Gość: EK Re:do klim IP: *.21.pl 22.06.07, 16:49 Moze najwyzszy czas nauczyc sie dawac napiwki z wlasnej woli ... mamy XXI wiek a wtedy kiedy nie potrzeba czestochowianie to bardzo zamerykanizowane spoleczenstwo .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EK Re: do dziwnej postaci EK (popieram magde) IP: *.21.pl 22.06.07, 16:56 PS. Coaxil to nie lek tylko raczej sila sugestii, jesli oczywiscie domyslasz sie o czym mowie. Ty natomiast masz podwyzszony nastroj i zaburzona samoocene takze sama powinnas zaczac od Rohypnolu ... PS.2 Na pewno kazda dziewczyna, ktorej sie podoba w Tori sypia z wlascicielem :/ - znowu ironia kwoli wyjasnienia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanserska czwa Re: do dziwnej postaci EK - chorej? IP: 195.205.202.* 22.06.07, 18:10 do tori i na ogródek do chińskiej chodzi się, tylko i wyłącznie, w celach lanserskich. kogo, kto tam uczęszcza regularnie, obchodzi zawyżony r-k, brak drobnych, wolna obsługa->jeżeli jest wolna, mamy kolejny temat aby posiedzieć dłużej i się polansować :-)pozdrawiam serdecznie stałych bywalców w/w lokali i kortów na wiktorii.;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasnserska czwa Re: idziemy do mexicopelia IP: 195.205.202.* 22.06.07, 18:14 ta "mexicopelia" to dawna prasowa?, jeżeli tak, to sobotnie imprezy przy muzyce lat 80 to totalna masakra, niezła zbierania największych dziwolągów z miasta i okolic Odpowiedz Link Zgłoś
dragonka1 Re: idziemy do mexicopelia 06.05.14, 08:55 Witam, ostatnio byliśmy w mexico...porażka! DJ Dragon nie powinien nazywać się DJ. Każdy potrafi puszczać muzę z kompa. Poza tym bardzo dużo paplał bez sensu, było więcej jego gadania niż muzyki! W barze oszukują! Trzeba się pilnować bo te piz*y za ladą liczą za drinki według uznania. Nie wierzcie w promocje na FB. Ostatnio miał być Ballantines za 6 zł a ta su*k policzyła nam za 10 zł. Nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: idziemy do mexicopelia 06.05.14, 09:07 Przyszłaś tu się pożalić i wypłakać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EK Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.21.pl 22.06.07, 18:59 ehhhh szkoda gadać ... PS. oczywiście, że wiem co to jest Rohypnol ... zależy tylko jak i do jakich celów go użyć. Techniku farmacji polemizujesz ze znawcą tej dziedziny - medycyny :))) Hmmm ja jestem brunetką .. czy to znaczy, że właściciel ma ze mną romans ? Rozmawiajcie i użalajcie się nad sobą i Tori nadal ... ja tymczasem nie zmieniam zdania, zamierzam tam nadal chodzić i się "lansować" :/ A skoro jest tak źle jak mówicie to zacznijcie działać a nie tylko gadać ... No chyba, że każdy się boi właściciela :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasnserska czwa Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: 195.205.202.* 22.06.07, 21:33 w wakacje ub.wyprawiałam/em tam imieniny/urodziny->wszystko było OK. takiego koktajlu z krewetek i lodów z gorącymi malinami nie ma nigdzie w czwie.mniam mniam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.spidernet.pl 08.07.07, 15:23 ten lokal to dramat i oszustwo, doznalam tego kilka razy i nigdy tam nie pojdę.i wszystkich ostrzegam. i dolewaja wody do drinkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: 195.205.202.* 08.07.07, 18:35 "doznawałam tego wiele razy"???to po co tam chodziłaś, jesteś masochistką czy ..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: ogrodek :-(( IP: 195.205.202.* 23.06.07, 16:48 standard, moja miła pisze się przez "d" a nie "t" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 01:18 Kiniu ide po Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 07:37 Już nigdy nie zjem żadnej Pizzy z Mexikopeli. Nie dość że ta kretynka tam obsługuje to jeszcze po całej kuchni walają się włosy tego jej kudłatego pajaca - są wszędzie w Makaronie - dlatego to danie nazywa się Szpakowaty Apacz, w Pizzy - dlatego mówią na nią Anielska Pizza. Sorki zaraz wracam - idę puścić pawia za okno - może akurat pod nim ktoś z tej słodkiej pary będzie przechodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romuald Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 07:43 www.donkichot.com/wideo7.htm A zupy podobno mieszają tym czyś pod fartuchem przy tym ten kudłaty osobiście to nadzoruje - koniecznie zobacz ten film powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:34 Kinga gdzie jesteś, wyjdź z pod stołu - nie bój się i napisz coś wreszcie b strasznie tu ucichło. Ja osobiście będę pisał tu od czasu do czasu pisał żeby ludzie mogli dowiedzieć się kto oczernia tak innych a wątek był na początku. Ciekawe ile osób teraz pójdzie zjeść do Mexykopeli z chęcią żeby ktoś ich obgadał. Jaki pan taki kram - żeby nie było że jesteś sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PG Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.man.czest.pl 29.06.07, 14:37 Proszę Moderatora albo o zamknięcie tematu, albo o wyrzucenie wątków schodzących z tematu głównego. Wątek miał zupełnie co innego na celu, natomiast zszedł zupełnie na inny temat i obecnie służy do obrzucania się błotem na wzajem przez klika osób! Jest do zupełnie nie zgodne z netykietą! Proszę o reakcję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: 217.153.246.* 29.06.07, 15:23 przepraszam bardzo czy ja kogos obrazilem, to jest przeciez forum Odpowiedz Link Zgłoś