Dodaj do ulubionych

Kasowanie watkow!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:01
moze mi ktos wyjasnic dlaczego skasowano moj watek? ktory punkt regulamninu
zostal zlamany???? bo wydajae mi sie ze moderator forum zlosliwie usuwa pewne
watki zwlaszcza z prosba o pomoc..
Obserwuj wątek
    • Gość: kibi Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:27
      zgadzam sie z toba moje watki tez byly kasowane
      • Gość: Eryk XiI Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:43
        A o czym był ten wątek ?
        Jak napisany ?
        • Gość: Menel Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:57
          1.Dlaczego nie sa kasowane watki Eryka -pozdrawiam:)

2.Czy moderator zlozyl oswiadczeie lustracyjne?
        • Gość: student P.Cz Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 07:13
          watek byl na temat statystyki, ze poszukuje kogos kto moglby mi wytlumaczyc
          pewien zakres materialu ale post nie byl na forum dluzej niz 20-30 sek.. pozniej
          wyslalem drugi i ten poki co jest na forum ale denerwuje mnie zlosliwosc
          kasowania postow nie lamiacych regulaminu
    • Gość: gosc Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:39
      Proponuje zaineresowanym kreslic petycje do siedziby GW !!

Siedziba Spółki:
      ul. Czerska 8/10
      00-732 Warszawa
      centrala: (0-prefiks-22) 555 60 00, 555 60 01
      faks (0-prefiks-22) 555 48 50, 555 47 80

Dosc chamstwa i cwaniactwa na tym forum.
      • diabel_piszczalka Re: Kasowanie watkow!!! 22.05.07, 21:57
        Możesz sobie kreślić petycje nawet do samego Michnika. To nie jest forum Gazety
        Wyborczej, ale forum portalu gazeta.pl.
        • Gość: Eryk XiI Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 22:10
          Przyjęłem Wasze zgłoszenie, a teraz poczekajćie, aż je KTOŚ rozpatrzy !!!
          • misiakilla Re: Kasowanie watkow!!! 22.05.07, 22:18
            1. Moderator tego forum rozbija sie wlasnie mercedesem ktorego dostal za watki o
            TRW ;)
            2. Nie tylko ja moge tu kasowac watki wiec ... moze to nie ja?
            • daga1974 Re: Kasowanie watkow!!! 22.05.07, 22:20
              noo tak , najlepiej to na kogoś "zwalić" :-)) niezłe ... :-)
              • misiakilla Re: Kasowanie watkow!!! 23.05.07, 07:40
                jesli myslisz ze sam tu administruje to sie grubo mylisz :)
                • daga1974 Re: Kasowanie watkow!!! 23.05.07, 08:03
                  no tak , ale wtopa .... sorry :-))
                  • Gość: Menel Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:18
                    Sam jestes gruby:)
    • daga1974 Re: Kasowanie watkow!!! 22.05.07, 21:54
      to nie takie łatwe , ale skoro sprawia mu to przyjemnośc to nalezy to olać i
      już :-))
    • bo-tak Re: Kasowanie watkow!!! 23.05.07, 12:03
      Wątki zostały usunięte nie złośliwie, lecz logicznie. Tu nie jest serwis
      ofertowy typu kupię, sprzedam, dam korepetycje, szukam korepetycji. Tu jest
      forum _dyskusyjne_. Dykusja -> pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja
      • Gość: magda Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:26
        bo-tak to ja odesle Cie do regulaminu
        forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html
        a dokladnie punktu 1 cyt.: "umożliwieniu użytkownikom bezpłatnego uczestniczenia
        w Forum Gazeta.pl w celu wymiany informacji, komentarzy i opinii na różnorodne
        tematy."

i poczytaj sobie jeszcze punkt 6 - reklama to reklama a informacja to
        informacja nie myl pojec!
        • niewidziallny Re: MisiakiŁŁa 23.05.07, 12:56
          Misiakiła niech sobie gasuje.
          To podnosi jEgo prestiż.
          • bo-tak Re: MisiakiŁŁa 23.05.07, 13:01
            co to "gasuje"?
            Czy do Twego rozumku nie dociera, że nie on jeden tu sprząta????
            • Gość: też forumowicz Re: MisiakiŁŁa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:21
              Strasznie dużo jest niepoprawnych wątków na forum.Ktoś musi trzymać dyscypline
              na forum bo za dużo Głupot się pisze.Popieram likwidację chamstwa i
              niedorzeczności na forum.
              • Gość: pokojowymiśbezkiły Re: MisiakiŁŁa IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 23.05.07, 13:28
                to co dla ciebie jest głupotą dla innych może być śmiertelnie ważne, nie mierz
                innych swoją miarą..

o moderatorach tego forum już nawet nie wspomnę, bo nie wiem jak określić żenadę
                którą sobą prezentują..
        • Gość: popieram Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:29
          bo-tak to ja odesle Cie do regulaminu
          forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html
          a dokladnie punktu 1 cyt.: "umożliwieniu użytkownikom bezpłatnego uczestniczenia
          w Forum Gazeta.pl w celu wymiany informacji, komentarzy i opinii na różnorodne
          tematy."

i poczytaj sobie jeszcze punkt 6 - reklama to reklama a informacja to
          informacja nie myl pojec!

• bo-tak InFoRmAcJa 24.05.07, 12:38
            Niestety pojęcie reklama a informacja są bardzo blisko siebie. To co ja uznaję
            za reklamę, ktoś inny uzna za informację. W końcu post o treści - "kupię psa",
            "Sprzedam mieszkanie" to też informacje. Post o treści "zapraszam do
            nowotwartego salonu masażu" to też informacja.
            Dla mnie kryterium oceny "reklama czy informacja" jest to, czy za tą informacją
            idą pieniądze. Jeśli tak, to jest to reklama lub ogłoszenie. Reklama zostaje
            usunięta, ogłoszenie przeniesione do Dwukropka. Jeśli nie wątek zostaje.
            Ale.
            Na tym forum możliwość usuwania, przenoszenia ma conajmniej kilka osób.
            Misiakila jest opiekunem jawnym. Jest też opiekun ukryty (lub kilku).
            Uprawnienia takie ma również redakcja częstochowskiego dodadtku Gazety.pl oraz
            Administracja główna portalu.
            Nie możecie o każdy usunięty wątek rzucać się z pazurami na Misiakilę!
    • Gość: xyz Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:21
      mój wątek też skasowano jakiś czas temu prosiłam o polecenie geodety dobrego w
      mieście, po godzinie wątek z pytaniem został usunięty, trzeba zrobić porządek z
      tym forum; weatek nie był niecenzuralny, obsceniczny, ale prośba o pomoc,
      dlaczego usunieto????
    • Gość: Within Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 22:27
      Mam gdzieś swój wątek, ale nie rozumiem za co został skasowany. Dajcie spokój...
      Zapomniałem, że to gazeta wyborcza
      • misiakilla Re: Kasowanie watkow!!! 23.05.07, 22:34
        poszukajcie sobie najpierw watkow czy juz takich nie bylo. A watkow typu "kocham
        cie" "czy sa fajne wolne dziewczyny" "kochalem cie ale mnie rzucilas" itp bylo
        kilkanascie. Po prostu dublujace sie usuwa
        • Gość: popieram Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:37
          to napisz, że wątek już jest, przecież są nowi, początkujący forumowicze; w
          innych miastach jest ok; przy poprzednim moderatorze też bylo ok; Ty Misia ..
          coś tam, czyżbyś była z wiodącej partii, bo wszystko na to wskazuje??? czy zaraz
          usuniesz ten wpis???, bo złamano regulamin???
          • diabel_piszczalka Re: Kasowanie watkow!!! 23.05.07, 22:43
            Chyba nie sądzisz, że każdemu nowemu należy tłumaczyć, że dany wątek już był
            omawiany. Jak byk stoi na początku "Zanim napiszesz - przeczytaj Regulamin i
            Netykietę.", a w netykiecie czytamy "Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już
            nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki."
          • daga1974 Re: Misiakilla to facet !!!! 23.05.07, 23:20
            jw .... albo faceta udaje :-))
            • Gość: Xavier Re: Misiakilla to facet !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:53
              to facet, to agent, to UB,to SB to ... jeszcze takiego tu nie było, skąd to się
              wzięło?
            • Gość: Anka Re: Misiakilla to facet !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:59
              Od momentu ja ta Misiakiła tu nastała nie wchodzę na forum i wielu moich znajomi
              równieą, są inne fora, gdzie nie kasuje się wątków uzaleznionych od widzimisię.
        • Gość: ksiaze Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:04
          a propos do watku czy sa fajne wolne dziewczyny ktory tez zostal skasowany to
          byl temat dotyczac zjawiska z jakim sie spotkalem a nie jakas pierdoą a ze
          kur. chyba jej nie znajde albo do kasi lub iwooooooooonka iewonka iwonka ktore
          na forum kilka godzin byly i nikomu nie przeszkadzalo . dajcie nowym watkom
          troszke czasu zobaczcie czy jest nimi zainteresowanie a nie bez zadnego
          obiektywizmu usuwacie z jakiegos widzi mi sie albo bo tak!!
          • Gość: Romek Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:18
            Otworzyłem Ci Twój wątek i teraz go sobie pilnuj !
            Pozdrawiam i czytaj regulamin forum !
        • n.i.p.69 Re:to bądź konsekwentny... 24.05.07, 11:31
          ...i usuwaj wszystkie dublujące się wątki . (...tylko wcześniej sprawdź czy coś
          z tego forum jeszcze zostanie)
          • daga1974 Re:to bądź konsekwentny... 24.05.07, 12:21
            Mirek co ty ?
            • n.i.p.69 Re:to bądź konsekwentny... 25.05.07, 09:35
              ...a napisałem coś nie tak ???
              • Gość: abc Re:to bądź konsekwentny... IP: *.21.pl 17.06.07, 18:23
                ZNOWU, BEZ POWODU, SKASOWANY WĄTEK.Całe to forum powinno zniknąć bo jest
                jednym , wielkim NIEPOROZUMIENIEM!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Agata Re:to bądź konsekwentny... IP: 80.48.49.* 17.06.07, 19:41
                  Moje wątki też są kasowane, wystarczy napisać "pomnik - niepotrzebny".
    • Gość: ABC Re: Kasowanie watkow!!! IP: *.21.pl 17.06.07, 18:26
      ciekawe ile "posiedzi" ten wpis ????????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka