editaa1 06.05.07, 13:52 Czy ktoś miał z czymś takim do czynienia? u mojego dziecka lekarz stwierdził stan zapalny kolana (kulało na jedną nóżke). Na czym polega leczenie, bo jak na razie to ma przepisane maści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dori Re: stan zaplny kolana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 13:58 Radzę wybrać się do jakiegoś dobrego specjalisty, ja zaniedbałam tą sprawę (miałam wysiękowe zapalenie kolana) kiedy zgłosiłam sie do lekarza okazało się, że mam w kolanie "galaretkę"... teraz w wieku 24 lat każdą zmianę pogody odczuwam jak staruszka. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: stan zaplny kolana 07.05.07, 11:45 Stan zapalny z wysiękiem czy bez? Po urazie, czy tak samo z siebie się zrobiło? I jaki lekarz to stwierdził? Jeśli stan jest ostry (co sugerowałoby to utykanie) to nie sądzę, żeby same maści pomogły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stan zaplny kolana IP: 80.48.49.* 07.05.07, 13:04 na początek pierwsza i najważniejsza rzecz - NIE WIERZYĆ REKLAMOM TYPU "NIE BASIA TYLKO KETOPROM" . maścią można sobie posmarować pryszcza na nosie bo ich głębokość wnikania pod skórę kończy się na głębokości jednego centymetra ! kolana tak się nigdy niczym podobnym nie wyleczy . jedyny lekarz , którego z czystym sumieniem każdy poleci to ojciec albo syn Zajdel z Parkitki , ale dostać się do nich jest bardzo trudno . ja mam szczęście być jego pacjentem i dzięki odpowiednim lekom w postaci tabletek mam kolana w całkiem całkiem bez ostrych stanów zapalnych i jednocześnie zdrowy żołądek . spróbuj umówić się prywatnie jeśli jest taka możliwość . Odpowiedz Link Zgłoś