Dodaj do ulubionych

Ekspedientki

23.05.07, 13:00
czy są jeszcze w częstochowie bezrobotne ekspedientki chętne do podjęcia
pracy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ekspedientka Re: Ekspedientki IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 13:20
      Pewnie że są jeżeli p. rejestruje na cały etat i zarobek wyniesie na reke z 1000zł to jestem chętna :)
      • sklepik7 Re: Ekspedientki 23.05.07, 14:41
        umowa na 5 lat, pełen etat, pierwsze 3 mies 900 netto, kolejne 3 mies 1000
        netto, po 6 mies 1100, taka perspektywa na najblizszy rok. Firma posiada
        3 sklepy spożywcze i istnieje od 2003 roku, nigdy nie miała opóźnień
        z wypłatami. 2 sklepy na stradomiu i jeden na tysiącleciu.
        • Gość: pati Re: Ekspedientki IP: 195.205.202.* 23.05.07, 17:22
          interesuje mnie sklepik na tysiącleciu. problem w tym iż wczesniej nie
          pracowałam w sklepie. czy trzeba mieć doświadczenie? jak nie to jestem chetna
        • herminatorr Re: Ekspedientki 23.05.07, 21:17
          trzeba jeszcze szefowi codziennie robic lache
    • Gość: agulka Re: Ekspedientki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:22
      Ja też, na takich warunkach jw. Za 500zł - 8 godz. dziennie to jakoś mi się nie
      chce robić.
      • Gość: isia Re: Ekspedientki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:28
        ja jestem chetna . jakiej branzy jest ten sklepik !!! i mniej wiecej w jakiej
        dzielnicy !!! ile godzin czy sa zmiany ??!!
        • plugawypomiot do isi 24.05.07, 12:00
          sorry Ty sie nie nadajesz nie posiadasz elementarnej umiejetnosci czytania :-(
    • bo-tak Re: Ekspedientki 23.05.07, 13:36
      Twoje ogłoszenie zostało przeniesione na Dwukropka!
      • grzegrzolek Re: Ekspedientki 23.05.07, 13:42
        a twoje na średnik
        • Gość: ona Re: Ekspedientki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:58
          ja obecnie pracuję w markecie ale myslę o zmianie pracy też
          była bym chętna ale może coś więcej na ten temat
          • Gość: zainteresowana Re: Ekspedientki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:12
            Ja bylabym chetna ale od siernia :( byla by taka mozliwosc czy nie za bardzo ??
            • Gość: Aga Re: Ekspedientki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:04
              ponawiam
    • sklepik7 Re: Ekspedientki 24.05.07, 11:29
      Praca od zaraz. Sklep na tysiącleciu 60 m samoobsługa, na stradomiu 40,
      sprzedaż zza lady, czynne od 6 do 22, dwie zmiany 6-14, 14-22, srednio 3
      soboty pracujące i jedna niedziela 10-18, nie wymagamy doświadczenia, ale na
      pewno dużego zaangażowania. Nie słyszałem jeszcze skarg personnelu na
      pracodawcę. Miła atomsfera. Proszę o odpowiedzi
      sklepik7@gazeta.pl
      • beatka821 Marniutka ta płąca 24.05.07, 11:34
        dziewczyny.bardzo musicie chyba potrzebowac kasy,bo płaca BARDZOO marniutka
        • Gość: grant Re: Marniutka ta płąca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:07
          Moja droga Pani chyba się Pani poprzewracało we łbie.Ile Pani zdaniem powinna
          zarabiać ekspedientka? 3000 ? Czy to również za mało? Kobieto to nie zachód!
          Większość z Pań przychodzących na rozmowę w sprawie pracy jest już zmęczona
          samym przyjściem na ową rozmowę a co dalej,jak jej się nie pokaże palcem co ma
          zrobić to nie zrobi.Zacznijcie pracować jak należy a pracodawcy też was
          docenią.Za skrzywione miny i leżenie na ladch sklepowych(bo przecież ciągle
          jesteście zmęczone)też Wam nie będziemy płacić!
      • Gość: ciekawa Re: Ekspedientki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:50
        Bardzo fajnie że ktoś tak szczegółowo opisuje warunki pracy. A czy można
        jeszcze poprosić o wynagrodzenie bo w tym wszystkim to najważniejsze
        • ancymonka Re: Ekspedientki 24.05.07, 11:54
          Umiesz czytać?, przecież podawał wcześniej wynagrodzenie!!
          Wogóle ten wątek nie powinien mieć miejsca na tym forum... ale pominę to
          milczeniem i dozą wyrozumiałości... w końcu kto by w poszukiwaniu pracy
          ogłoszenia przeglądał (np. na Dwukropku)??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka