lolo Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:35
          Trzeba chęci a nie pisania w internecie.
          • Gość: rola Re: Wszedzie byle do przodu... IP: 212.160.86.* 06.05.07, 16:46
            Stara droga na Olsztyn,Kręciwilk,Słowik i okolice;).(może jakiś meeting
            zorganizujemy???)pozdr dla biegających...
    • Gość: K2 Wkrótce "Cała polska biega"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:58
      j.w
      • Gość: mirek Re: Wkrótce "Cała polska biega"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:22
        www.polskabiega.pl/strona.php?p=bieg_wyszukiwarka_10&szukaj=&wid=11&send=
        Widac ze w takiej dziurze jak Czestochowa nie ma zgłoszenia ehh To miasto serio
        "tetni" zyciem ehh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka