Dodaj do ulubionych

Ankieta do pracy mgr:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:47
Nardzo Was prosze o wypelnienie ankiety znajdującej sie na tej stronie:
webankieta.pl/ankieta/w37xwldp5vm Ankieta bedzie bardzo pomocna do
pracy mgr. Dziekuje bardzo
Obserwuj wątek
    • Gość: KubaK Re: Ankieta do pracy mgr:) IP: *.fwfin.fwc.com 21.05.07, 13:19
      niestety ankieta jest tendencyjna i na niektóre pytania jak np. 6 n nie da sie
      odpowiedziec
    • ancymonka Re: Ankieta do pracy mgr:) 21.05.07, 14:12
      Wypełniłam, ale uważam, że ta ankieta jest beznadziejna. Ktoś ci na uczelni ją
      zaakceptował (np. promotor?). Część pytań jest tak skonstruowanych, że nie
      wiadomo o co w nich chodzi...
    • babeczkaa Re: Ankieta do pracy mgr:) 21.05.07, 14:45

wypełniłam ale w ostatnim pytaniu jest błąd, w drugiej odp. pojawia się dwa razy "nie"
      • Gość: UWAGA UWAGA Re: Ankieta do pracy mgr:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:10
        ACHTUNG!!!
        trojany, wirusy i inne psikusy!
    • Gość: tk Re: Ankieta do pracy mgr:) IP: *.dsl.bbeyond.nl 21.05.07, 16:16
      kreatywne to sa Krzepice ! :]
    • Gość: . Re: Ankieta do pracy mgr:) IP: 80.54.170.* 21.05.07, 17:07
      Błągam powiedz, że to dopiero pilotażowe badania.... wiele ankiet już
      wypełniałam, ale ta jest jedną z gorszych (sorry za szczerość). Konia z rzędem
      temu, kto mi wytlumaczy pytania od 9 do 11 (że niby sfera kultury wpływa na te
      inne sfery??).
      Poza tym pytanie 12 - dlaczego pierwsza odp to "z entuazjazmem" druga "z
      obojętnością", a coś pośredniego?? I co ma wspólnego homoseksualizm z
      kreatywnością Częstochowy?????

Ja widze, że ankieta była tworzona na szybko, ale kurcze jakieś zasady tworzenia
      ankiet są, jakikolwiek podręcznik ze statystyki polecam...
      • Gość: geografka Re: Ankieta do pracy mgr:) IP: 195.150.224.* 21.05.07, 17:31
        ciekawa jestem, jaki jest temat Twej pracy magisterskiej i jaki kierunek w ogole studiujesz. ankiete owszem, wypelnilam, aczkolwiek czegos tu nie rozumiem...
        wizerunek miasta - ok, to, jak je odbieramy - ok, wplyw jednej sfery na inne tez jest do zrozumienia, ale co do tego wszystkiego maja homoseksualisci?
        ta praca ma miec cos wspolnego z ekonomia, gospodarka przestrzenna, psychologia czy moze socjologia?
        ciekawe:)
        • Gość: aga Re: Ankieta do pracy mgr:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:16
          wypelnilam chociaz ankieta jest beznadziejna
        • Gość: Demetria Re: Ankieta do pracy mgr:) IP: *.cn.com.pl 22.05.07, 00:50
          Co prawda to nie moja ankieta, ale praca zapewne z ekonomii, kier. gospodarka
          miejska i regionalna. A homoseksualiści mają się do tego tak, że gay index,
          wskaźnik gejostwa, jest jednym ze wskaźników atrakcyjności miasta wg. Richarda
          Floridy. Niemniej jednak ankieta do kosza, niespójna, źle skonstruowane pytania,
          nieczytelna, trochę jednak za krótka (chociaż to może i dobrze, bo nie wyobrażam
          sobie 40 tego typu pytań), bardzo ogólnikowa. Bez metryczki?
    • barone Re: Ankieta do pracy mgr:) 21.05.07, 23:28
      Napis na stronie:

"Do prawidłowego korzystania z serwisu Twoja przeglądarka
      musi mieć włączoną obsługę "cookies"."

Mam włączone cookies, ale jakoś ankiety nie ma.
      Czyżby była przygotowana na jedynie słuszną przeglądarkę?
    • Gość: chichot Re: Ankieta do pracy mgr:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 00:58
      Wypełniłem...Ale do doskonałości tej ankiecie daleko zgadzam sie :) PS. Nie piszę od siebie więc niech nie dziwi IP :D
    • Gość: nauk Re: Ankieta do pracy mgr:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 00:46
      tak złej ankiety nie zdarza sie przynieść nawet niektórym moim studentom którzy
      piszą ja 5 min przed zajeciami na kolanie(bo zapomnieli). Fatalna, szczerze
      mowiąc nie mam nawet siły komentować konkretnych pytań :)
      pozdrawiam.
      • Gość: inna studentka Re: Ankieta do pracy mgr:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 07:04
        Ja też "bronie się" w tym roku, również moim narzędziem jest ankieta i
        przyznam, że ta mnie troche zaskoczyła. Nie byłam zadowolona ze swojej, ale
        teraz widze, że jest całkiem całkiem (w porównaniu z tą wyżej wymienioną).
        Ale w sumie promotor powinien pomóc doprowadzić ją do "ładu składu".
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka