Gość: mieszkaniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:40 I jak to sie ma do deklracji, ze miasto jest coraz bardziej przyjazne inwestorom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:17 Jakie tam sa zarobki na produkcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik@ Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: 195.205.202.* 17.05.07, 21:18 Praca za 800zł na misiąc daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
joe2002 Wstyd dla p. Wrony !!! 16.05.07, 10:42 "Obecny na uroczystości prezydent miasta Tadeusz Wrona dużo mówił o pomocy magistratu, który popiera lokalnych przedsiębiorców. Huta jednak ma inne doświadczenia w tej kwestii i skarży się na opieszałość częstochowskiego urzędu." Łatwo jest coś deklarować ale o porządek w podległym magistracie to już tak ciężko zadbać? Czy to urzędnicy są dla inwestora czy odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Wstyd dla p. Wrony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:54 kler wszdzie musi swoje 3 grosze wcisnac... a swoja droga ile sie zarabia w tej firmie? moze ktos kto tam pracuje poda ile zarabia na reke i na jakim stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nd Re: Wstyd dla p. Wrony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:03 płaca żałosna, na produkcji mało kto wyciągnie 1000 zł i to z nockami. Robota jak w kieracie. ogólnie dziadostwo same reklamacje i przepakowywanie palet. Produkcja byle co i płaca byle co. Tam zarabiają więcej bardzo nieliczni. O poziomie chamstwa niektórych z nadzoru to szkoda nawet pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Wstyd dla p. Wrony !!! IP: 80.48.49.* 16.05.07, 12:58 Dokladnie ! Hamstwo karierowiczów wobec zwyklych pracownikow fizycznych , a do tego bardzo niskie zarobki jak na takie przedsiebiorstwo . Jestesmy dla austriaka tania sila robocza , tak samo jak dla anglika. Praca nie warta tych zarobków co są teraz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 999 Re: Wstyd dla p. Wrony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:19 1000pln - smiech na sali! panie Wrona co pan tam robi? panie podprzeor co pan tam robi? takie zaklady nalezy potepiac za tak male place a nie podlizywac sie na uroczystosciach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Praca w hucie IP: *.profiline.pl 16.05.07, 16:22 Ludzie, zarabiam dwa razy tyle, 30% więcej niż przed rokiem , a perspektywy są coraz lepsze. Nie dają jednak podwyżek za narzekanie, nie tolerują braku zaangażowania, za to dają możliwość nauki zawodu a nawet języka angielskiego. Można też troche podróżować bo szkolenia są w Austrii,w hucie w Czeskiej i Anglii. Kadra kierownicza jest młoda i bardzo otwarta. Narzekajcie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nd Re: Praca w hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:35 do pracownika: jak tak tam dobrze to może się podzielisz jako kto tam pracujesz. Pracowałem tam i kilkoro moich znajomych to poniewierali nami jak cholera i za marne grosze. Nawet kobiety z długim stażem zarabiały takie niskie pieniądze. Więcej tylko w tedy jak rąbały nadgodziny. Zresztą przed tą awaria to dawali nadgodziny czy ktoś chciał czy nie. Pracownik tam nic nie znaczy. No chyba że znajomek znajomego o takich wiemy i to tylko oni mają kasę. Więc prosze pracowniku albo konkrety albo nie pleć bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Praca w hucie IP: *.profiline.pl 16.05.07, 17:18 może kiedyś tak było... pracuje krótko. Ja pracuje na gorącym końcu. A Ty co robiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonysztandar Re: Praca w hucie 16.05.07, 19:18 To ciekawe co piszesz "Nd" ja słyszałem więcej dobrego niż złego o Hucie więc dziwi mnie to co piszesz - daj przykład innego zakładu w Częstochowie który daje podobne mozliwości ?? Dlaczego juz tam nie pracujesz? Jesli można zapytac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Praca w hucie IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.07, 21:29 zielonysztandar ma racje -wiem co mowie bo pracowalem tam prawie 10 lat- zwolnilem sie niedawno - TAM SA NAPRAWDE duze mozliwosci rozwoju -angielski, szkolenia za granica w hutach spolki (fizyczni tez), kasa moze nie na samym poczatku duza -ale przeciez wszedzie tak jest -jak ktos sie sprawdzi -to zarobi wiecej -bo prezesem jest odpowiedni czlowiek doskonale rozumiący produkcje ....tylko po prostu chcieba chciec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nd Re: Praca w hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 07:14 nie pracuję z bardzo prostej przyczyny- brak możliwości zatrudnienia na umowę o pracę a jedynie prze worka i 600 zł pensji. Chyba lepiej wiem ile dostawałem kasy. I nie wiem z kim rozmawialiście o rozwoju bo ja z moim przełożonym za nic nie mogłem się dogadać. Nie ja zresztą ale i moi koledzy też.Ale jak wam tam dobrze to pracujcie. życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca w hucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:20 A słyszałeś,że na wydziale dekoracji tyra się po 10godzin dziennie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:24 Gdyby tam mieli zbudować nowa parafię już by wszystkie pozowlenia były. Tylko po ch.. nam nowe parafie ?!?! Na szczęście im więcej pracodawców tym zarobki też będą z czasem wyższe ponieważ coraz częściej ludzie nie bedą chcieli za tyle pracować, zrezygnują lub wyjadą do pracy na zachód. Pracodawca albo zamyka interes co mu sie nie opłaca skoro tyle zainwestował, albo zatrudni rumunów - chociaż ci też wolą jechac na zachód do pracy albo podniesie zarobki i to jest najbardziej prawdopodobne. Pozdrawiam ------------------------------------------------------- do 2013 zbudujmy roku kościół na każdym rogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownikZEstazem Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.man.czest.pl 17.05.07, 22:35 Co Wy ludzie piszecie?!Od ponad 20 lat zarobki te same dla pracowników produkcji.Zarabiaja " pracownicy dozoru ",bez względu na staż.długoletni pracownik bardziej tepiony niz mlody.Licza sie układy!!!Np.Lubas,Lesniczek,Puto i pani Dziuba...Nie polecam pracy w Hucie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 09:44 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nd Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:04 no widzisz Zielonysztandar: nie wystarczy słyszec i powtarzać, jak chcesz kreować opinie to najlepiej tam być i widzieć a już najlepiej być wielotelnim pracownikiem jak poprzednia wypowiedz. Potwierdza się moje zdania. Fabryka wyjątkowo nieprzyjazna dla osób z poza układu, takich zwykłych ludzi naiwnych co przyszli do pracy i za to oczekują zapłaty godziwej a nie ochłapu. Odpowiedz Link Zgłoś
m223 Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium 18.05.07, 15:51 A co to za układy może jakieś szczegóły bo osobiście znam większą część z twojej listy i to są bardzo spoko ludzie którzy dobrze wykonują swoje obowiązki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.profiline.pl 18.05.07, 16:22 ludzie, mylicie prace w worku z pracą dla huty. Pracujac w work serwis masz na pewno duzo nizsze zarobki. ubiegaj sie o prace bezposrednio w hucie jesli jestes wystarczajaco pracowity. Tam sie licza checi. Dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.profiline.pl 18.05.07, 16:41 Panie Wierus, daj Pan spokuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownikZEstazem Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.man.czest.pl 19.05.07, 14:32 to nie Wierus.. Odpowiedz Link Zgłoś