Gość: biegacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:01 Witam Czy ktoś wie gdzie w Częstochowie (a konkretnie Raków) można pobiegać bez wdychania spalin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kladusia Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.man.czest.pl 04.05.07, 18:29 wzdłuż promenady. . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:48 biegać mozna wszędzie, jak to mówią że "złej baletnicy to ..." jak ktoś naprawdę chce to spokojnie pobiega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegacz Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.centertel.pl 06.05.07, 11:59 Wiem że można wszędzie jak się chce i dlatego biegam wzdłuż DK1 (dziennie około 5-7km). Za ekranami jest nawet przyjemnie ale to tylko niedługi odcinek, czasami też ścieżką na michalinę ale w taką pogodę jak dziś (deszcz) raczej się nie da więc znowu pozostają mi spaliny. P.S. Nie wiem czy jestem normalny ale im gorsza pogoda tym biega mi się lepiej i właśnie jestem po super rundce w deszczu. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: gdzie można pobiegać w częstochowie 04.05.07, 20:08 z Rakowa blisko na Sabinów, potem na Wydrę, potem Konopiska.. ;) tam, gdzie się chce, to się pobiega ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodnik Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: 212.160.86.* 04.05.07, 20:52 Ja jezdze poza miasto, gdzies w fajne jurajskie tereny, gdzie mozna spokojnie pobiegac. Dzis po dlugiej rekonwalescencji trzasnałem 10 km i zdycham :)) ale mam nadzieje, ze serducho szybko przypomni sobie i przyzwyczai sie do zwiekszonego wysilku. Wazne zeby na poczatek nie zgrywac twardziela, tylko biegac do zmeczenia, potem spacerek albo lekki trucht i gdy tetno sie ustabilizuje biegac znowu i tak dalej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdiP Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.zana.trustnet.pl 04.05.07, 22:22 Z Bugaja do Olsztyna jest nowa droga rowerowa . Tam możesz pobiegać, a jak nie , to stadion budowlanych wstęp wolny wtorki i czwartki od 18 do 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 22:37 na stronie mosiru pisza ze maluja pasu i nie ma wstepu we wtorki i czwartki, wiec jak jest? Nadal nie ma wstepu czu juz jest i nie napisali na stronie mosiru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:16 pasy pomalowali, juz mozna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:28 moze to nie Raków ale spokojnie pobiegac mozesz w kazdy wtorek i czwartek od 18 do 20 na stadionie na Dąbrowskiego ( chyba BUdowlani) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:27 Nie chyba tylko napewno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: gdzie można pobiegać w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:35 Trzeba chęci a nie pisania w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rola Re: Wszedzie byle do przodu... IP: 212.160.86.* 06.05.07, 16:46 Stara droga na Olsztyn,Kręciwilk,Słowik i okolice;).(może jakiś meeting zorganizujemy???)pozdr dla biegających... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Wkrótce "Cała polska biega"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:58 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Wkrótce "Cała polska biega"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:22 www.polskabiega.pl/strona.php?p=bieg_wyszukiwarka_10&szukaj=&wid=11&send= Widac ze w takiej dziurze jak Czestochowa nie ma zgłoszenia ehh To miasto serio "tetni" zyciem ehh Odpowiedz Link Zgłoś