Dodaj do ulubionych

TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!!

• Gość: EK Re:do klim IP: *.21.pl 22.06.07, 16:49
      Moze najwyzszy czas nauczyc sie dawac napiwki z wlasnej woli ... mamy XXI wiek a
      wtedy kiedy nie potrzeba czestochowianie to bardzo zamerykanizowane
      spoleczenstwo ..
    • Gość: EK Re: do dziwnej postaci EK (popieram magde) IP: *.21.pl 22.06.07, 16:56
      PS.
      Coaxil to nie lek tylko raczej sila sugestii, jesli oczywiscie domyslasz sie o
      czym mowie. Ty natomiast masz podwyzszony nastroj i zaburzona samoocene takze
      sama powinnas zaczac od Rohypnolu ...
      PS.2
      Na pewno kazda dziewczyna, ktorej sie podoba w Tori sypia z wlascicielem :/ -
      znowu ironia kwoli wyjasnienia :D
    • Gość: lanserska czwa Re: do dziwnej postaci EK - chorej? IP: 195.205.202.* 22.06.07, 18:10
      do tori i na ogródek do chińskiej chodzi się, tylko i wyłącznie, w celach
      lanserskich. kogo, kto tam uczęszcza regularnie, obchodzi zawyżony r-k, brak
      drobnych, wolna obsługa->jeżeli jest wolna, mamy kolejny temat aby posiedzieć
      dłużej i się polansować :-)pozdrawiam serdecznie stałych bywalców w/w lokali i
      kortów na wiktorii.;-)))))
    • Gość: lasnserska czwa Re: idziemy do mexicopelia IP: 195.205.202.* 22.06.07, 18:14
      ta "mexicopelia" to dawna prasowa?, jeżeli tak, to sobotnie imprezy przy muzyce
      lat 80 to totalna masakra, niezła zbierania największych dziwolągów z miasta i
      okolic
      • dragonka1 Re: idziemy do mexicopelia 06.05.14, 08:55
        Witam, ostatnio byliśmy w mexico...porażka! DJ Dragon nie powinien nazywać się DJ. Każdy potrafi puszczać muzę z kompa. Poza tym bardzo dużo paplał bez sensu, było więcej jego gadania niż muzyki! W barze oszukują! Trzeba się pilnować bo te piz*y za ladą liczą za drinki według uznania. Nie wierzcie w promocje na FB. Ostatnio miał być Ballantines za 6 zł a ta su*k policzyła nam za 10 zł. Nigdy więcej!
        • taniarada Re: idziemy do mexicopelia 06.05.14, 09:07
          Przyszłaś tu się pożalić i wypłakać ?
    • Gość: EK Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.21.pl 22.06.07, 18:59
      ehhhh szkoda gadać ...
      PS. oczywiście, że wiem co to jest Rohypnol ... zależy tylko jak i do jakich
      celów go użyć. Techniku farmacji polemizujesz ze znawcą tej dziedziny - medycyny
      :)))
      Hmmm ja jestem brunetką .. czy to znaczy, że właściciel ma ze mną romans ?
      Rozmawiajcie i użalajcie się nad sobą i Tori nadal ... ja tymczasem nie zmieniam
      zdania, zamierzam tam nadal chodzić i się "lansować" :/
      A skoro jest tak źle jak mówicie to zacznijcie działać a nie tylko gadać ... No
      chyba, że każdy się boi właściciela :))
      • Gość: lasnserska czwa Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: 195.205.202.* 22.06.07, 21:33
        w wakacje ub.wyprawiałam/em tam imieniny/urodziny->wszystko było OK. takiego
        koktajlu z krewetek i lodów z gorącymi malinami nie ma nigdzie w czwie.mniam mniam..
      • Gość: kkk Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.spidernet.pl 08.07.07, 15:23
        ten lokal to dramat i oszustwo, doznalam tego kilka razy i nigdy tam nie
        pojdę.i wszystkich ostrzegam. i dolewaja wody do drinkow
        • Gość: ??? Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: 195.205.202.* 08.07.07, 18:35
          "doznawałam tego wiele razy"???to po co tam chodziłaś, jesteś masochistką czy ..?
    • Gość: ups Re: ogrodek :-(( IP: 195.205.202.* 23.06.07, 16:48
      standard, moja miła pisze się przez "d" a nie "t"
    • Gość: Prokurator Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 01:18
      Kiniu ide po Ciebie
      • Gość: Michał Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 07:37
        Już nigdy nie zjem żadnej Pizzy z Mexikopeli. Nie dość że ta kretynka tam
        obsługuje to jeszcze po całej kuchni walają się włosy tego jej kudłatego pajaca
        - są wszędzie w Makaronie - dlatego to danie nazywa się Szpakowaty Apacz, w
        Pizzy - dlatego mówią na nią Anielska Pizza. Sorki zaraz wracam - idę puścić
        pawia za okno - może akurat pod nim ktoś z tej słodkiej pary będzie przechodził.
        • Gość: Romuald Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 07:43
          www.donkichot.com/wideo7.htm
          A zupy podobno mieszają tym czyś pod fartuchem przy tym ten kudłaty osobiście to
          nadzoruje - koniecznie zobacz ten film powyżej.
          • Gość: Jacek Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:34
            Kinga gdzie jesteś, wyjdź z pod stołu - nie bój się i napisz coś wreszcie b
            strasznie tu ucichło.
            Ja osobiście będę pisał tu od czasu do czasu pisał żeby ludzie mogli dowiedzieć
            się kto oczernia tak innych a wątek był na początku.
            Ciekawe ile osób teraz pójdzie zjeść do Mexykopeli z chęcią żeby ktoś ich obgadał.
            Jaki pan taki kram - żeby nie było że jesteś sama.
    • Gość: PG Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: *.man.czest.pl 29.06.07, 14:37
      Proszę Moderatora albo o zamknięcie tematu, albo o wyrzucenie wątków
      schodzących z tematu głównego.
      Wątek miał zupełnie co innego na celu, natomiast zszedł zupełnie na inny temat
      i obecnie służy do obrzucania się błotem na wzajem przez klika osób!
      Jest do zupełnie nie zgodne z netykietą!
      Proszę o reakcję!!!
      • Gość: karol Re: TORI - obsługa dramat! Trzeba się pilnować!!! IP: 217.153.246.* 29.06.07, 15:23
        przepraszam bardzo czy ja kogos obrazilem, to jest przeciez forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka