Dodaj do ulubionych

Więcej niż fabryka kufli dla Monachium

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:40
I jak to sie ma do deklracji, ze miasto jest coraz bardziej przyjazne inwestorom?
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:17
      Jakie tam sa zarobki na produkcji?
      • Gość: Pracownik@ Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: 195.205.202.* 17.05.07, 21:18
        Praca za 800zł na misiąc daje do myślenia.
    • joe2002 Wstyd dla p. Wrony !!! 16.05.07, 10:42
      "Obecny na uroczystości prezydent miasta Tadeusz Wrona dużo mówił o pomocy
      magistratu, który popiera lokalnych przedsiębiorców. Huta jednak ma inne
      doświadczenia w tej kwestii i skarży się na opieszałość częstochowskiego
      urzędu."

Łatwo jest coś deklarować ale o porządek w podległym magistracie to już tak
      ciężko zadbać? Czy to urzędnicy są dla inwestora czy odwrotnie?

• Gość: Wiesiek Re: Wstyd dla p. Wrony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:54
        kler wszdzie musi swoje 3 grosze wcisnac...
        a swoja droga ile sie zarabia w tej firmie? moze ktos kto tam pracuje poda ile
        zarabia na reke i na jakim stanowisku
        • Gość: Nd Re: Wstyd dla p. Wrony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:03
          płaca żałosna, na produkcji mało kto wyciągnie 1000 zł i to z nockami. Robota
          jak w kieracie. ogólnie dziadostwo same reklamacje i przepakowywanie palet.
          Produkcja byle co i płaca byle co. Tam zarabiają więcej bardzo nieliczni. O
          poziomie chamstwa niektórych z nadzoru to szkoda nawet pisać
          • Gość: pracownik Re: Wstyd dla p. Wrony !!! IP: 80.48.49.* 16.05.07, 12:58
            Dokladnie ! Hamstwo karierowiczów wobec zwyklych pracownikow fizycznych , a do
            tego bardzo niskie zarobki jak na takie przedsiebiorstwo . Jestesmy dla
            austriaka tania sila robocza , tak samo jak dla anglika. Praca nie warta tych
            zarobków co są teraz !
            • Gość: 999 Re: Wstyd dla p. Wrony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:19
              1000pln - smiech na sali!
              panie Wrona co pan tam robi? panie podprzeor co pan tam robi?
              takie zaklady nalezy potepiac za tak male place a nie podlizywac sie na
              uroczystosciach!
              • Gość: pracownik Praca w hucie IP: *.profiline.pl 16.05.07, 16:22
                Ludzie, zarabiam dwa razy tyle, 30% więcej niż przed rokiem , a perspektywy są
                coraz lepsze. Nie dają jednak podwyżek za narzekanie, nie tolerują braku
                zaangażowania, za to dają możliwość nauki zawodu a nawet języka angielskiego.
                Można też troche podróżować bo szkolenia są w Austrii,w hucie w Czeskiej i
                Anglii. Kadra kierownicza jest młoda i bardzo otwarta. Narzekajcie dalej.
                • Gość: Nd Re: Praca w hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:35
                  do pracownika: jak tak tam dobrze to może się podzielisz jako kto tam pracujesz.
                  Pracowałem tam i kilkoro moich znajomych to poniewierali nami jak cholera i za
                  marne grosze. Nawet kobiety z długim stażem zarabiały takie niskie pieniądze.
                  Więcej tylko w tedy jak rąbały nadgodziny. Zresztą przed tą awaria to dawali
                  nadgodziny czy ktoś chciał czy nie. Pracownik tam nic nie znaczy. No chyba że
                  znajomek znajomego o takich wiemy i to tylko oni mają kasę. Więc prosze
                  pracowniku albo konkrety albo nie pleć bzdur
                  • Gość: pracownik Re: Praca w hucie IP: *.profiline.pl 16.05.07, 17:18
                    może kiedyś tak było... pracuje krótko. Ja pracuje na gorącym końcu. A Ty co
                    robiłeś?
                  • zielonysztandar Re: Praca w hucie 16.05.07, 19:18
                    To ciekawe co piszesz "Nd" ja słyszałem więcej dobrego niż złego o Hucie więc
                    dziwi mnie to co piszesz - daj przykład innego zakładu w Częstochowie który daje
                    podobne mozliwości ?? Dlaczego juz tam nie pracujesz? Jesli można zapytac??
                    • Gość: byly pracownik Re: Praca w hucie IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.07, 21:29
                      zielonysztandar ma racje -wiem co mowie bo pracowalem tam prawie 10 lat-
                      zwolnilem sie niedawno - TAM SA NAPRAWDE duze mozliwosci rozwoju -angielski,
                      szkolenia za granica w hutach spolki (fizyczni tez), kasa moze nie na samym
                      poczatku duza -ale przeciez wszedzie tak jest -jak ktos sie sprawdzi -to zarobi
                      wiecej -bo prezesem jest odpowiedni czlowiek doskonale rozumiący
                      produkcje ....tylko po prostu chcieba chciec
                    • Gość: Nd Re: Praca w hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 07:14
                      nie pracuję z bardzo prostej przyczyny- brak możliwości zatrudnienia na umowę o
                      pracę a jedynie prze worka i 600 zł pensji. Chyba lepiej wiem ile dostawałem
                      kasy. I nie wiem z kim rozmawialiście o rozwoju bo ja z moim przełożonym za nic
                      nie mogłem się dogadać. Nie ja zresztą ale i moi koledzy też.Ale jak wam tam
                      dobrze to pracujcie. życzę powodzenia
                    • Gość: xxx Re: Praca w hucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:20
                      A słyszałeś,że na wydziale dekoracji tyra się po 10godzin dziennie ?
    • Gość: Ja Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:24
      Gdyby tam mieli zbudować nowa parafię już by wszystkie pozowlenia były. Tylko
      po ch.. nam nowe parafie ?!?!
      Na szczęście im więcej pracodawców tym zarobki też będą z czasem wyższe
      ponieważ coraz częściej ludzie nie bedą chcieli za tyle pracować, zrezygnują
      lub wyjadą do pracy na zachód. Pracodawca albo zamyka interes co mu sie nie
      opłaca skoro tyle zainwestował, albo zatrudni rumunów - chociaż ci też wolą
      jechac na zachód do pracy albo podniesie zarobki i to jest najbardziej
      prawdopodobne.

Pozdrawiam

-------------------------------------------------------
      do 2013 zbudujmy roku kościół na każdym rogu
    • Gość: pracownikZEstazem Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.man.czest.pl 17.05.07, 22:35
      Co Wy ludzie piszecie?!Od ponad 20 lat zarobki te same dla pracowników
      produkcji.Zarabiaja " pracownicy dozoru ",bez względu na staż.długoletni
      pracownik bardziej tepiony niz mlody.Licza sie układy!!!Np.Lubas,Lesniczek,Puto
      i pani Dziuba...Nie polecam pracy w Hucie..
      • Gość: xyz Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 09:44
        podbijam
      • Gość: Nd Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:04
        no widzisz Zielonysztandar: nie wystarczy słyszec i powtarzać, jak chcesz
        kreować opinie to najlepiej tam być i widzieć a już najlepiej być wielotelnim
        pracownikiem jak poprzednia wypowiedz. Potwierdza się moje zdania. Fabryka
        wyjątkowo nieprzyjazna dla osób z poza układu, takich zwykłych ludzi naiwnych co
        przyszli do pracy i za to oczekują zapłaty godziwej a nie ochłapu.
      • m223 Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium 18.05.07, 15:51
        A co to za układy może jakieś szczegóły bo osobiście znam większą część z
        twojej listy i to są bardzo spoko ludzie którzy dobrze wykonują swoje obowiązki
        • Gość: pracownik Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.profiline.pl 18.05.07, 16:22
          ludzie, mylicie prace w worku z pracą dla huty. Pracujac w work serwis masz na
          pewno duzo nizsze zarobki. ubiegaj sie o prace bezposrednio w hucie jesli
          jestes wystarczajaco pracowity. Tam sie licza checi. Dobra rada.
          • Gość: . Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.profiline.pl 18.05.07, 16:41
            Panie Wierus, daj Pan spokuj.
            • Gość: pracownikZEstazem Re: Więcej niż fabryka kufli dla Monachium IP: *.man.czest.pl 19.05.07, 14:32
              to nie Wierus..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka